Bruce: Mensaha obdivuji

30.11.2010, 12:54
Aktuality
Sunderland se i přes prohru ve Wolverhamptonu drží v horní polovině tabulky Premier League. Manažer Black Cats Steve Bruce ale před zápasem na Molineux Stadium musel řešit nepříjemnou komplikaci v podobě zranění obou stoperů základní sestavy.

Severskému celku se v krátkém časovém sledu za sebou zranili Titus Bramble a Michael Turner. Oba defenzivní pilíře si minimálně do konce roku nekopnou a pro Steva Bruce tak při zranění Johna Mensaha nastal takřka neřešitelný rébus. Ten nakonec vyřešil tím, že kapitána ghanské reprezentace i přes jeho zranění do zápasu postavil.

"Velmi ho obdivuji. Obětoval se pro tým, přestože by neměl vůbec hrát," řekl Bruce pro BBC. "Rameno musel mít připoutané, což mu určitě na jistotě také nepřidalo. Na začátku týdne jsem se chtěl ujistit, že vše zvládneme i bez Brambla s Turnerem. Pokud Johnovi vydrží zdraví, může se nám to podařit."

Mackems nakonec z předměstí Birminghamu odjeli s prohrou 2:3 a to i přesto, že do 81. minuty vedli 2:1. Vítězný gól Wolves pak padl již v době, kdy Mensah nebyl na hřišti. "Zase se vrátilo období, kdy děláme hrozné individuální chyby. Je to hrozné, nic s tím nemůžete udělat a prohraje vám to zápas," litoval po zápase Bruce.

"Jen Chelsea a Manchester City mají více čistých kont než my. Jenomže nám se vše pak nakupí do jednoho utkání a takto to dopadne. Nemůžeme si dovolit v posledních deseti minutách dvakrát inkasovat," zakončil Bruce.

Autor: Daniel Polách / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
kiwwi

nebol tu ziadny prispevok, tak aby sa Bruce neurazil

Reagovat
vodka

sestřih sem eště neviděl, ale tipnu si, že ty hrozné individuální chyby jsou dílem Antona...

Reagovat
Chazy

Hehe, a to vypadal tak neskutečně nadějně v první sezoně za WHU. Pak se začlo mluvit o tom, že jednou dosáhne kvalit Ria atd a jak to dopadlo.

Reagovat
vodka

jo no.. navíc když ho Keane kupoval, tak sem docela věřil, že ho dokáže namotivovat ta změna prostředí.... ale když už s ním nic neudělá ani Bruce, který hru stoperů zvednout dokáže, tak nevěřím už nikomu..

možná ho zprasil ten tlak, kdy ho začali považovat za nového Ria...

Reagovat
Chazy

Jj, sranda je, že moh koupit Evanse. A to by ho vyšlo levnějš a měl by z něj daleko víc. Tak čas ještě má, jen by mě zajímalo, jestli s nějakým stoperem v poslední době měla PL víc trpělivosti. Ramage skončil v Champu, Bramblea jen tak tak zachránil Wigan, i když taky měl jít o ligu níž. Anton hrozně těží ze jména.

Určitě, navíc WHU hráče hrozně přeplácelo a nejspíš na sobě přestal pracovat. Ale je to škoda, fandil sem mu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele