Po Usorovi bude hostovat v Linci i další slávista Talovjerov

01.02.2023, 10:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
smetos

Opce tam je?

Reagovat
Freedo

možná je to v článku, ale kdo by to četl

Reagovat
wyqinac

tohle by melo bejt bez opce

Reagovat
Neyjrayx

jj bez opce, celkově z tiskovky kde hovořil Tvrdík to vypadá na užší spolupráci obou klubů jelikož oba kluby mají podobnou vizi do budoucna

Reagovat
bobis21

Vůbec jsem nevěděl že je tak mladý

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle souhlasím, klidně i přestup.

Reagovat
Lemond Laws

Dobrá farma.

Reagovat
Imos

Tak snad Luboš teďka když Maks padl přestane lpět na 3-5-2 když máme dva stopery co můžou hrát ligu

Reagovat
GrimeBaller98

Neasi, at jde s tim rozestavenim doprdele

Reagovat
Imos

vůbec nic tam nefunguje, člověk by od 3-5-2 čekal presing a proti Pardubicím tam dycky pobíhal random jeden hráč

Reagovat
GrimeBaller98

Hlavne me uz nebavi ta zaloha, to je totalne bez myslenky, sice nema Frydek formu ,ale aspon fotbalovy mysleni

Reagovat
Imos

Záloha jako taková mi zlá nepřijde, jen ten styl je mimo a přišlo mi že neví co dělat když je někdo zapresuje trochu, což je i tím, že nefungují kraje jen s halvbeky, kdy buď nejsou vepředu nebo nejsou vzadu, snaží se je doplnit střed a pak ti hráči chybí na středu a když je doplní hrot tak není nikdo ve vápně, dal bych poctivý 4-2-3-1 a nazdar

Reagovat
luismiksak

Snad mu dá Trpis ještě šanci

Reagovat
djwenca

jo, v Linci bude nejlepší stoper, vrátí se do Slávie a bude ho zase zkoušet na DZ

Reagovat
MrOffside

Hroznej hráč a ještě horší člověk

Reagovat
doshcz

?

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Škoda že dostával šance jen v té záloze kde mu to tolik nesedí Je to bez opce tak snad se chytne

Reagovat
ratusek

*obce

Reagovat
KingMaster13

*ovce

Reagovat
Puskas

otce

Reagovat
Dan Gubić

Útočník Kelvin Boateng z Trnavy na hosťovanie do Karvinej.

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Podle jména je to buď Němec nebo Ghaňan.

Reagovat
Imos

co když je to Ital nebo Francouz?

Reagovat
vaala

je to Slovák, píšou, že je z Trnavy..

Reagovat
kilobyte

Takže cikán.

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass
Reagovat
smazaný uživatel

Prej s ním počítají na DZ tak to si užijou.Podle mě naprosto poblázněný a pomatený fotbalista a člověk.Co jsem zatím viděl tak Liberec naprostý strop,ale je mladý.Moc mu,ale nevěřím.Kacharaba to samé v bleděmodrém.Pěkně zabalit,poděkovat ze slušnosti a už nikdy více.

Reagovat
bartes

maksyma mám cca na úrovni Ousoua. Tala sráží to, že ve Slávce hrál mimo pozici. Kdyby se vyhrál na stoperu, tak by mohl mít nějakou cenu. Za Ousoua chodí nabídky kolem 4 mega, tak asi ví, proč. A Slávii i to je málo a asi si představuje už teď 10. Za ty 4 by mohl jít i Max, kdyby se s ním pracovalo dle potenciálu.

Kačaraba se už nemá moc kam posunout. Tomu je 28 a je to takový Tecl obrany.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Slavia10

Max a Ousou na stejný úrovni, to jo proto na něj přišli už asi 4 nabídky za poslední rok, proto se na něj jezdit koukat zahraniční týmy, dostal se do švédské reprezentace, která poslední dobou měla velmi silnou mládež. Zase Bartels a pár lidí z EF vědí o fotbale více než skauti mnoha evropských klubů i švédské reprezentace. Ousou má obří potenciál. To že občas udělal chybu, hrál ve dvojici s nejistým Tarasem, často kombinovanou nefunkční obranou a je mladý. Mám začít hledat videa Ramose nebo Thiaga Silvy, jestli jim za celou jejich kariéru někdy neutekl balón nebo je někdo neobehral? Mladý stopeři se potřebují vedle někoho učit. Místo toho Ousou se musí učit sám a hasit Tarasovo průšvihy. Ousou určitě bude jednou hrát ve velkém týmu.

Reagovat
bartes

Zase 1 "objektivni" slavista . Ousou si s Tarasem nema co vycitat a ani s Maxem. Vsichni 3 jsou nastejno. Diky nim jste projeli pohary. Je otazkou, proc Maxe porad cpali na DZ, kde mu to moc nejde. A naopak, kdyz hral stopera, tak tam hral mnohem lip. Ousou a Max jsou stejne stari, maji velmi podobny potencial, Maxe evidentne srazi valka doma, hra mimo pozici a psychicky na tom proto neni nejlip. Ousou mi prijde, ze se ho hra casto ani netyka. Bude zajimave je sledovat, kdyz budou hrat, tak oba maji potecial na nejaky stred top ligy

Reagovat
Slavia10

Kdyby to říkali jen Slávisti. Ale skauti klubu co se na něj jezdí dívat a trenér švédské reprezentace asi bude objektivnější než my dva. A podle nich je Ousou dobrý.

Reagovat
bartes

je mu 22, hraje základ ve Slávii, tak už jen to budí pozornost, zvlášť když se dříve Slávia ukázala v pohárech. Osobně si nemyslím, že má potenciál hrát třeba za Bayern, ale nějaký střed by hrát mohl, typu Frankfurt, M´gladbach atd. A podobně vidím i Maxe, když se s ním bude dobře pracovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele