Další články

AS Řím oficiálně přivedl záložníka Veretouta

Jordan Veretout se stěhuje z Fiorentiny do AS Řím. Giallorossi přivedli šestadvacetiletého záložníka na roční hostování s povinnou opcí a podepsali s ním smlouvu do roku 2024...

Veretout prý touží po Lize mistrů. Odchod z Fiorentiny ale není aktuální

Agent hvězdy středečního duelu Serie A mezi Fiorentinou a Laziem Jordana Veretouta naznačil, kam by mohly vést další kroky jeho chráněnce. Zároveň ale neopomněl zdůraznil, že ve Florencii je zatím maximálně spokojený.

Francouzská enkláva v Aston Ville se rozrostla o Veretouta

Birmingham vítá další posilu z francouzské Ligue 1 - z Nantes na Villa Park přichází tvořivý středopolař Jordan Veretout. Ten tak mění zaměstnavatele vůbec poprvé v profesionální kariéře, když za žlutozelené hrával nepřetržitě od roku 2003. Teď se 22letý fotbalista Aston Ville upsal na celých pět sezon a vyšel ji zhruba na 10 milionů eur...

Žhavé vývozní artikly z francouzských trávníků (11)

S novou sezonou pokračuje seriál Eurofotbalu o výjimečných talentech, které se prohání po hřištích Ligue 1. Jako první přichází na řadu šikovný defenzivní záložník Jordan Veretout, momentálně nejzářivější klenot proslulé nanteské mládežnické akademie a čerstvý mistr světa do 20 let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele