Další články

Sparta potvrdila příchod Zahustela, podepsal smlouvu na 3,5 roku

Reprezentační záložník Ondřej Zahustel se definitivně stal posilou fotbalistů Sparty, kam přestoupil z Mladé Boleslavi. Letenský klub to dnes potvrdil na tiskové konferenci s tím, že čtyřiadvacetiletý krajní hráč podepsal smlouvu do léta 2019. Opačným směrem Sparta poslala na přestup Tomáše Přikryla s obráncem Lukášem Pauschekem.

Sparta prý získala z Mladé Boleslavi záložníka Zahustela

Záložník Ondřej Zahustel odešel podle serveru iDnes.cz z Mladé Boleslavi do Sparty. Opačným směrem letenský klub poslal rovněž na přestup Tomáše Přikryla s obráncem Lukášem Pauschekem, kteří na podzim hostovali v Dukle, respektive Bohemians 1905.

Pauschek bude na jaře hostovat ze Sparty v Bohemians 1905

Bohemians Praha 1905 posílí do jarní části sezony pravý obránce Lukáš Pauschek, který přichází na půlroční hostování bez opce z pražské Sparty. Letenský klub o tom informoval na svém webu.

Sparta získala ze Slovanu obránce Pauscheka

Sparta získala ze Slovanu Bratislava obránce Lukáše Pauscheka. Dvacetiletý slovenský reprezentant se tak stal první letní posilou českých vicemistrů, podle informací ČTK na Letné podepsal čtyřletý kontrakt. Kluby po vzájemné dohodě neprozradily přestupovou částku.

Sparta v Bratislavě zahájila jednání o příchodu beka Pauscheka

Vedení Sparty dnes v Bratislavě zahájilo oficiální jednání o příchodu obránce Lukáše Pauscheka, který se už ve dvaceti letech vypracoval v oporu tamního mistrovského Slovanu. Pauschek by se tak brzy mohl stát první letní posilou úřadujících českých vicemistrů, zatím ale není jasné, kdy jednání pokročí.

Sparta usiluje o slovenského reprezentačního beka Pauscheka

Sparta Praha usiluje o dvacetiletého slovenského reprezentačního beka Lukáše Pauscheka ze Slovanu Bratislava. Podle generálního ředitele úřadující slovenského mistra Petra Kašpara už předložili Letenští konkrétní nabídku na přestup.

Pauschek čekal na první gól 40 zápasů

Konečně se dočkal, Lukáš Pauschek si po sérii zranění konečně otevřel střelecký účet ve slovenské lize. V utkání v Nitře k tomu obránci Slovanu Bratislava stačilo jenom několik vteřin, jeho zásah přispěl v pohodě týmu a znamenal příspěvek i do týmové pokladny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele