Další články

Ostravský Almási odjel ze soustředění v Turecku, jedná o přestupu

Soustředění ostravských fotbalistů v Turecku opustil slovenský útočník Ladislav Almási. Baník podle klubového webu dostal nabídku a dal čtyřiadvacetiletému reprezentantovi možnost jednat s nejmenovaným klubem.

Ostravští odletěli do Turecka bez zraněného Almásiho

Bez zraněného kanonýra Ladislava Almásiho odletěli dnes z Vídně na soustředění do Turecka fotbalisté Ostravy. Svěřenci Pavla Hapala sehrají v Antalyi tři přípravná utkání.

Almási si po zranění fotbal užívá, skóruje se speciálními vložkami a pomáhá Ostravě

Po 16 gólech, které nastřílel v minulé sezoně během 32 zápasů, zbystřilo nejedno fotbalové oko. Na začátku letošní sezony však kvůli zraněnému kotníku na hřišti chyběl a tak trochu se na něj zapomnělo. Ladislav Almási (23) se ovšem po dvouměsíční pauze vrátil a střílet branky nezapomněl.

Almási: Budu potřebovat dva tři dny, abych si v hlavě srovnal, co se stalo

Útočník Ostravy Ladislav Almási přiznal, že takový zápas jako ten se Slavií v dnešním 19. kole první ligy ve své kariéře pravděpodobně nezažil. Ačkoliv do hry naskočil až od druhého poločasu, nechyběl u všeho podstatného. Dvěma góly se podílel na obratu Slezanů z 0:2 na 3:2. Navzdory dvěma vyloučeným hráčům však obhájce titulu vyrovnal.

Hráčem měsíce v lize je Almási z Ostravy, trenérem plzeňský Bílek

Hráčem měsíce v první lize se stal útočník Ladislav Almási z Ostravy. Mezi trenéry v září zvítězil plzeňský Michal Bílek. Výsledky ankety dnes oznámila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Za ostravský Baník bude hrát slovenský talent Almási

První letní posilou Baníku Ostrava se stal slovenský útočník Ladislav Almási. Dvaadvacetiletý fotbalista přestoupil z Ružomberoku, poslední půlrok strávil na hostování v celku ruské první ligy Achamatu Groznyj. V novém působišti podepsal 196 cm vysoký hráč a reprezentant v mládežnických kategoriích včetně jednadvacítky čtyřletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele