Češi v zahraničí: Čech chyboval, pak se omlouval. Pekhart dal kuriózní gól

Čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích neprožili dvakrát povedený víkend. Třeba Petr Čech dál musí čekat na jubilejní 200. nulu v Premier League poté, co chyboval v Brightonu. Na sociální síti pak nešetřil sebekritikou. Zajímavou zkušenost má za sebou útočník Piastu Gliwice Michal Papadopulos. Zápas jeho klubu se Zabrze se totiž nedohrál kvůli fanouškům.

Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Češi v zahraničí: Na Koubka kopali dvě penalty, gól z nich nedostal. Pavelka porazil Galatasaray

Na české brankáře se o víkendu valily penalty. Dvěma pokutovým kopům musel čelit Jiří Pavlenka v bundeslize i Tomáš Koubek ve francouzské Ligue 1. Na velkém triumfu turecké Kasimpasy se podílel i záložník David Pavelka asistencí na vítězný gól.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Vacek se vrací do Polska a bude hrát za Vratislav

Český záložník Kamil Vacek se po roce v Izraeli vrací do Polska. Třicetiletý fotbalista přestoupil z Maccabi Haifa do Śląsku Wrocław, se kterým podepsal tříletou smlouvu. Informovala o tom agentura Sport Invest, která bývalého hráče Gliwic nebo Sparty zastupuje.

Vacek se stal volným hráčem, jednat má o návratu do Polska

Loni se pro návrat do Polska jako hráč Sparty neodhodlal a za čtvrt milionu eur odešel zkusit štěstí do Izraele, nyní už se ale bývalý záložník Gliwic Kamil Vacek patrně zpátky do Ekstraklasy uchýlí. Činit tak má jako volný hráč po náhlém propuštění z Maccabi Haifa...

Záložník Vacek odešel ze Sparty do Maccabi Haifa

Záložník Kamil Vacek přestoupil ze Sparty do Maccabi Haifa. Pražský klub o odchodu devětadvacetiletého středopolaře informoval na svém webu. Vacek podle agentury Sport Invest podepsal v Izraeli dvouletou smlouvu s roční opcí.

Vacek zůstává v Gliwicích, klub na něj uplatnil opci

Záložník Kamil Vacek přestoupil ze Sparty do Piastu Gliwice, kde v uplynulé sezoně hostoval. Polský celek, který vede český trenér Radoslav Látal, na devětadvacetiletého fotbalistu uplatnil opci. O transferu informovaly oba kluby.

Úvod zápasu degraduje náš výkon, mrzelo Vacka

Kamil Vacek patří k hráčům, kteří v úterním utkání s Polskem dostali velkou šanci zabojovat o místo v reprezentaci, ale nezvládnutý začátek a prohra 1:3 jim snahu hodně zkomplikovaly. Vacka to mrzelo o to více, že v Polsku hraje a chtěl se předvést v co nejlepším světle.

Vacka fotbal zase baví a varuje před polskou euforií z postupu

Kamil Vacek v pátek proti Srbsku po dlouhých čtyřech letech na pár minut nastoupil v dresu české reprezentace a v úterý v Polsku by už měl dostat šanci v základní sestavě. Právě v Polsku nyní Vacek prožívá velké obrození kariéry jako hráč Gliwic, s nimiž překvapivě vede ligu. Ví proto, jaká je nyní u severních sousedů fotbalová euforie z postupu na mistrovství Evropy.

Vacek si v Polsku fotbal užívá a s návratem do Sparty už nepočítá

Kamil Vacek byl v létě z pražské Sparty jako nepotřebný poslán na hostování do Piastu Gliwice, kde se hned zařadil mezi opory nečekaného lídra, a výborná forma mu vynesla i pozvánku do reprezentace. Osmadvacetiletý záložník je za nominaci pro listopadové přípravy se Srbskem a Polskem rád, angažmá v Gliwicích si mimořádně užívá a s návratem na Letnou už moc nepočítá.

Záložník Vacek odešel ze Sparty na hostování do Piastu Gliwice

Záložník Kamil Vacek zamířil z pražské Sparty na roční hostování s opcí do Piastu Gliwice. V desátém týmu uplynulé sezony polské ligy ho povede český trenér Radoslav Látal. Pražský klub o Vackově odchodu z Letné informoval na svých internetových stránkách.

Konečně cítím důvěru, řekl Vacek o angažmá v Mladé Boleslavi

Zatímco poslední rok a půl byl ve Spartě náhradníkem, který se často ani nedostal do hry, na jaře chce záložník Kamil Vacek v Mladé Boleslavi dokázat, že je stále schopen podávat výkony, které ho dostaly v roce 2011 až do reprezentace. Klíčové pro něj je, že opět cítí důvěru trenéra i spoluhráčů.

Mladá Boleslav získala ze Sparty na hostování záložníka Vacka

Spartu opouští další hráč. Záložník Kamil Vacek bude na jaře hostovat v Mladé Boleslavi. Sedmadvacetiletý fotbalista již s novým týmem odcestoval na soustředění do Portugalska. Oba kluby potvrdily dohodu na svých webech.

Podle Vacka by hra Neapole mohla Spartě sedět

Proti Neapoli už si záložník Kamil Vacek dvakrát zahrál během působení v Chievu. Sedmadvacetiletý fotbalista Sparty je proto před čtvrtečním úvodním zápasem v základní skupině Evropské ligy přesvědčený, že herní styl italského soupeře by měl českému celku vyhovovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele