Lukáš Pokorný Články

Další články

Dneska jsme fanouškům hodili kudlu do zad, řekl Pokorný

Podle obránce Lukáše Pokorného hodili fotbalisté Bohemians 1905 svým fanouškům prohrou 1:4 s Příbramí ve 3. kole skupiny o záchranu nadstavby první ligy kudlu do zad. "Klokani" dvě kola před koncem nadstavbové části vystřídali Středočechy na příčce znamenající účast v baráži. Pokorný si myslí, že se Pražané ocitli v pořádných potížích.

Pokorný chce pomoci Bohemians k záchraně i nakopnout sám sebe

Obránce Lukáš Pokorný se po trápení ve Slavii pokusí oživit kariéru na hostování v Bohemians Praha 1905. Věří, že v Ďolíčku nalezne ztracenou pohodu a jistotu a na oplátku pomůže Klokanům ke klidné záchraně v nejvyšší soutěži.

Obránce Pokorný odešel ze Slavie na hostování do Bohemians 1905

Obránce Lukáš Pokorný podle očekávání odešel ze Slavie na půlroční hostování do jiného vršovického celku Bohemians 1905. "Klokani" příchod pětadvacetiletého fotbalisty potvrdili na svém webu.

Pokorný bude podle Tvrdíka hostovat ze Slavie v Bohemians

Bohemians 1905 získají pro jarní část sezony posilu do defenzivy. Do Ďolíčku zamíří na hostování z nedaleké Slavie stoper Lukáš Pokorný. Informoval o tom předseda představenstva červenobílých Jaroslav Tvrdík.

Slávista Pokorný fandil Francii, její triumf předpověděl

Obránce pražské Slavie Lukáš Pokorný přál ve finále mistrovství světa Francii a z jejího nedělního vítězství 4:2 nad Chorvatskem měl velkou radost. Reprezentaci země, ve které hrával za Montpellier, věřil už od začátku šampionátu a triumf "Les Bleus" předpověděl i v tipovací soutěži.

Slavia pod Trpišovským změnila kurz. Nesmíme ale uhnout, ví před jarem kouč

Pražská Slavia prošla přes zimu výrazným "poliberečtěním" a pomalu vstřebává náročný způsob hry, který vyžaduje kouč Jindřich Trpišovský. Ten zkouší s týmem vícero rozestavení a chce se přiblížit totálnímu fotbalu. Na co to bude na jaře sešívaným stačit?

Pokornému chyběl ve Francii pocit z výher, proto šel do Slavie

Lukáš Pokorný se těší, že v pražské Slavii poprvé v kariéře pozná, jaké je to hrát za velkoklub. Přestup do týmu českého mistra zvolil čtyřiadvacetiletý stoper proto, že ve francouzském Montpellier na podzim neodehrál ani minutu a chyběl mu pocit ze hry a z vítězství.

Slavii posílil stoper Pokorný z Montpellier

První zimní posilou Slavie se stal stoper Lukáš Pokorný, který do týmu českého mistra přestoupil z francouzského Montpellier. Čtyřiadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace už za týmem odcestoval do Španělska na kondiční soustředění.

Pokorný: O šanci v Montpellieru zabojuju, ale nesmím být naivní

Když obránce Lukáš Pokorný na konci ledna přestoupil z Liberce do Montpellieru, ani sám nečekal, jak rychle se usadí v základní sestavě. Na začátku této sezony ale čtyřiadvacetiletý fotbalista vypadl z A-týmu a hraje pouze za rezervu, což je pro něj psychicky hodně náročné. Pokorný chce o šanci dál bojovat a zůstat ve Francii.

Hrát proti Neymarovi bude mazec, říká Pokorný a chválí si náročnou přípravu

Francouzská liga začíná a v dresu Montpellieru do sezony vstoupí český stoper Lukáš Pokorný, jenž ve Francii absolvoval svou první letní přípravu. O tom, jak měsíce bez soutěžního fotbalu ve Francii probíhají, co říká na přesun Neymara z Barcelony do Paříže a jak se mu změnil život po svatbě, mluvil čtyřiadvacetiletý stoper s redaktorem EuroFotbalu...

Mbappého jsme nastartovali my, směje se Pokorný a těší se na svatbu

V zimním přestupovém období se vydal na první zahraniční štaci a ve francouzském Montpellieru se ihned zapracoval do základní sestavy. O francouzském životním stylu, velkých hvězdách Ligue 1 i přípravách na svatbu si s naším redaktorem povídal Lukáš Pokorný...

Pokorný byl ve Francii v sestavě kola a táhne tým za záchranou

Obránce Lukáš Pokorný se velmi dobře zabydluje ve francouzské lize a dokazuje to i skutečnost, že ho prestižní časopis France Football zařadil do ideální sestavy 32. kola. Dobrým výkonem totiž pomohl Montpellier ukončit sérii pěti zápasů bez vítězství a výhrou 2:0 na hřišti Caen přiblížil tým k záchraně.

Pokorný o začátku v Montpellieru: Hodili mě do vody, tak plavu

Když obránce Lukáš Pokorný na konci ledna přestupoval z Liberce do Montpellieru, nenapadlo ho, jak rychle si ve francouzském týmu vybojuje místo v základní sestavě. Třiadvacetiletý obránce je z výborného startu prvního zahraničního angažmá nadšený.

Pokorný vyměnil Liberec za Montpellier

Montpellier dotáhl příchod obránce Lukáše Pokorného. Ten se do francouzského klubu stěhuje z libereckého Slovanu, ve svém novém působišti se dohodl na smlouvě do roku 2020...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele