Ludovic Sylvestre Články

Další články

Sylvestre přestoupil z Mladé Boleslavi do Blackpoolu

Vedení Blackpoolu dnes představilo hned čtyři nové posily. Jednou z nich je nyní již bývalý záložník Mladé Boleslavi Ludovic Sylvestre, dalšími novými přírůstky v kádru nováčka Premier League pak jsou Craig Cathcart, Elliot Grandin a Malaury Martin...

Sylvestre odchází z Mladé Boleslavi do týmu nováčka anglické ligy

Mladoboleslavský záložník Ludovic Sylvestre míří do Blackpoolu. V pondělí má francouzský fotbalista podepsat s nováčkem anglické ligy smlouvu na dva roky s opcí. Informovala o tom dnes manažerská společnost Sport Invest, chystaný transfer potvrdil i mladoboleslavský mluvčí Jiří Koros.

Mladoboleslavský Sylvestre chce reprezentovat Guadeloupe

Mladoboleslavský záložník Ludovic Sylvestre se snaží prosadit do reprezentace Guadeloupe. Podle klubového webu odjel třiadvacetiletý hráč na sraz národního týmu karibského ostrova, který zatím není řádným členem FIFA. Bývalý hráč pražské Sparty a FC Barcelony by rád reprezentoval francouzský zámořský department.

Sylvestre rasistům odpověděl dvěma gólovými přihrávkami

Dvojnásobně příjemné pocity prožíval po dnešním zápase v Teplicích mladoboleslavský Ludovic Sylvestre. Jeho tým si odnesl výhru 3:2 a on sám se dokázal vyrovnat s rasistickými projevy v teplickém "kotli". Na bučení a pokřik odpověděl přihrávkami na dva góly. Po první ultrapravicovým radikálům dokonce zamával.

Sylvestre míří do Mladé Boleslavi

Ludovic Sylvestre bude pokračovat v putování po českých klubech. S francouzským záložníkem opět nepočítá pražská Sparta a tentokráte by se nemělo jednat o hostování, Sylvestre totiž přestoupí do Mladé Boleslavi...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele