Sunderlandu se kvůli zraněním sype defenzivní složka zálohy

24.11.2016, 12:59
Aktuality
Sotva se Sunderland konečně dostal na vítěznou vlnu, vrhají se mu pod nohy další klacky - konkrétně zranění dvou potenciálních opor mužstva. Před pěti dny Davidu Moyesovi na čtyři měsíce vypadl zkušený středopolař Lee Cattermole, nyní se na marodku dokonce na celý zbytek sezony odebral také Paddy McNair...

Na hru bez Leeho Cattermolea si Sunderland v tomto ročníku už dávno musel zvyknout a zvykal si těžko. Bývalý hráč Wiganu nastoupil jen do dvou zářijových duelů a až do 18. listopadu platilo, že bez jeho účasti Black Cats od začátku minulé sezony ani jednou z 15 pokusů nevyhráli.

Pak přišly skalpy Bournemouthu i Hullu, a ty pro změnu nacházely společného jmenovatele v Paddym McNairovi. Defenzivní univerzál obecně načínal tři ze čtyř letošních utkání, ve kterých byl Sunderland schopen bodovat.

Teď si ovšem závěrem střetnutí s Hullem 21letý odchovanec Manchesteru United přetrhl přední zkřížený vaz v koleni a Sunderlandu již se záchranářskými pracemi nepomůže. Cattermole, jenž nedávno podstoupil operaci kyčle, má s fotbalem utrum přinejmenším do poloviny března.

David Moyes tak během pár dnů přišel o dva defenzivní středopolaře, přičemž za toho mladšího z nich v létě neváhal zaplatit 5,5 milionů liber. Velká nálož zodpovědnosti tak nyní dopadá na bedra dua Ndong-Rodwell, z něhož první jmenovaný prozatím v novém prostředí zklamává a jeho kolega je zas chronickým lazarem.

Autor: Tomáš Daníček / thescore.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
R22

To bude nálož o víkendu

Reagovat
Mastný Chobot

Ako veľmi liverpoolske by to bolo, keby ho v základe nahradil Rodwell a Liverpool by s nimi prehral?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

neni o com, cez vikend musia dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. Ani jeden nebude chýbať. Hlavne že sa už uzdravil Kirchohoff, ktorý ich strčí do vrecka.

Reagovat
SunFells

Emi Martinez též podepsal dlouhý kontrakt. Hodně trpělivý borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že na konci sezóny prodáme Ospinu a dvojka bude Martinez. Věk a kvalitu na to má

Reagovat
mr.Silver

Ty tvoje radikalni nazory

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ospina má na víc než na dvojku, ale ne u nás. Čech by měl jako jednička chytat i Champions league. A Martinez by si už zasloužil postup v hierarchii. 3 může dělat Macey. Co je na tom radikálního

Reagovat
C-M@ster

Hlavně ať nehraje Rodwell.

Reagovat
smazaný uživatel

přední zkřížený kolena

Reagovat
fenixLFC

nesmieme s nimi stratit, pekne im dat kefu nech su o dalsi krocik blizsie druhej lige ktoru si zasluzia

Reagovat
smazaný uživatel

mají na PL

Reagovat
vrabejka

Snad je dáme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele