Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

V zimě Slovan odmítal, nyní se mu Droppa přeci jen na rok upsal

Český reprezentant Lukáš Droppa si přeci jen vyzkouší slovenskou ligu v barvách Slovanu Bratislava. Ten sice v lednu odmítal, aby se vydal hrát druhou nejvyšší soutěž v Turecku za Bandirmaspor, teď ale slovenský klub na svých stránkách potvrdil podpis roční smlouvy s opcí na další sezonu...

Reprezentant Droppa bude hrát druhou ligu v Turecku

Český reprezentant Lukáš Droppa po konci angažmá v Tomsku zamířil do tureckého Bandirmasporu. Druholigový celek dnes na svých facebookových stránkách informoval, že se sedmadvacetiletým českým záložníkem podepsal smlouvu na rok a půl.

Droppa skončil v Tomsku a hledá si angažmá

Reprezentant Lukáš Droppa skončil v Tomsku, který má finanční problémy a neplatil hráčům výplaty. S aktuálně posledním klubem ruské ligy se sedmadvacetiletý záložník dohodl na ukončení smlouvy a nyní si může hledat nové angažmá jako volný hráč.

Droppa na sobě kvůli reprezentaci pracuje, už zhubnul čtyři kila

Fotbalista Lukáš Droppa se v posledních dvou zápasech nečekaně usídlil v základní sestavě českého národního týmu a tuto příležitost chce co nejvíce využít. Během posledního měsíce na sobě začal výrazně pracovat a dokonce zhubnul čtyři kilogramy. Věří, že mu to pomůže i k lepšímu angažmá, jelikož Tomsk je ve finančních potížích a hráčům dluží výplaty.

Droppa se chtěl v Ostravě vytáhnout, nakonec je strašně zklamaný

Poprvé byl v základní sestavě reprezentace, a navíc v Ostravě, kde začínal svou ligovou kariéru. O to větší chuť měl Lukáš Droppa se předvést, jenže vše mu pokazila bezbranková remíza s Ázerbájdžánem, která Čechům výrazně zkomplikovala kvalifikaci o mistrovství světa.

Němci předvedou kolotoč proti každému, řekl debutant Droppa

V 27 letech má za sebou Lukáš Droppa debut v dresu české reprezentace. Při prohře 0:3 v Německu odehrál závěrečnou půlhodinu a bere to jako cennou zkušenost do další kariéry. Němci podle něj předvedli výkon, který by dělal problémy každému celku na světě.

Droppa neměl v létě angažmá, nyní je poprvé v reprezentaci

Lukáš Droppa prožívá v těchto dnech pohádku a vrchol dosavadní kariéry. Ještě v létě se zúčastnil kempu hráčů bez angažmá, poté ale zamířil do ruského Tomsku a v pondělí se nečekaně dočkal premiérové pozvánky do reprezentačního A-týmu pro zápasy kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem.

Reprezentaci doplnili nováčci Zmrhal s Droppou a Škoda

Trenér reprezentace Karel Jarolím doplnil nominaci na zápasy kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem o tři hráče. Kouč národního týmu překvapivě povolal dva nováčky, záložníky Lukáše Droppu z ruského Tomsku s Jaromírem Zmrhalem ze Slavie, a jeho spoluhráče z Edenu útočníka Milana Škodu.

Záložník Droppa přestoupil z Rumunska do Tomsku

Defenzivní záložník Lukáš Droppa, který v uplynulé sezoně hrál za rumunský klub Pandurii Targu Jiu, přestoupil do Tomsku. S nováčkem nejvyšší ruské soutěže podepsal sedmadvacetiletý bývalý hráč Baníku Ostrava či Slasku Vratislav dvouletou smlouvu.

Baník zúžil kádr, Komňacký už nechce Lukeše, Krauta ani Droppu

Baník Ostrava zúžil před odletem na soustředění do Turecka kádr o Martina Lukeše, Dominika Krauta a Lukáše Droppu. S trojicí fotbalistů, kteří mají platné smlouvy, vedení klubu dále nepočítá a mohou si hledat nové angažmá.

Droppa se těší na Slovácko

I když je odchovanec Slovácka Lukáš Droppa v Uherském Hradišti pořád doma, v sobotním prvoligovém utkání půjde proti jeho zájmům. Dvaadvacetiletý hráč se v ostravském dresu bude rvát o body, které by pomohly Baníku k záchraně v nejvyšší soutěži.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele