Další články

Jarolím je na odchodu ze Slavie, hledá si nové angažmá

Lukáš Jarolím je na odchodu z pražské Slavie. Šestatřicetiletý záložník se nevešel do třiadvacetičlenného kádru A-týmu a od klubu dostal svolení k tomu, aby si našel nové angažmá.

Slávisté vyrazí na soustředění bez zkušeného záložníka Jarolíma

Zkušený záložník Lukáš Jarolím se nevešel do nominace pražské Slavie na herní soustředění v Turecku, kam "sešívaní" vyrazí v neděli. Vršovický klub to dnes uvedl na svém webu, kde oznámil nominaci 23 hráčů, které kouč Petr Rada na tréninkový kemp vezme.

Jarolím se těší na jaro a nevzdává se snu zahrát si s bratrem

Lukáš Jarolím se už nemůže dočkat, až v sobotu se Slavií vstoupí zápasem v Příbrami do ligového jara. Pětatřicetiletý středopolař povede Pražany do druhé poloviny sezony opět jako kapitán a věří, že jeho klub má na to, aby se z desáté příčky posunul do první šestky.

Slávisté po derby litovali první půle, chtějí se rychle oklepat

Fotbalisté pražské Slavie po dnešním nezdaru v derby na hřišti Sparty litovali, že nevytěžili víc z dobrého vstupu do utkání. Vysoká porážka 0:3 je hodně mrzela, ale pitvat se v ní nechtějí. Podle slávistů je potřeba hledět do budoucna a snažit se sérii špatných výsledků co nejdříve zlomit.

Kapitán Slavie Jarolím: Snad potvrdíme, že derby nemá favorita

Slávisté se v nové sezoně trápí a do pražského derby proti Spartě nikdy v samostatné ligové historii nevstupovali v roli tak velkých outsiderů jako nyní. Jejich kapitán Lukáš Jarolím však věří, že pondělní bitva na Letné potvrdí, že favorit nejslavnější zápas české nejvyšší soutěže nevyhrává.

Kapitánem Slavie bude v nové sezoně Jarolím

Záložník Lukáš Jarolím bude v nové sezoně kapitánem slávistických fotbalistů. Na herním soustředění v Itálii si ho do této role vybrali ostatní hráči. Čtyřiatřicetiletý středopolař převezme funkci po Slovákovi Karolu Kiselovi, který se v létě vrátil do FC Sydney.

Ve Slavii končí brankář Zlámal a obránce Vomáčka

Pražská Slavia hlásí první změny v kádru pro příští sezonu. Vedení klubu se rozhodlo, že neprodlouží smlouvu s obráncem Benjaminem Vomáčkou, a ve vršovickém celku končí po ročním hostování z italského Udinese také brankář Zdeněk Zlámal.

Pro slávisty je po záchraně v lize motivací vyhrát pohár

Fotbalisté pražské Slavie si v 26. kole první ligy po výhře 3:0 nad Ústím nad Labem definitivně zajistili záchranu v nejvyšší soutěži a teď se chtějí soustředit na to, aby vyhráli domácí pohár. V úvodním semifinálovém duelu Ondrášovka Cupu je ve čtvrtek čeká Sigma Olomouc.

Jarolím si už nepamatoval, kdy naposledy dal dva góly za zápas

Po devíti letech se slávistický záložník Lukáš Jarolím dočkal v lize dvou vstřelených gólů. Sám už si ani nepamatoval, kdy naposledy se mu to povedlo, po nápovědě si však vzpomněl, že to bylo v říjnu 2002 ještě v dresu Příbrami, které pomohl k výhře 4:1 nad Bohemians.

Lukáš Jarolím nečekaně nastoupil a rozhodl o vítězství Slavie

Původně neměl kapitán Slavie Praha Lukáš Jarolím v Brně vůbec nastoupit. Situace se však kvůli nevydařenému průběhu utkání změnila. Čtyřiatřicetiletý fotbalista, který se vrátil do svého mateřského klubu po třech letech strávených v italské Sieně, svým gólem rozhodl o vítězství Slavie 3:2.

Navrátilec Lukáš Jarolím potáhne Slavii v roli kapitána

V roli kapitána se bude snažit záložník Lukáš Jarolím přispět k návratu pražské Slavie ze středu tabulky zpět na výsluní české ligy. Domácí soutěž v červenobílém dresu bude hrát po třech letech strávených v italské Sieně a měl by být jednou z vůdčích osobností.

Do Slavie se po kouči Jarolímovi vrací i jeho syn Lukáš

Po třech letech strávených v italské Sieně se do Slavie Praha vrací záložník Lukáš Jarolím. Novinářům to dnes řekl na kondičním soustředění ve Špindlerově Mlýně. Syn staronového trenéra Slavie Karla Jarolíma dorazil za budoucími spoluhráči ve středu večer a dnes absolvoval první výšlap.

Jarolím oslavil premiérový gól a teď se těší na AC Milán

Dlouhých 37 zápasů čekal český záložník Lukáš Jarolím na to, až dá svůj první gól v italské lize. Povedlo se mu to v nedělním zápase s Catanií a na oslavu pak do šatny donesl české pivo. Nyní věří, že na svůj výkon naváže v nedělním duelu s favorizovaným AC Milán.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele