Další články

Trnava má eminentní zájem o Pirosku

Trnavu v zimě opustili Ivan Schranz nebo Erik Jendrišek a vedení Spartaku nyní hledá náhrady. Novou akvizicí by se mohl stát Juraj Piroska z konkurenční Senice...

Kanonýr Piroska si nezahraje dva měsíce

Vzplanuly v něm emoce a teď musí pykat. Poměrně kuriózní červenou kartu dostal v minulém kole Corgoň ligy jeden z aspirantů na krále střelců Juraj Piroska ze Senice. Nesouhlasil s verdiktem rozhodčího a gestikuloval tak vehementně, že postrannímu asistentovi vyrazil praporek z ruky. Následně byl vyloučen a pykat bude dva měsíce.

Corgoň liga - souhrn 9. kola

Žilina se rychle oklepala z porážky od Chelsea a díky výhře 5:2 v Dubnici se ujímá ligového vedení. Dunajská Streda o gól porazila Košice a Senica si doma poradila s Nitrou. Body se dělily v Trnavě a v Ružomberoku. Slovan Bratislava po domácí remíze ztratil další cenné body v Prešově, kde prohrál 1:2.

Piroska dostal číslo jako Beckham, ale cíle má skromnější

První kroky v novém působišti má za sebou Juraj Piroska. Odchovanec Slovanu Bratislava přišel do Sparty na poslední chvíli před koncem přestupního termínu a s Beckhamovým číslem 23 ho během jara čeká těžký boj o letenskou sestavu. Přesto si od nového angažmá hodně slibuje a chce v Praze dokázat, že do světa velkého fotbalu patří.

Spartu na poslední chvíli posílil Piroska

Sparta Praha na poslední chvíli získala posilu do útoku, jak plánoval její trenér Jozef Chovanec. Dnes večer, pár desítek minut před koncem přestupního termínu, dojednali funkcionáři přestup slovenského fotbalisty Juraje Pirosky. ČTK transfer potvrdil sparťanský mluvčí Ondřej Kasík. Piroska podepíše na Letné tříletý kontrakt.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele