Další články

Talovjerov se vrací do Rakouska, v LASKu bude hostovat s opcí

Vyzkoušená spolupráce pokračuje. Slávista Maksym Talovjerov (23) si prodlouží půlroční angažmá za rakouskými hranicemi, LASK Linec získal mládežnického reprezentanta Ukrajiny na roční hostování s opcí na budoucí přestup. Rodák z Doněcku, který odehrál v sešívaném dresu pouze 679 minut, naskočil v jarní části sezony do 12 bundesligových střetů. Další starty bude moct přidat už brzy.

Po Usorovi bude hostovat v Linci i další slávista Talovjerov

Ukrajinský záložník Maksym Talovjerov bude ve zbytku sezony hostovat ze Slavie v rakouském prvoligovém týmu LASK. Pražský i linecký klub informovaly o transferu na svých webech. Z Edenu už v lednu odešel do Lince také nigerijský útočník Moses Usor.

Slavia povolala zpět z Liberce Van Burena s Talovjerovem, vrací se i Tiéhi

Do kádru Slavie se po půlročním hostování v Liberci vracejí nizozemský útočník Mick van Buren a ukrajinský obránce Maksym Talovjerov. Pražané využili možnost stáhnout si oba hráče po konci podzimní části sezony. Druhý tým tabulky naopak nevyužil opci na přestup záložníka z Pobřeží slonoviny Christa Tiéhiho, jenž zamířil zpět do Slovanu.

Talovjerov bude hostovat ze Slavie v Liberci

Do přípravy Liberce na soustředění v rakouském Aigenu se zapojil střední obránce nebo záložník Maksym Talovjerov. Dvaadvacetiletý Ukrajinec bude na severu Čech hostovat z pražské Slavie. Oba kluby na twitteru uvedly, že finalizují podmínky dohody.

Slavii posílili Talověrov a Blecha, Kuchta odchází

První zimní posilou Slavie Praha se stal obránce Maksym Talověrov. Jednadvacetiletý ukrajinský stoper přestoupil do Edenu z Českých Budějovic a s úřadujícím ligovým mistrem a aktuálním lídrem tabulky podepsal pětiletou smlouvu. Vršovičtí na startu zimní přípravy získali i záložníka Filipa Blechu z druholigové Vlašimi, jenž se v novém působišti dohodl na kontraktu do 30. června 2024.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele