Marek Střeštík Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Střeštík jde na hostování do Slovanu

Brněnský záložník Marek Střeštík zamířil po sestupu Zbrojovky z první ligy na půlroční hostování do celku slovenského mistra Slovanu Bratislava. O služby čtyřiadvacetiletého ofenzivního středopolaře projevil zájem trenér Karel Jarolím.

Střeštík je na testech v německém Wolfsburgu

Brněnský fotbalista Marek Střeštík je v těchto dnech na testech v německém Wolfsburgu. S kádrem loňského mistra bundesligy absolvuje několik tréninků a fyzických testů, příští týden se pak bude rozhodovat o tom, zda bude Wolfsburg s Brnem jednat o přestupu.

Střeštík se vrací po ročním hostování ve Spartě do Brna

Po ročním hostování ve Spartě se vrací do Brna třiadvacetiletý středopolař Marek Střeštík, který se před dvěma lety ocitl i v širším kádru české reprezentace. Hostování ve Spartě se ale Střeštíkovi vůbec nevydařilo a v uplynulé sezoně nastoupil pouze k pěti zápasům.

Střeštík věří, že se ve Spartě odrazí vzhůru

Před půldruhým rokem nakrátko reprezentant a velký objev, letos na jaře jen náhradník v brněnském klubu. Záložník Marek Střeštík přiznává, že se jeho kariéra v nevhodný moment zadrhla místo toho, aby už třeba zářil v zahraničí. I tak jeho příchod na hostování do pražské Sparty provázejí velká očekávání. Střeštík věří, že se na Letné znovu odrazí k výšinám.

Střeštík přichází z Brna na roční hostování do Sparty

Fotbalová Sparta Praha dnes definitivně získala záložníka Marka Střeštíka, který přichází na Letnou na roční hostování z Brna. Sparťané zároveň mají možnost uplatnit na Střeštíka opci a získat jej natrvalo. ČTK to řekl tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Sparta by mohla v pátek získat na hostování Střeštíka

Pražská Sparta by mohla už v pátek získat na roční hostování záložníka Marka Střeštíka z Brna. Tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík ČTK řekl, že Střeštík by se vzápětí měl připojit k mužstvu a v příštím týdnu s ním odcestovat na herní soustředění do Rakouska.

Brněnská série zranění pokračuje, Živný si zlomil ruku

Dvě zranění si přivezli brněnští fotbalisté Martin Živný a Marek Střeštík z nedělního vítězného zápasu první ligy v Českých Budějovicích. Živnému skončila předčasně sezona, neboť utrpěl po srážce se soupeřem zlomeninu předloktí a musel dnes podstoupit operaci u klubového lékaře Petra Gála. Čerstvý reprezentant Střeštík má naraženou nohu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele