Další články

Brněnský Kopúnek dostal za faul na Jánoše trest na tři zápasy

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR udělila trest na tři soutěžní utkání brněnskému záložníkovi Kamilu Kopúnkovi za vyloučení v ligovém zápase s Jihlavou. Bývalý slovenský reprezentant pyká za to, že v uplynulém kole surově fauloval hostujícího Adama Jánoše.

Brno posílí Slovák Kopúnek, účastník MS v roce 2010

Brno získalo výraznou posilu do středu pole. Záložní řadu Zbrojovky vyztuží bývalý slovenský reprezentant Kamil Kopúnek, který startoval na světovém šampionátu v roce 2010 a vstřelil postupový gól v zápase s Itálií.

Kopúnek se stěhuje do Maďarska

Bývalý slovenský reprezentant Kamil Kopúnek bude se své kariéře pokračovat V Maďarsku, kde podepsal smlouvu s celkem FC Haladás Szombathely. Již 30letý záložník naposledy působil v ázerbájdžánském Ravan Baku.

Kopúnek si v Ázerbajdžánu zvykl

Vystřídal víc postů, nejčastěji hrál jako defenzivní záložník, zkusil i stopera nebo pozici v útoku. Turecký trenér Güvenc Kurtar ho stavěl podle toho, jaký soupeř proti Ravanu Baku nastoupil. I takovéto zážitky má v ázerbajdžánském klubu Kamil Kopúnek.

Kopúnek: Nabídka z Baku mě oslovila

Jeho gól Itálii na mistrovství světa si slovenští fanoušci budou pamatovat navždy. Od té doby oblékl dres Saturnu Moskevská oblast, Bari a působil také ve Slovanu Bratislava. Nyní Kamil Kopúnek zamířil na východ, , na smlouvě se dohodl s ázerbajdžánským Ravanem Baku.

Kopúnek stavil na návrat domov. Posilní však Slovan

Kamilovi Kopúnkovi to v zahraničí príliš nešlo, nie tak vinou svojich výkonov, ale "šťastím" na zamestnávateľov. Po úspechu na MS 2010 sa zdalo, že zo svojho materského klubu Spartak Trnava odíde len sa tak zapráši. Aj sa tak stalo, lenže Saturn Moskovská oblasť v Rusku a AS Bari v Taliansku sa topili a topia v dlhoch.

Kopúnek se vrací do Trnavy

Spartak Trnava včera dokráčel přes albánský klub KF Tirana už do třetího předkola Evropské ligy, kde na něj čeká bulharské Levski Sofia. Tady však gejzír radost nekončí, zanedlouho se tým dohodl na opětovné spolupráci s Kamilem Kopúnkem...

Kopúnek si působení v Serii A představoval jinak, za Bari ještě nehrál

Slovenský reprezentant Kamil Kopúnek, který v zimním přestupním termínu přestoupil na půl roku do AS Bari, zatím neodehrál v Serii A ani minutu. Krátce poté, co se stal hráčem posledního týmu italské ligy, došlo k výměně trenéra, což má na jeho působení na Apeninském poloostrově vliv...

Kopúnek už v Bari, proti Interu ale zřejmě nenastoupí

Slovenský reprezentant Kamil Kopúnek, který donedávná oblékal dres ruského Saturnu moskovská oblast, se upsal do konce sezóny italskému prvoligovému klubu AS Bari. Součástí smlouvy je i opce na přestup v případě, že se Bari udrží v Serii A...

Kopúnek zůstane v Rusku, nejpravděpodobnější je angažmá v Saturnu

Slovenský reprezentační záložník Kamil Kopúnek bude oblékat dres jednoho z klubů ruské nejvyšší soutěže i příští rok. Otázkou zústává, který to bude, protože zájem mají hned tři celky Premier ligy. Nejpravděpodobnější je, že 26letý hráč se znovu upíše Saturnu, jehož barvy letos hájil...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele