Lyon nezíská ani Remyho

16.07.2009, 14:46
Aktuality
Lyon již získal Lisandra Lopeze z Porta a chystá se na příchod Michela Bastose z Lille, prezident klubu Jean-Michel Aulas přesto tvrdí, že fanoušci se mohou těšit i na další zvučná jména. Andre-Pierre Gignac ani Loic Remy, které měl také vyhlédnuté, se jimi však nestanou.

"Rozhodli jsme se, že z Lyonu letos vybudujeme tak silný tým, jak je to jen možné. Bude nás to stát o něco více, než jsme původně zamýšleli," řekl Aulas.

Remy, který byl ještě před rokem kmenovým hráčem Lyonu, přestoupil za osm milionů euro do Nice. Nyní se zdá, že by jej vedení Les Gones chtělo získat zpět. Jejich nabídku ale v Nice neakceptovali.

"Po schůzce s představiteli Lyonu se Nice defitivně rozhodlo, že uzavře kapitolu ohledně přestupu Remyho do tohoto klubu," stojí v oficiálním prohlášení. Poslední nabídka Lyonu za Remyho údajně činila 13,5 milionů euro, do tohoto transferu měl být přibalen také Anthony Mounier.

Podobná situace panuje v Toulouse. Jednání o možném přesunu Gignace do Lyonu byla taktéž ukončena. "TFC může potvrdit, že prezident Toulouse Olivier Sadran a Jean-Michel Aulas spolu včera telefonicky hovořili a znovu si ujasnili, že Andre-Pierre Gignac není na prodej," bylo dnes napsáno na webových stránkách Toulouse.

Autor: Pavel Mašlaň / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

13,5 mega + Mounier? No ještě, že to nepřijali, bych se asi zbláznil. Gignac by už byl podle mě navíc, když přišel Lisandro a Bastos, chtělo by to kvalitního stopera místo Crise. Škoda, že se Lyon nezaměřil na Lúcia, to by byla obrana jak víno. Takový Rami by také nemusel být špatný, k Boumsongovi dobrá volba, ale odrazuje mě výše stanovené ceny. Neměl odejít Paillot.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten bodmer? s tim se nejak nepocita?

s paillotem mas pravdu, uplne vidim, jak ho za rok budete lanarit, stejne jako remyho

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepočítá i s Bodmerem, je to špatné, já jsem četl, že má hrát ve stoperské dvojici s Boumsongem, což by nemuselo být vůbec špatné řešení, ale kdyby se zranil, je tam už pouze Mensah, který také dost trpí na zranění. Teoreticky by tam mohl zaskočit i Clerc, ale to pouze fakt v případě velké nutnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gignac me docela zklamal tvrdil jak chce zustat dlouho v toulouse jak tam ma platny kontrakt jak jim chce pomoci...no a najednou chce pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Není první ani poslední, kdo se podobně vyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

chce?

Reagovat
jaris7

ne on si to preje

Reagovat
jaris7

Reagovat
jaris7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele