Další články

Galatasaray to s námi nebude mít jednoduché, řekl Vitík. V postup věří i Kairinen

Pocit hrdosti, ale také zklamání z porážky. Hráče Sparty porážka 2:3 na půdě tureckého Galatasaraye v Evropské lize bolela. Obránce Martin Vitík (21) i záložník Kaan Kairinen (25) v rozhovorech pro Sparta TV dali najevo, že zápas rozhodly detaily v podobě zahozených šancí a chyb v defenzivě. Oba ale shodně věří, že nic není ztraceno. "Ukázali jsme, že na Letné můžeme porazit kohokoliv. Můžeme postoupit," řekl Kairinen. "Galatasaray to s námi nebude mít jednoduché," doplnil zkušenějšího parťáka také mladý stoper.

Pro naše talenty je Česko dobrou přestupní stanicí, říká expert z Norska

Hostem podcastu Livesport Daily je po čase zahraniční host. David Weatherston je bývalý profesionální fotbalista ze Skotska, který už osm let žije v Norsku a podrobně sleduje tamní fotbal. A protože právě z Norska v poslední době přichází do českých týmů dost fotbalistů, téma je zřejmé. Na webu Livesport Zpráv je rozhovor s Davidem v originální anglické podobě, v dabované české verzi je k dispozici už teď v podcastových aplikacích.

Chceme se dostat v Evropské lize dál, to je náš jediný cíl, řekl Kairinen

Cílem Sparty ve skupině Evropské ligy je podle záložníka Kaana Kairinena postup do další fáze soutěže a nikoli Konferenční ligy. Před odletem do Glasgow na čtvrteční zápas 4. kola na hřišti Rangers novinářům řekl, že Pražané udělají ve Skotsku všechno pro to, aby si odvezli dobrý výsledek.

Evropská liga je obrovskou motivací, řekl sparťanský záložník Kairinen

Podle záložníka Kaana Kairinena představuje Evropská liga pro fotbalisty Sparty obrovskou motivaci. Pražané se o postup do hlavní fáze soutěže utkají v závěrečném 4. předkole s Dinamem Záhřeb. Kairinen na tiskové konferenci před úvodním čtvrtečním utkáním v Chorvatsku prohlásil, že Dinamo je stejně kvalitní jako FC Kodaň, s níž Letenští vypadli ve 3. předkole Ligy mistrů.

Kairinen: Na Parkenu jsem párkrát hrál, očekávám úžasnou atmosféru

Sparťanský záložník Kaan Kairinen se těší na atmosféru na kodaňském stadionu Parken, kde si v březnu zahrál s finskou reprezentací v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2024. Právě v dánské metropoli proti FC Kodaň vstoupí úřadující čeští mistři v úterý do 3. předkola Ligy mistrů...

Jsme ve velké pohodě, Slavii máme co vracet, zní ze sparťanského tábora

Pražská Sparta je před sobotním ligovým derby s městským rivalem Slavií podle záložníků Lukáše Sadílka a Kaana Kairinena ve velké pohodě. Vršovickému celku chtějí oplatit říjnový debakl 0:4 na jeho hřišti. Sadílek si myslí, že vysoká porážka v Edenu otevřela jeho mužstvu oči, jelikož od té doby Letenští neprohráli 16 soutěžních zápasů po sobě. Spolu s Kairinenem se ale nezabývá možností, že by Sparta v případě vítězství nad Slavií odskočila svému soupeři v čele tabulky už na rozdíl pěti bodů.

Kairinen dal při soutěžní premiéře za Spartu gól, podle Priskeho bude ještě lepší

Takřka ideální start do nového angažmá prožil Kaan Kairinen. Čtyřiadvacetiletý finský záložník Sparty při svém soutěžním debutu za Pražany hned po šesti minutách srovnal prvním gólem stav utkání 18. ligového kola s Mladou Boleslaví a ke konečné výhře 4:1 pak přispěl ještě jednou asistencí.

První zimní posilou Sparty je Fin Kairinen

První zimní posilou pražské Sparty se stal finský reprezentant Kaan Kairinen. Třiadvacetiletý záložník na Letné podepsal víceletou smlouvu, k týmu se dosavadní hráč norského celku Lilleström SK připojí v lednu na startu druhé části zimní přípravy, uvedl pražský klub na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele