Další články

Program je náročný, na únavu bych to ale určitě nesváděl, říkal Kalvach

Lukáše Kalvacha hodně mrzel výkon Viktorie Plzeň při domácím debaklu 1:4 se Slováckem v 15. kole první ligy. Čtvrtý inkasovaný gól po velké chybě vzal na sebe. Osmadvacetiletý záložník na tiskové konferenci zároveň nechtěl nečekanou porážku svádět na náročný program Západočechů.

Byl to remízový zápas, ale porážka nás určitě nesrazí, řekl plzeňský Kalvach

Záložníka Lukáše Kalvacha hodně mrzelo, že plzeňští fotbalisté ve šlágru 10. kola první ligy prohráli na Spartě 1:2, neboť zápas považoval za remízový. Osmadvacetiletý středopolař na tiskové konferenci litoval druhého inkasovaného gólu.

Kalvacha potěšil jeden z nejhezčích gólů, podle Koubka je "klukem na pusinku"

Lukáš Kalvach označil svůj gól, kterým rozhodl o výhře 1:0 nad kosovským Ballkani, za jeden z nejhezčích v kariéře. Trenér Viktorie Miroslav Koubek ocenil osmadvacetiletého záložníka nejen za výkon ve čtvrtečním úvodním utkání skupiny Evropské konferenční ligy.

Kalvach: Před zápasem bychom výhru 2:1 brali, teď nás to trošku mrzí

Záložník Lukáš Kalvach pomohl plzeňským fotbalistům premiérovým soutěžním gólem v sezoně k vítězství 2:1 na hřišti kazachstánského Tobolu Kostanaj. Výsledek úvodního zápasu 4. předkola Evropské konferenční ligy ho trochu mrzel, protože Viktoria inkasovala až v osmé minutě nastavení z penalty.

Kalvach: Oproti Teplicím se musíme celkově zlepšit, Drita bude hrát podobně

Plzeňští podle záložníka Lukáše Kalvacha musí ve čtvrtečním úvodním zápase 2. předkola Evropské konferenční ligy proti Dritě podat celkově lepší výkon než při sobotní prvoligové porážce 0:1 v Teplicích. Osmadvacetiletý reprezentant očekává, že kosovský outsider se bude na stadionu Viktorie prezentovat podobným herním stylem jako Severočeši.

Na titul už asi nedosáhneme, připouští Kalvach

Záložník Lukáš Kalvach po porážce 1:2 na Spartě ve šlágru 29. ligového kola připustil, že Plzeňští už na obhajobu titulu nejspíš nedosáhnou. Západočeši z třetího místa tabulky ztrácejí šest zápasů před koncem sezony nejvyšší soutěže na vedoucí dvojici už devět bodů.

Kalvach: Prohra na Slavii je komplikace, ale určitě nic nevzdáváme

Plzeňský Lukáš Kalvach vnímá porážku 1:2 na hřišti vedoucí Slavie ve 23. kole první ligy jako komplikaci v boji o titul, na druhou stranu nepovažuje čtyřbodovou ztrátu na dnešního soupeře za nedostižnou. Sedmadvacetiletého záložníka alespoň potěšilo, že se díky uzdravenému kotníku vrátil do hry po více než měsíční pauze.

Horváth před Budějovicemi: Kalvach vynechá minimálně dva zápasy

Plzni bude minimálně v následujících dvou ligových utkáních chybět klíčový záložník Lukáš Kalvach. Na klubovém webu to uvedl asistent trenéra Pavel Horváth. Sedmadvacetiletý reprezentant utrpěl zranění kotníku v nedělním zápase s Brnem, který Viktoria vyhrála 3:1.

Začátek nebyl špatný. Zlomil to druhý gól do šatny, řekl Kalvach po Interu

Plzeňský Lukáš Kalvach se domnívá, že zápas Ligy mistrů s Interem Milán zlomila druhá branka z 42. minuty. Porážka 0:4 reprezentačního záložníka mrzela i kvůli tomu, že Viktoria držela s domácím favoritem úvodní půlhodinu krok.

Kalvach spojil budoucnost s Plzní, prodloužil smlouvu do roku 2025

Lukáš Kalvach prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň. Sedmadvacetiletý klíčový záložník Západočechů a český reprezentant podepsal s úřadujícím ligovým mistrem nový kontrakt do roku 2025. Plzeňský klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Doma máme velkou sílu a na Inter jsme připravení dobře, hlásí Kalvach

Záložník Lukáš Kalvach věří, že Plzeňští můžou v úterním domácím zápase hlavní fáze Ligy mistrů Inter Milán potrápit a uhrát s ním dobrý výsledek. Devatenáctinásobný italský šampion podle něj možná vypadá slaběji než zbylí dva soupeři ve skupině Bayern Mnichov a Barcelona, pořád ho ale považuje za obrovský klub s velkou kvalitou.

Podle Kalvacha nemá zápas s Tiraspolem favorita, chce dobrý výsledek do odvety

Podle plzeňského Lukáše Kalvacha nemá úterní úvodní zápas 3. předkola Ligy mistrů s Tiraspolem favorita. Z Kišiněva, kde Šeriff hraje domácí zápasy, si chce reprezentační záložník odvézt co nejlepší výsledek do odvety.

Ztracené dva body, mrzelo plzeňského Kalvacha po remíze v Olomouci

Záložník Lukáš Kalvach po remíze 1:1 v Olomouci v 28. kole první ligy litoval, že fotbalisté Plzně ztratili v boji o titul dva body. Viktoria má aktuálně na čele tabulky dvoubodový náskok na Slavii a v případě nedělní výhry Pražanů nad Pardubicemi přijde o první místo, které je klíčové i vzhledem k následné nadstavbové části. Kalvach ale věří, že není nic ztraceno.

Kalvach přiblížil Plzeň ke čtvrtému místu, v euforii pokazil gólovou oslavu

Plzeňský Lukáš Kalvach ve 29. kole první ligy rozhodl vítěznou brankou o domácí výhře 2:1 nad Slováckem, po které Viktoria z pátého místa neúplné tabulky ztrácí na čtvrtý tým z Uherského Hradiště už pouze dva body. Pětadvacetiletý záložník v euforii pokazil gólovou oslavu věnovanou těhotné přítelkyni.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele