Další články

První letní posilou Opavy se stal Holík

První letní posilou opavských fotbalistů se stal záložník Lukáš Holík. Sedmadvacetiletý ofenzivně laděný hráč přestoupil do slezského klubu z druholigové Dukly Praha a v novém působišti podepsal dvouletou smlouvu s opcí. Oba týmy o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Zlín získal na půlroční hostování Holíka z Dukly

Záložník Lukáš Holík jde na půl roku hostovat z Dukly do Zlína. Šestadvacetiletý fotbalista se tak vrací do týmu, jehož je odchovancem. Měl by se pokusit zacelit mezeru po Ibrahimu Traorém, který odešel hostovat do Slavie.

Věřil jsme, že to dokážeme otočit, řekl Holík po výhře s Karvinou

Přestože fotbalisté Dukly doma s Karvinou po necelé hodině hry prohrávali už o dva góly, záložník Lukáš Holík věřil, že Pražané dokážou zápas 13. ligového kola otočit. Pětadvacetiletý středopolař pak v 89. minutě povedený obrat jako žolík završil vítězným gólem na 3:2. Pro Holíka to navíc byl premiérový ligový zásah za dejvický tým po letním příchodu ze Zlína.

Duklu posílil ofenzivní záložník Holík ze Zlína

Dukla Praha získala do zálohy ofenzivní posilu Lukáše Holíka. Pětadvacetiletý hráč přestoupil ze Zlína a podepsal smlouvu do léta 2020.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele