Další články

Druhý poločas byl ten nejlepší, který jsme proti City kdy odehráli, hodnotil Klopp

Trenéra Jürgena Kloppa nadchl výkon hráč Liverpoolu v nedělním domácím šlágru 28. kola anglické ligy s Manchesterem City, přestože s ním remizovali 1:1 a klesli na druhé místo. Podle něj "Reds" odehráli nejlepší druhý poločas proti obhájci titulu za dobu jeho působení u týmu.

Sparta riskovala, my jsme to trestali, uvedl Klopp po zápase se Spartou

Podle trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa neodpovídalo vítězství 5:1 v osmifinále Evropské ligy nad Spartou reálnému rozdílu na hřišti. Českého šampiona ocenil za dobrou hru, jeho svěřenci ale podle něj dokázali riskování soupeře trestat. Končící kouč lídra anglické ligy na tiskové konferenci řekl, že by mu případná trofej z evropské soutěže zpříjemnila loučení.

Klopp po prvenství v Ligovém poháru: Je to ta nejspeciálnější trofej

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp označil nedělní zisk Ligového poháru ve finále proti Chelsea za nejspeciálnější trofej, jakou kdy vyhrál. Triumfu si vážil zejména proto, že "Reds" k němu kvůli řadě zraněných opor pomohlo několik mladíků z klubové akademie. Německého kouče, který v březnovém osmifinále Evropské ligy povede Liverpool proti pražské Spartě, citoval klubový web.

Je to rival, ale bude mi chybět, řekl Guardiola o Kloppovi. V Barceloně se cítil stejně

Rozhodnutí německého kouče Jürgena Kloppa odejít po sezoně z Liverpoolu překvapilo i jeho rivala z Manchesteru City Pepa Guardiolu. Španělský trenér úřadujícího mistra Premier League a vítěze Ligy mistrů uvedl, že mu Klopp bude chybět, ale před zápasy proti Liverpoolu se mu bude lépe spát.

Sedm trenérů, kteří by mohli nahradit Kloppa: Alonso, Zidane nebo portugalská cesta

Jürgen Klopp (56) potvrdil, že na konci aktuální sezony opustí Liverpool. Livesport Zprávy sestavily seznam jmen, která by mohla patřit mezi potenciální nástupce německého trenéra na Anfield Road.

Kloppa čeká roční pauza. Na tiskové konferenci slíbil doživotní věrnost Liverpoolu

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp (56) si po skončení působení na Anfieldu na konci sezony plánuje rok odpočinout od fotbalu. Jako důvod konce na lavičce Reds uvedl, že mu chybí energie na další pokračování, a na následné tiskové konferenci své plány upřesnil. Mimo jiné řekl, že už nikdy nebude trénovat jiný anglický tým než Liverpool.

Trenér Liverpoolu Klopp při děkovačce s fanoušky na chvíli ztratil snubní prsten

Kuriózní moment nastal po pondělním utkání 20. kola anglické Premier League mezi Liverpoolem a Newcastlem. Domácí trenér Jürgen Klopp při děkovačce s fanoušky po výhře 4:2 ztratil na hřišti snubní prsten, po chvilce hledání ho však díky kameramanovi ke své velké úlevě našel a políbil.

Klopp dostal dostal distanc a pokutu za kritiku rozhodčího

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp dostal distanc a pokutu za kritiku rozhodčího v médiích. Anglická asociace FA mu dnes zastavila činnost na dva zápasy, z toho na jeden nepodmíněně, a nařídila zaplatit 75.000 liber (2,050.000 korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele