Další články

Ostrava uvolnila záložníka Budínského do Karviné

Záložník Lukáš Budínský se stal posilou druholigové Karviné. Třicetiletého ofenzivního hráče uvolnil Baník Ostrava na hostování do konce sezony. Oba kluby to oznámily na svých internetových stránkách.

Ostravě bude nejméně měsíc chybět zraněný Budínský

Ostravští se budou muset nejméně měsíc obejít bez záložníka Lukáše Budínského. Devětadvacetiletý hráč má z předminulého ligového kola proti Teplicím natržený vaz v kotníku a Baníku bude podle prvních odhadů chybět čtyři až šest týdnů. Slezané o tom informovali na twitteru.

Budínský a Jiří Klíma přestoupili do Ostravy

Lukáš Budínský a Jiří Klíma přestoupili z Mladé Boleslavi do Ostravy. S Baníkem dnes uzavřeli víceleté smlouvy. Klub o tom informoval na svém webu. Devětadvacetiletý záložník Budínský i o pět let mladší útočník Klíma ve čtvrtek v Ostravě úspěšně absolvovali zdravotní testy a kluby dnes přestup uzavřely.

Budínský: Ztrátu se Zlínem musíme napravit v sobotu v Liberci

Záložník Mladé Boleslavi Lukáš Budínský se stal pátým hráčem v ligové sezoně, který zaokrouhlil počet gólů na deset. Kulatou trefou pomohl v 27. kole nejvyšší soutěže k domácí remíze 1:1 se Zlínem. Bodovou ztrátu se "Ševci" je podle něj třeba napravit v sobotním duelu s Libercem, chtějí-li Středočeši pomýšlet na účast v elitní šestičlenné skupině o titul. Aktuálně jsou osmí.

Budínský si přeje, aby Boleslav doma nemusela pořád otáčet zápasy

Záložník Lukáš Budínský si přeje, aby Mladá Boleslav v domácích zápasech také jednou skórovala první. V 18. kole první ligy zdolala Teplice 3:1, když utkání otočila v rozmezí dvou a půl minut třemi brankami. O vítěznou trefu se postaral Budínský. Středočeši doma vyhráli devátý z deseti zápasů v ligové sezoně, přičemž v pěti z nich museli obracet skóre.

Budínský pomohl Boleslavi výstavním gólem porazit Plzeň

Záložník Lukáš Budínský výstavním gólem pomohl ve 12. kole nejvyšší soutěže k prodloužení domácí vítězné série Mladé Boleslavi. Středočeši po obratu zdolali Plzeň 2:1 a v ligové sezoně doma triumfovali i v sedmém utkání.

Mladou Boleslav posílil záložník Budínský

Mladou Boleslav posílil záložník Lukáš Budínský. Sedmadvacetiletý středopolař zamířil do středočeského klubu po vypršení smlouvy v Karviné a v novém působišti podepsal tříletou smlouvu.

Mladou Boleslav by měli posílit Pudil a Budínský

Výraznou posilu by měli v nejbližších dnech získat v Mladé Boleslavi. S účastníkem nadcházející kvalifikace Evropské ligy dnes začal letní přípravu na novou sezonu levý obránce a bývalý reprezentant Daniel Pudil, který naposledy působil v anglickém druholigovém Sheffieldu Wednesday. Středočeši dolaďují i příchod záložníka Lukáše Budínského z Karviné.

Karviná se chce v lize zachránit, pokud možno bez baráže

Tým Karviné vstoupí do jarní části prvoligové sezony z předposledního místa v tabulce a se stejným bodovým ziskem jako poslední Dukla Praha. Slezané proto myslí hlavně na to, aby se zachránili, a pokud možno, aby nemuseli hrát baráž.

Ďurica a Budínský dostali od disciplinárky třízápasové tresty

Obránce pražské Dukly Ján Ďurica a záložník Karviné Lukáš Budínský dostali od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace tresty zákazu startu na tři soutěžní zápasy. Ďurica bude dodatečně pykat za faul na jabloneckého Lukáše Masopusta, Budínský za zákrok na sparťana Bogdana Vatajela, po kterém na rozdíl od slovenského stopera v zápase dostal červenou kartu.

Nový objev Bohemians Budínský se nebojí, že by létal v oblacích

Před startem ligy byli fanoušci Bohemians 1905 natěšení, co předvede nový osmnáctiletý režisér jejich hry Nicolas Šumský. Jeho debut na české půdě však zatím oddalují průtahy s přestupem z Argentiny a po dvou ligových kolech si místo něj tým "Klokanů" hýčká další mladou naději na postu středního záložníka - jen o rok staršího Lukáše Budínského...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele