Bílek na kemp před ME nevezme náhradníky, uvažuje o Krejčím

Trenér reprezentace Michal Bílek vezme na květnové soustředění do Rakouska pouze 23 hráčů, kteří v červnu vyrazí také na mistrovství Evropy. Bílek tak vyloučil, že by na závěrečný tréninkový kemp bral některého z náhradníků. Před zveřejněním konečné nominace, kterou oznámí 14. května, prý uvažuje také o povolání Ladislava Krejčího.

Krejčí se snaží nemyslet na reprezentaci a dál pomáhat Spartě

Sparťané se mohou spolehnout na nového střelce. Ladislav Krejčí přispěl v sobotu dvěma góly k ligové výhře v Liberci, ve středečním úvodním semifinále Poháru České pošty zase rozhodl jediným zásahem o domácím vítězství nad Jabloncem.

Krejčí si pochvaloval, jaké štěstí mu přinesly nové kopačky

V minulých zápasech na Slavii a s Příbramí trefil břevno a tyč, dnes záložník Sparty Ladislav Krejčí své "hříchy" odčinil dvěma trefami v Liberci, kde Sparta vyhrála 3:1 a vrátila se před dnešního soka do čela ligy. Tajemství Krejčího střeleckého procitnutí? Prý výměna kopaček.

Krejčímu po dělbuchu zvonilo v uších, pak asistoval u dvou gólů

Velmi nepříjemnou chvilku zažil hned ve druhé minutě pátečního duelu s Ostravou sparťanský fotbalista Ladislav Krejčí. Z domácího "kotle" na Letné k němu přilétl dělbuch, explodoval mu u nohou a talentovaný záložník se leknutím skácel na zem. Chvíli mu zvonilo v uších, pak se ale z ošklivého zážitku probral

Před rokem se bál o kariéru, teď je Krejčí Talentem roku

Když mu před rokem při halovém utkání Víkendu šampionů zlomil Michal Breznaník nohu, sparťana Ladislava Krejčího napadlo, zda ještě někdy bude schopen hrát vrcholově fotbal. O to příjemnější pro něj bylo, když ho v pondělí večer vyhlásili Talentem roku za rok 2011.

Krejčího těší, jak brankami pomáhá Spartě

Ze sparťanského záložníka Ladislava Krejčího se stává velký specialista na pražské derby. V září pomohl premiérovým ligovým gólem k výhře nad Slavií, dnes zaznamenal dokonce dvě přesné trefy a jednu asistenci proti Bohemians 1905, kteří podlehli Spartě 0:4.

Sparta prodloužila s Krejčím

Talentovaný záložník Ladislav Krejčí uzavřel nový dlouhodobý kontrakt s fotbalovou Spartou, které se upsal do června roku 2016. Vedení klubu si služby nedávného vicemistra Evropy do 19 let zajistilo dnes. ČTK to řekl personální ředitel Sparty Jakub Otava.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele