Další články

Češi v zahraničí: Součkův salát, tři góly na Kypru a Škoda ve formě

Gól Tomáše Součka a následná etuda s bramborovým salátem pobavily Anglii. Milan Škoda potvrzuje vynikající formu v Turecku. Za Rizespor už nasázel pět gólů. Dokonce dvougólový zápas má pak za sebou na Kypru Tomáš Wágner, který se přibližuje čelu tamní tabulky střelců. Vladimír Darida se zase blýskl dvěma asistencemi v bundeslize...

Češi v zahraničí: Skóroval Kadeřábek, Štěch slavil postup

Obránce Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu se trefil do sítě Borussie Mönchengladbach. Gól dal za rezervu Ajaxu také záložník Václav Černý. V Anglii neúspěšně bojoval o postupové play-off do Premier League Tomáš Kalas s Bristolem, naopak postup do druhé ligy slavil brankář Marek Štěch s Lutonem.

Češi v zahraničí: Schick i Kadeřábek oslavili první ligové góly!

Patrik Schick se poprvé v dresu AS Řím gólově prosadil v ligovém utkání. Hlavou skóroval na hřišti SPALu. Premiérovou branku v bundeslize zapsal také obránce Pavel Kadeřábek z Hoffenheimu. V anglické druhé lize se parádní asistencí blýskl obránce Fulhamu Tomáš Kalas a brankář Marek Štěch zase slavil postup do League One...

Brankář Štěch byl v Anglii zvolen do jedenáctky roku čtvrté ligy

Brankář Marek Štěch byl vybrán do nejlepší jedenáctky roku čtvrté anglické ligy. Osmadvacetiletý český fotbalista v této sezoně za Luton odchytal 38 zápasů a patnácti nulami pomohl klub přiblížit k postupu do třetí nejvyšší soutěže.

Brankář Štěch odešel ze Sparty do Lutonu ze čtvrté anglické ligy

Brankář Marek Štěch po třech letech opustil pražskou Spartu a bude hrát čtvrtou anglickou ligu. S Lutonem sedmadvacetiletý fotbalista podepsal dvouletou smlouvu.

Takhle si titul nezasloužíme, řekl Štěch po prohře v Liberci

Brankář Sparty Marek Štěch neskrýval velké rozladění z porážky v Liberci 1:2, po které mohou Pražané v případě pondělní výhry Plzně v Teplicích ztrácet na první místo v ligové tabulce šest kol před koncem soutěže už osm bodů. Podle letenského gólmana si jeho tým titul ani nezaslouží, pokud bude podávat výkony jako dnes na severu Čech.

Být jedničkou ve Spartě je velká čest, řekl Štěch

Když loni v květnu přišel brankář Marek Štěch do Sparty, musel se smířit s rolí dvojky, do jara už ale vstoupí jako jednička. Stejně jako v závěru podzimu se i teď do základu dostal díky zdravotním problémům zkušenějšího Davida Bičíka.

Štěcha čeká v Bernu jeden z nejdůležitějších zápasů

Na bsparťanského brankáře Sparty Marka Štěcha čeká jeden z nejdůležitějších zápasů dosavadní kariéry. Čtyřiadvacetiletý gólman věří, že pomůže českému mistrovi k postupu přes Bern do jarních bojů v Evropské lize. Ví, že když udrží čisté konto, Spartě postup neuteče.

Štěchovi se ulevilo, že nemusel na Slovácku čelit Doškovi

Vítěznou ligovou premiéru podtrženou čistým kontem si odbyl Marek Štěch, který úspěšně zaskočil za zraněnou jedničku Davida Bičíka. Čtyřiadvacetiletý brankář pomohl obhájci titulu k vítězství 2:0 a prý se mu ulevilo, že proti němu v Uherském Hradišti nenastoupil zdravotně indisponovaný Libor Došek.

Štěch měl po remíze v Tallinnu rozporuplné pocity

Rozporuplné pocity měl po odvetě druhého předkola Ligy mistrů v Tallinnu s tamní Levadií brankář Sparty Marek Štěch. V prvním soutěžním startu za letenský celek přispěl několika dobrými zákroky k remíze 1:1, výsledek ale současně považoval za zklamání.

První kolo boje o jedničku ve Spartě vyhrál Bičík

Kdyby o brankářské jedničce Sparty rozhodovaly první přípravné zápasy, měl by trenér Vítězslav Lavička jasno. David Bičík dnes na Strahově proti Českým Budějovicím udržel čisté konto, zatímco Marek Štěch dostal od Hradce Králové jeden gól. Jenže najít nástupce Tomáše Vaclíka, který po zisku double odešel do Basileje, tak snadné nebude.

Tahle prohra mě strašně mrzí, řekl po premiéře gólman Štěch

Smolnou premiéru v brance reprezentace prožil gólman Marek Štěch. Spoluhráče sice podržel několika zákroky, ale prohru 1:2 v přípravě s Rakouskem neodvrátil. A to především proto, že soupeř měl mnohem přesnější koncovku. Pokud by Češi byli efektivnější, museli podle Štěcha vyhrát 4:1.

Vaclík přestoupí do Basileje, v brance Sparty ho nahradí Štěch

Reprezentační gólman Tomáš Vaclík přestoupí ze Sparty Praha do Basileje. Se švýcarským mistrem podepsal čtyřletou smlouvu s opcí. Pětadvacetiletého brankáře nahradí v letenském týmu o rok mladší Marek Štěch, jenž naposledy chytal v anglickém Yeovilu, který spadl do třetí ligy.

Sparta má dnes podepsat smlouvu s brankářem Štěchem

Pražskou Spartu by měl už dnes odpoledne posílit gólman Marek Štěch. V brance letenského týmu nahradí reprezentačního kolegu Tomáše Vaclíka, který pravděpodobně zamíří do Basileje. Domluvený je údajně i příchod dalšího brankáře Davida Bičíka. Informoval o tom server iDnes.cz.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele