Další články

Plzeňský Bakoš emotivně ukončil kariéru, Horváth ho rozplakal

Plzeňský útočník Marek Bakoš po posledním zápase prvoligové sezony s Ostravou (1:1) ukončil profesionální kariéru. Na závěr emotivní tiskové konference se rozplakal, když mu složil poklonu bývalý spoluhráč a kapitán Pavel Horváth. Šestatřicetiletý slovenský kanonýr by měl ve Viktorii působit v jiné roli, zřejmě jako trenérské.

Bakoš odchází z Plzně na hostování do Trnavy

V Plzni přišli o jednoho ze strůjců své úspěšné dekády Marka Bakoše. Slovenský útočník působil ve Viktorii s krátkou přestávkou od roku 2009, nyní odchází do konce podzimu hostovat do kádru slovenského mistra Trnavy.

Útočník Bakoš bude i v příští sezoně hrát za Plzeň

Marek Bakoš bude i v příští sezoně působit v Plzni. Pětatřicetiletý slovenský útočník dnes prodloužil s vedením čerstvého ligového mistra o rok smlouvu, která mu původně měla vypršet v létě.

Jestli máte vypadnout z Evropy, tak právě jako se Sportingem, říkal střelec Bakoš

Plzeňský útočník Marek Bakoš v odvetném osmifinále Evropské ligy rozhodl dvěma góly o výhře 2:1 nad Sportingem Lisabon, ale nakonec byl zklamaný z vyřazení kvůli inkasované brance v prodloužení. Slovenského kanonýra potěšilo aspoň to, že Viktoria opustila soutěž se vztyčenou hlavou a udělala radost domácím fanouškům.

Vzhledem k úvodu je 3:1 dobrý výsledek, řekl Bakoš po Larnace

Plzeňský útočník Marek Bakoš výborně zvládl záskok za disciplinárně potrestaného Michaela Krmenčíka a dvěma góly pomohl Viktorii k vítězství 3:1 nad Larnakou. Slovenský fotbalista výsledek úvodního zápasu čtvrtého předkola Evropské ligy bere, protože domácí brzy prohrávali a přečkali i velké šance kyperského soupeře.

Bakoš: V Liberci mi řekli, že to s Larnakou budeme mít těžké

Plzeňský útočník Marek Bakoš se na Larnaku ptal i libereckých hráčů, kteří kyperského soupeře vyřadili v loňském play off Evropské ligy. Slovenský fotbalista se od bývalých spoluhráčů dozvěděl, že Viktorii čeká těžký dvojzápas se silným protivníkem.

Sezona byla úspěšná i bez titulu, řekl útočník Plzně Bakoš

Přestože Plzeňští nezískali třetí mistrovský titul za sebou a skončili v lize na druhém místě za Slavií, hodnotí útočník Marek Bakoš sezonu jako úspěšnou. Věří však, že příští ročník bude lepší a Západočeši budou silnější.

Bakoš je rád, že stý ligový gól zaznamenal v Plzni

Plzeňský útočník Marek Bakoš proměnil penaltu v duelu nejvyšší soutěže se Slováckem a zaznamenal jubilejní 100. gól v evropských ligách. Tři branky vstřelil v ruské Jaroslavli, 34 gólů dal ve slovenské a 63 v české lize. Vstoupil tak do slovenského klubu ligových kanonýrů.

Sami vidíme, že nehrajeme jako kapela, připustil plzeňský Bakoš

Útočník Marek Bakoš připustil, že výkony plzeňských hráčů nejsou na začátku jarní sezony ideální. Viktoria díky jeho gólu i v dnešní dohrávce podzimního 16. ligového kola na hřišti Bohemians 1905 hubené vítězství 1:0 spíše vydřela a po stejném výsledku dosáhla také na své dvě zbylé jarní výhry. I tak se přiblížila v tabulce na bod k vedoucí Slavii.

Musíme hrát venku stejně jako doma, řekl Bakoš po remíze ve Vídni

Útočník Marek Bakoš uznal, že Plzeňští na hřišti Austrie Vídeň ve skupině Evropské ligy nepodali optimální výkon. Bezbrankovou remízu si slovenský reprezentant vysvětluje tím, že Viktoria na půdě soupeřů hraje jinak než doma a v budoucnu podle něj musí být venku odvážnější a sebevědomější.

Bakoš: Zbývající zápasy ukážou, jakou má remíza s AS Řím hodnotu

Slovenský útočník Marek Bakoš zařídil Plzni gólem domácí remízu 1:1 s AS Řím, kterou však nepřeceňuje. Až zbývající zápasy ve skupině Evropské ligy podle třiatřicetiletého kanonýra ukážou, jakou bude mít pro Viktorii cenu bod s italským favoritem.

Bakoš se vrací do Plzně, s mistrem podepsal smlouvu na dva roky

Slovenský útočník Marek Bakoš se po roce a půl vrací do mistrovské Plzně, kde podepsal smlouvu na dva roky. Do Viktorie přichází jako volný hráč poté, co mu skončila smlouva v Liberci. Klub to oznámil na dnešní tiskové konferenci.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Trpišovský se začíná smiřovat, že Bakoš v Liberci spíš nezůstane

Liberec v minulých dnech předložil útočníkovi Marku Bakošovi nabídku na prodloužení smlouvy, která mu vyprší po skončení sezony. Klíčový hráč Slovanu má ale nabídky i odjinud, podle informací ČTK také z Plzně, a liberecký kouč Jindřich Trpišovský se začíná smiřovat s tím, že slovenský kanonýr na severu Čech nezůstane.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele