Další články

Muntari je pro Sunderland drahý, po sezoně se vrátí do Interu

Poslední zápasy v dresu Sunderlandu před sebou podle všeho má Sulley Muntari. Ghanský záložník přišel do anglického klubu v zimě na hostování z milánského Interu a v následujících týdnech nedojde ke změně hostování v trvalý přestup, pro Black Cats je příliš drahý...

Bruce: Mensaha obdivuji

Sunderland se i přes prohru ve Wolverhamptonu drží v horní polovině tabulky Premier League. Manažer Black Cats Steve Bruce ale před zápasem na Molineux Stadium musel řešit nepříjemnou komplikaci v podobě zranění obou stoperů základní sestavy.

Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

Mensah si prodloužil hostování v Sunderlandu

John Mensah již minulou sezonu srdnatě bránil pokutové území Sunderlandu, anglickému celku ale k trvalému přestupu sedmadvacetiletého stopera chyběly finanční prostředky. Nyní se zdá, že si kapitán ghanské reprezentace svůj pobyt na Stadium of Light prodlouží minimálně o rok. Lyon potvrdil prodloužení hostování na svých oficiálních stránkách.

Cana Sunderlandu doporučuje Mensaha

Nová posila Sunderlandu Lorik Cana se zastal myšlenky angažovat na sezonu v Premier League obránce Lyonu Johna Mensaha. Bývalý kapitán Marseille má s ghanským zadákem zkušenost z minulé sezony a schopnosti afrického beka ho zaujaly.

Policie zatkla fanouška Le Havru za rasismus přímo při utkání

V dnešním utkání francouzské ligy mezi Lyonem a Le Havrem byl zatčen fanoušek za projevy rasismu. V policejní cele skončil poté, co byl v druhém poločasu v hledišti odhalen jako autor urážlivých projevů na adresu lyonského obránce tmavé pleti Johna Mensaha.

Nic horšího jsem nezažil, říká o konfliktu s policií Mensah

Před deseti dny zadržela francouzská policie Johna Mensaha. Obránce Lyonu prý nerozuměl jejím pokynům a nakonec strávil noc v cele předběžného zadržení. Mensah od té chvíle nenastoupil k jedinému zápasu a na francouzské strážce zákona se velmi hněvá.

Lyon získal do obrany ghanského kapitána Mensaha

Francouzský mistr Olympique Lyon získal posilu do obrany. Ze Stade Rennes přišel za víc než osm milionů eur kapitán ghanské reprezentace John Mensah, který v Lyonu nahradí Sebastiena Squillaciho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele