Další články

Pětice britských talentů prodloužila smlouvu v Arsenalu

Londýnský Arsenal na svých webových stránkách oznámil, že dnes podepsalo prodloužení stávající smlouvy hned pět jeho hráčů. I nadále tak v dresu Gunners budou působit mladíci Jack Wilshere (20), Kieran Gibbs (23), Alex Oxlade-Chamberlain (19), Aaron Ramsey (21) a Carl Jenkinson (20).

Anglická jednadvacítka bude na ME postrádat Gibbse z Arsenalu

Anglie odcestuje na mistrovství Evropy jednadvacítek bez své opory Kierana Gibbse. Levý bek Arsenalu si během nedělního přípravného utkání s Norskem poranil kotník a nestihne se dát dohromady do startu šampionátu, na němž se Albion utká s Ukrajinou, Španělskem a Českem.

Anglickou reprezentaci nejspíš zasáhne omlazující uragán

Mladý uragán se nejspíš prožene anglickou reprezentací. Po nepovedeném mistrovství světa chystá italský lodivod Fabio Capello mnoho změn - týmu chce vylepšit vrásčitou tvář a přivést několik mladých a perspektivních hráčů. Proč? Kvalifikace o EURO 2012 se blíží.

Arsenal je podesáté v osmifinále Ligy mistrů. Ale sčítá zraněné

Arsenal si podesáté v řadě zajistil postup do vyřazovacích bojů Ligy mistrů. Horší zprávou pro Gunners ale jsou zranění Williama Gallase a Kierana Gibbse. Gibbs musí na operaci se zlomenou zánártní kůstkou, jeho francouzský kolega z obrany opustil zápas s Lutychem kvůli zranění kotníku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele