Další články

Štetina mě v souboji rozhodil, ale za gól mohu já, uznal Hroššo

Přestože brankář Dukly Lukáš Hroššo v domácím utkání s Jihlavou několikrát vychytal střelce soupeře, nakonec na Julisce vlastním gólem nechtěně pomohl k výhře Vysočiny 1:0. Osmadvacetiletého slovenského fotbalistu prý v klíčové chvíli rozhodil souboj se spoluhráčem Lukášem Štetinou, ale branku vzal na sebe.

Hroššo při debutu za Duklu pomohl vychytat "svůj" Liberec

Brankář Lukáš Hroššo prožil v Dukle povedený soutěžní debut. Osmadvacetiletý slovenský fotbalista na úvod jarní části ligové sezony udržel čisté konto a pomohl k domácí výhře 2:0 na Libercem, odkud v zimě na Julisku přišel. Hroššo si výhry nad bývalými spoluhráči hodně cenil a rád přispěje do kasy pražského celku.

Slovenský brankář Hroššo přestoupil z Liberce do Dukly

Brankář Lukáš Hroššo přestoupil z Liberce do Dukly. Osmadvacetiletý slovenský gólman na Julisce vytvoří dvojici s Filipem Radou a měl by nahradit Martina Chudého, který v zimě zamířil do Teplic. O Hroššově přestupu informovaly kluby na svých internetových stránkách.

Snažil jsem se hráče rozhodit a vyšlo to, řekl brankář Hroššo

Brankář Liberce Lukáš Hroššo se stal hrdinou dnešního finále Poháru FAČR. Slovenský gólman pustil za svá záda pouze jeden ze čtyř jabloneckých pokusů v penaltovém rozstřelu a hlavní měrou přispěl k triumfu Slovanu. Liberec si podle něj výhru zasloužil, protože měl celkově více šancí a byl lepší.

Prospali jsme začátek druhé půle, litoval liberecký gólman Hroššo

Brankář Liberce Lukáš Hroššo litoval, že jeho celek prospal v Jablonci začátek druhého poločasu. Slovan během necelých tří minut inkasoval dva góly a prohrál i druhé podještědské derby v sezoně. Hroššo by si přál vrátit rivalovi porážky ve finále poháru, kam mají oba kluby nakročeno.

Hroššo se vrací na Slovensko, s Libercem se představí v Košicích

Pro brankáře Liberce Lukáše Hrošša bude mít čtvrteční duel 2. předkola Evropské ligy v Košicích zvýšený náboj, jako jeden z šesti slovenských hráčů v dresu severočeského klubu se totiž postaví proti svým krajanům. Soupeř podle něj udělal pod českým koučem Radoslavem Látalem velký pokrok.

Hroššo si po chybě připadal jako matlák a děkoval spoluhráčům

Slovák Lukáš Hroššo se v dnešním duelu s Teplicemi po pěti kolech vrátil do liberecké branky, první zápas mezi tyčemi od březnového debaklu 0:6 v Plzni si ale pokazil málo vídanou chybou ze 43. minuty. Když si šel při běžném zákroku pro míč, balon mu vypadl a hostující Francis Litsingi jej pohodlně poslal do prázdné branky.

Šilhavého napadlo, zda v Alkmaaru neudělat změnu v brance

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý připustil, že ho napadlo, zda ve čtvrtečním odvetném zápase Evropské ligy v Alkmaaru neudělat změnu mezi tyčemi a místo Přemysla Kováře nepostavit Slováka Lukáše Hrošša. Koho nasadí, ale neprozradil.

Hroššo nebude v Seville nervózní, velké zápasy už zažil

Předloni v dresu Slovanu Bratislava vychytal ve skupině Evropské ligy Paris St. Germain, pak však jeho slibný rozlet zbrzdilo těžké zranění. Teď se slovenský brankář libereckých fotbalistů Lukáš Hroššo chystá na další vrchol kariéry, ve čtvrtek večer v Seville zastoupí mezi tyčemi jedničku Přemysla Kováře.

Liberecký Hroššo se vychytanou nulou naladil na odvetu v Seville

Liberecký brankář Lukáš Hroššo čekal dvanáct kol na to, až si odbude premiéru v Gambrinus lize. Slovenský gólman nastoupil do včerejšího duelu 13. kola se Znojmem, aby se rozchytal na čtvrteční duel Evropské ligy v Seville, v němž nahradí potrestanou jedničku Přemysla Kováře.

Liberec získal z Nitry brankáře Hrošša

Slovan Liberec posílil slovenský brankář Lukáš Hroššo, který přestoupil z Nitry. Šestadvacetiletý gólman podepsal s třetím celkem minulé prvoligové sezony tříletou smlouvu.

Hroššo: Hned jsem věděl, že je zle

Odehrát první půlhodinu nové sezóny a následně opustit scénu s vědomím, že sezóna pro hráče prakticky skončila, na tom není nic záviděníhodné. Brankáři Nitry Lukášovi Hroššovi však tento osud byl přidělen v 1. kole proti Trenčínu.

Senecký posílil Slovan, Hroššo zpět do Nitry

Štefan Senecký si našel nové angažmá, slovenský brankář se dohodl na angažmá ve Slovanu Bratislava. V tom už nebude působit Lukáš Hroššo, který se vrací do Nitry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele