Další články

Nebude to trvat dlouho, říká Martínez o nové smlouvě

Pouhou formalitou by mělo být oficiálně potvrzené pokračování Lautara Martíneze v Interu Milán. Argentinský útočník má smlouvu do června 2026 a jen otázkou času je podpis nového kontraktu.

Sportovní ředitel Interu: Vyjednávání s Bayernem bylo to nejtěžší, Lukaku už je minulostí

Sportovní stránku Interu má na starosti už od roku 2014. Letos dokonce obdržel cenu Spiga d'Oro, kterou uděluje město Cinisello Balsamo za přínos společnosti. Řeč je o jednom z klíčových mužů italských šampionů ze sezony 2020/21 Pieru Ausiliovi, který se ve středečním rozhovoru pro rádio Serie A otevřeně rozpovídal o starých i nedávných přestupových ságách.

Nadšený Martínez si užil další trofej. Musíme v tom pokračovat, říká před finále LM

Inter Milán ve středu obhájil vítězství v Coppa Italia, když dokázal otočit utkání s Fiorentinou (2:1). Dvěma brankami se pod obrat podepsal argentinský útočník Lautaro Martínez (25), který po zápase neskrýval, že už pomýšlí na finále Ligy mistrů.

Martínez dostával injekce na zmírnění bolesti. Teď už je v pořádku, vzkazoval jeho agent

Argentinský forvard Lautaro Martínez se na světovém šampionátu v Kataru objevil ve všech čtyřech dosavadních duelech, jestliže ovšem na úvod proti Saúdské Arábii odehrál celých 90 minut, následně proti Mexiku střídal zhruba po hodině hry a v dalších dvou střetnutích se na plac dostal až z lavičky. Možná že za jeho hierarchním propadem mohly být zdravotní obtíže.

Interu Milán se zranili ofenzivní hráči Martínez a Sánchez

V Interu Milán se budou muset v nejbližších dnech obejít bez Lautara Martíneze a Alexise Sáncheze. Oba ofenzivní hráči se zranili v zápasech jihoamerické kvalifikace o postup na mistrovství světa a zřejmě zmeškají v italské lize důležitý nedělní duel s vedoucí Neapolí.

Martínez zůstane v Interu, prodloužil do roku 2026

Inter Milán si podle zpráv z Apeninského poloostrova pojistil Lautara Martíneze. Obě strany prodloužily smlouvu do roku 2026, jejíž součástí není výstupní doložka...

Inter Milán potvrdil příchod útočníka Džeka a obránce Dumfriese

Bosenský útočník Edin Džeko přestoupil z AS Řím do Interu Milán. Úřadující italský mistr dnes také potvrdil příchod nizozemského reprezentačního obránce Denzela Dumfriese.

Cítím se v Interu Milán skvěle, prohlásil Martínez

Inter Milán má za sebou vydařenou první polovinu sezóny, na čemž se výrazně podílel i Lautaro Martínez. Argentinský kanonýr se opakovaně dostal do spojení s možným odchodem, sám se však na změnu dresu nechystá, protože je u Nerazzurri spokojený...

S Lukakuem hrajeme pro tým, řekl Martínez

Vítězství Interu Milán 3:1 na hřišti Slavie v pátém kole Ligy mistrů zařídili útočníci Romelu Lukaku a Lautaro Martínez. Lukaku vstřelil jeden gól, na zbylé dva Martínezovi nahrál a další dva mu rozhodčí neuznal. Oba dali v této sezoně po 11 gólech. Podle Martíneze je tajemstvím jejich úspěšné spolupráce to, že hrají pro tým.

Chyběla nám trocha vyspělosti, litoval po prohře v Dortmundu Lautaro

Velký obrat byl včera k vidění v Dortmundu. Do Vestfálska zavítal Inter Milán a po prvních pětačtyřiceti minutách vedl 2:0, po změně stran ovšem o náskok přišel a nakonec prohrál. Nerazzurri si tak hodně zkomplikovali situaci v boji o postup do osmifinále Ligy mistrů...

Lautaro Martínez chce zůstat v Interu, ujišťuje agent

Lautaro Martínez zazářil v přátelském zápase proti Mexiku a spoustu práce od té chvíle má jeho agent Beto Yaque. Ten byl dotázán i na budoucnost svého klienta a otázky byly spojeny s Barcelonou a jejím kapitánem Lionelem Messim, některá média si následně dle jeho slov špatně vyložila původní prohlášení...

Argentinec Martínez z Interu dal Mexiku hattrick za 22 minut

Útočník Interu Milán Lautaro Martínez nastřílel v úterý během 22 minut hattrick Mexiku a přispěl v přípravném utkání k výhře fotbalistů Argentiny 4:0. Za týden Inter přivítá pražskou Slavii v úvodním utkání skupinové fáze Ligy mistrů. V dalším přípravném duelu v USA Brazílie nečekaně prohrála v repríze finále Copy América 0:1 s Peru.

Barcelona se prý hodlá zaměřit na Lautara Martíneze

Útočník Lautaro Martínez se podle argentinského tisku ocitl v hledáčku Barcelony. Katalánský velkoklub už údajně připravuje ohromující nabídku, která má přesvědčit představitele Interu Milán, aby 22letého forvarda uvolnili na přestup.

Zápisky z Copy: Čtyři důvody, proč nás potřetí v řadě čeká to samé finále

Zdá se to perfektně nalajnované. Argentina se vzepřela kritikům a ve čtvrtfinále se vytasila s nejlepším výkonem na turnaji, takže by se teď nikdo nemohl až tak divit, kdyby v Belo Horizonte vypálila rybník i domácím Brazilcům. Chilané jsou potom definitivně nesmrtelní, a beztak si (na penalty) zajistí další finále...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele