Další články

Jarolím skončil v Liberci a zamířil do Bohemians 1905

Záložník Marek Jarolím po necelém roce opouští Liberec a míří do Bohemians 1905. Vedení Slovanu se rozhodlo, že s ním neprodlouží smlouvu, která vyprší ke konci ledna. Třicetiletý fotbalista už se zapojil do zimní přípravy pražského celku.

Jarolím věří, že výhra Liberci pomůže a už to bude jen lepší

Liberec sice nepodal v úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy v Košicích ideální výkon, záložník Marek Jarolím ale věří, že výhra 1:0 týmu pomůže do dalšího průběhu začínající sezony. O vítězství se na východě Slovenska sám zasloužil proměněnou penaltou sedm minut před koncem.

Jarolím: Nechtěl jsem se podepsat pod to, že tu Jablonec vyhraje

Marek Jarolím si v minulosti zahrál šest podještědských derby za Jablonec a dnes zažil souboj mezi severočeskými rivaly také v opačném libereckém dresu. S premiérou mohl být nadmíru spokojený - Slovan vyhrál 3:0 a devětadvacetiletý záložník k tomu přispěl jedním gólem a asistencí.

Rodinný souboj tří Jarolímů neměl v Liberci vítěze

Liberce remizoval s Mladou Boleslaví 2:2 a nerozhodně dopadl i rodinný souboj tří Jarolímů. Domácí Marek se blýskl při premiéře v dresu Slovanu gólem a asistencí, stejnou bilanci měl ale nakonec v barvách hostů také jeho bratranec David, kterého trénuje otec Karel. Všichni tři však rodinnou "bitvu" nijak zvlášť neprožívali, protože nebyla první.

Jarolíma čeká opět Alkmaar, jeho poslední pohárový soupeř

Pro Marka Jarolíma jako by byl Alkmaar vyvoleným soupeřem. Před necelými třemi lety proti němu hrál v dresu Jablonce svůj poslední zápas v pohárech a nyní může proti stejnému klubu nastoupit ve čtvrtek v premiéře za Liberec v úvodním utkání vyřazovací fáze Evropské ligy.

Záložník Marek Jarolím přestupuje z Iraklisu do Liberce

Záložník Marek Jarolím přestupuje z druholigového řeckého Iraklisu Soluň do Slovanu Liberec. S účastníkem jarní části Evropské ligy podepíše smlouvu na půl roku s následnou opcí. Do české ligy se Jarolím vrací po necelém roce.

Záložník Marek Jarolím by mohl posílit Liberec

Liberečtí by mohli získat první zimní posilu. Na sever Čech by mohl zamířit záložník Marek Jarolím, který zřejmě skončí v druholigovém řeckém klubu Iraklis Soluň. K libereckému týmu by se měl připojit ve středu.

Záložník Marek Jarolím bude hrát v druhé řecké lize za Iraklis

Záložník Marek Jarolím bude hrát za Iraklis Soluň. Druholigový řecký klub příchod devětadvacetiletého fotbalisty, který naposledy působil v čínském Chang-čou Greentown a v posledních týdnech trénoval s pražskou Slavií, potvrdil na svém webu. Jarolím podle serveru iSport.cz s Iraklisem podepsal roční smlouvu.

Ve Slavii skončili testovaní hráči, o Bunjakuovi se bude jednat

Ve Slavii skončili všichni hráči, které pražský klub v minulých dnech a týdnech testoval. Zatímco o dalším působení anglického záložníka s kosovsko-albánskými kořeny Albana Bunjakua se ještě bude jednat, nigerijský obránce Sergio Uyi se vrátil do Itálie a pravý bek Martin Sus do Vlašimi.

Slavia testuje bývalého záložníka Arsenalu a nigerijského beka

Slavia zkouší tři hráče, kteří by ji mohli posílit. Do přípravy pražského týmu se dnes zapojili anglický záložník Alban Bunjaku, který je odchovancem Arsenalu, nigerijský obránce Sergio Uyi a pravý bek Martin Sus z Vlašimi.

Slavii by mohl posílit záložník Marek Jarolím

Do Slavie Praha by se po čtyřech letech mohl vrátit záložník Marek Jarolím, který s vršovickým klubem získal dva mistrovské tituly. Devětadvacetiletý fotbalista trénuje s týmem a v příštích dnech se rozhodne o tom, zda jej slávisté angažují.

Jarolím přestoupil z Teplic do čínského Chang-čou

Marek Jarolím si jako třetí český fotbalista vyzkouší čínskou superligu. Z Teplic ho získal na přestup celek Chang-čou Greentown, kde zkušený záložník podepsal smlouvu na dva roky s opcí na další rok. Informoval o tom web čínského klubu.

Jarolím možná v zimě odejde z Teplic do zahraničí

Marek Jarolím by mohl v zimě zamířit z Teplic do zahraničí. V rozhovoru pro ČTK a Český rozhlas po posledním podzimním kole řekl, že určité nabídky už měl a že je čas se jimi zabývat. Osmadvacetiletý záložník má v Teplicích dvouletou smlouvu s podmínkou, že za určitou částku může odejít.

Teplice získaly Jarolíma a na hostování Keriče

Teplice získaly dvě očekávané posily. Ze Sparty přichází na hostování do konce sezony útočník Andrej Kerič, dvouletou smlouvu pak podepsal záložník Marek Jarolím, který byl po konci smlouvy v Jablonci volným hráčem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele