Jarolím je už dohodnutý na příchodu do Teplic

Marek Jarolím by se měl v nejbližších dnech oficiálně stát posilou Teplic. Osmadvacetiletý záložník , kterému po minulé sezoně skončila smlouva v Jablonci, se s vedením teplického klubu už dohodl na podmínkách svého působení. Podle ředitele FK Teplice Františka Hrdličky ve čtvrtek Jarolím podepíše také smlouvu a stane se hráčem klubu.

Teplice by mohl posílit Jarolím a syn George Weaha

Prvoligové mužstvo Teplic by mohl posílit Marek Jarolím. Osmadvacetiletý záložník, který v létě neprodloužil končící smlouvu s Jabloncem, už podle serveru idnes.cz s týmem trénuje a o jeho případném působení na severu Čech by se mělo rozhodnout do neděle.

Jarolím: Na stíhání Plzně už nemyslíme

V lize poznali jablonečtí fotbalisté přemožitele naposledy na konci září, naposledy porazili i druhou Spartu a přiblížili se jí na dohled tří bodů. Záložník Marek Jarolím ale před pátečním šlágrem na půdě vedoucí Plzně tvrdí, že Severočeši už letos nemají ambice ligové suverény v čele ligy stíhat.

Marek Jarolím podepsal v Jablonci tříletou smlouvu

Vedoucí celek prvoligové tabulky Baumit Jablonec dnes posílil pětadvacetiletý záložník Marek Jarolím, který na sever Čech přestoupil z mistrovské Slavie Praha. V Jablonci podepsal smlouvu na tři roky a vybral si dres s číslem 22.

Marek Jarolím končí ve Slavii a jde do Jablonce

Záložník Marek Jarolím odchází z mistrovské Slavie do Jablonce, který po šesti kolech překvapivě vede ligu. V pondělí má pětadvacetiletý hráč, který strávil v červenobílém dresu rok a půl a do letošní sezony patřil mezi opory, podepsat v novém působišti smlouvu.

Hlavičkování jsem asi pochytil od Necida, žertoval Jarolím

Po třech jarních zápasech nesou všechny čtyři slávistické branky podpis jediného střelce. Žádná z nových zimních útočních akvizic Fořt, Besta či Pekhart, ale záložník Marek Jarolím je na prahu ligového jara spasitelem sešívaných. Nejprve hattrickem rozhodl o výhře proti Plzni, po bezbrankové remíze proti Bohemians zazářil i dnes

Jarolím je ve všech sestavách

Hattrick proti Plzni zajistil slávistickému záložníkovi Marku Jarolímovi nominaci do sestav všech jedenácti redakcí, které tvoří tým All Stars media.

Marek Jarolím: Hattrick je skvělý, ale body jsou důležitější

Dosud spíše skrytý střelecký potenciál Marka Jarolíma dnes zajistil pražské Slavii vítězný vstup do jarní části ligy. Čtyřiadvacetiletý záložník hattrickem prakticky sám porazil Viktorii Plzeň a Slavia má díky němu po vítězství 3:2 v čele tabulky už devítibodový náskok.

Sparta bez Řepky a Kisela, Slavia bez Jarolíma

Druhou červenou kartou v sezoně potrestal rozhodčí sparťanského stopera Tomáše Řepku. Po podzimním zkratu v Teplicích neudržel zkušený bek nervy ani v zápase 28. kola Gambrinus ligy proti Brnu a už po minutě musel pod sprchy. O víkendu byl vedle Řepky vyloučen ještě mostecký Emil Rilke, počet červených karet v ročníku tak stoupl na číslo 49.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele