Kello si už v rumunské Astře zřejmě nezachytá

24.10.2012, 23:00
Aktuality
Budúcnosť slovenského brankára Mariána Kella je opäť nejasná, po dlhej anabáze bez angažmánu si našiel zamestnávateľa v rumunskom klube Astra Giurgiu, ale po slabších výkonoch čelí kritike. Majiteľ klubu si ním už vraj nepočíta.

Pred časom sa 30-ročný hráč musel porúčať zo škótskeho Heart of Midlothian, keďže odmietol prestup do Austrie a od jari nehral. V lete sa mu skončila zmluva a bol aj bez stálej zápasovej praxe. Napokon si klub z niekoľkých ponúk vybral, bola z Rumunska: "V lete som mal ponuky aj z iných krajín - Anglicka, Francúzska, Grécka, Cypru, Bulharska i Česka, napokon som zakotvil v Rumunsku," povedal člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie.

Teraz si však zavaril horšími zákrokmi, za čo si vyslúžil kritiku aj od majiteľa Astry: "Majiteľ je dosť nahnevaný, ale vo futbale sa takéto situácie stávajú. Myslím si, že som proti FC Vaslui zachytal dobre, potvrdil mi to aj tréner Multescu. Pokiaľ ide o duel s Galati, pri centrovanej lopte som stratil trochu balans a lopta mi vypadla z rúk," zhodnotil situáciu z 95. minúty subtílny gólman a dodal: "Tento rok je asi najťažší v mojej kariére, od januára som prakticky nechytal. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť." Podľa majiteľa klubu sklamal aj v predchádzajúcom dueli a tak je rodák z Gelnice na hrane ďalšieho výpadku praxe.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak kdyz se do neceho plete majitel

Reagovat
k0udy

Dalsi klaun jako Mucha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

tvoj tatko je klaun

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele