Další články

Jubilant O'Shea vyrovnal a prožil pohádkový večer

Ve své kariéře už zažil hodně, s Manchesterem United vyhrál Ligu mistrů a pětkrát anglickou ligu, na úterní večer ale fotbalový obránce John O'Shea podle vlastních slov jen tak nezapomene. V jubilejním 100. utkání za reprezentaci vystřelil Irsku gólem v 94. minutě cennou remízu 1:1 na půdě Němců...

O'Shea potvrdil revoltu Sunderlandu proti Di Caniovi

Kapitán Sunderlandu John O'Shea potvrdil, že několik hráčů z mužstva, do kterého patří i český obránce Ondřej Čelůstka, se postavilo proti bývalému trenérovi Paolovi Di Caniovi. Italský kouč skončil na lavičce posledního týmu anglické Premier League minulý týden.

Sunderland posílili Brown a O'Shea z Manchesteru United

Wes Brown odchází z Manchesteru United a od nové sezóny bude oblékat dres Sunderlandu. Černé kočky dnes dotáhly příchod zkušeného obránce do zdárného konce a podepsaly s ním čtyřletou smlouvu. Po stejné trase putuje i další zadák John O’Shea a na Stadium of Light má zamířit i Darron Gibson...

O'Shea zřejmě zmešká zbytek sezony, má neobvykle zraněný sval

Irský obránce John O'Shea si zřejmě na jaře už nezahraje. Opora Manchesteru United totiž trpí nezvyklou formou krevní sraženiny na stehně a není prý pravděpodobné, že by se stihl vrátit v dohledné době. Oznámil to trenér Manchesteru Alex Ferguson.

O'Shea: Ferguson si to ještě rozmyslí

Sir Alex Ferguson nedávno oznámil, že na lavičce Manchesteru United vydrží ještě maximálně tři roky, podle Johna O'Shea by to ale nemuselo být definitivní. Irský reprezentant věří, že si Ferguson své rozhodnutí ještě může rozmyslet.

Rudí ďáblové se po prohře s Chelsea málem poprali

Někteří fotbalisté Manchesteru United, mimo jiné ikony klubu Gary Neville a Paul Scholes, neunesli porážku 1:2 v dnešním důležitém duelu v boji o titul v anglické lize na hřišti Chelsea. Při vyklusávání po zápase se ostře pohádali s několika trávníkáři. Podle agentury Reuters zabránil rvačce jen urychlený zásah bezpečnostní služby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele