Další články

Cattermole prodloužil smlouvu se Sunderlandem

Lee Cattermole spojil i další část své kariéry se Sunderlandem. Kapitán severoanglického celku, jenž měl smlouvu do konce nadcházejícího ročníku, prodloužil kontrakt až do roku 2021...

Sunderland do konce sezóny přišel o Fletchera a Cattermola

Sunderland si osm kol před koncem sezóny nemůže být jistý záchranou a v boji o ní mu navíc budou chybět dvě opory. Kvůli zranění kotníku už Black Cats nepomůže útočník Steven Fletcher, mimo hru pak definitivně zůstává také záložník a kapitán mužstva Lee Cattermole...

Cattermole by měl přemýšlet, zlobí se Modrič

Lee Cattermole a jeho tvrdá hra jsou opět v centru pozornosti. Na záložníka Sunderlandu se tentokrát hněvá tottenhamský Luka Modrič, který byl včera obětí Cattermolova faulu. Vzkázal mu, že by měl před každým zákrokem nejdříve přemýšlet.

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Cattermole se na čtyři roky upsal Sunderlandu

Vedení Sunderlandu dnes završilo příchod záložníka Leea Cattermoleho z Wiganu, který do týmu Černých koček přestoupil za 6 milionů liber. Svému novému zaměstnavateli se 21letý záložník upsal na čtyři roky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele