Další články

Barcelona v závěru přestupového okna vytáhla trumfy, přivedla Félixe a Cancela

Velké věci si na závěr letního přestupového okna přichystala Barcelona. Na hostování z konkurenčního Atlética Madrid získala Joãa Félixe, stejnou formou bude v Katalánsku působit i jeho jmenovec a krajan Cancelo.

Félix se vrátí do Atlética, Pochettino o jeho služby nestojí

Mauricio Pochettino se včera stal novým manažerem Chelsea a hned začal úřadovat, z prvního rozhodnutí pak nebude mít radost João Félix. Portugalský útočník se po hostování s velkou pravděpodobností vrátí do Atlética Madrid.

VAR (ne)VAR a Willianova raketa: 23. kolo Premier League v kostce

Víkend, za nímž se nese nepříjemná pachuť kontroverzí, vstřebávají v Anglii. V televizních studiích, na webech i sociálních sítích se totiž houfně diskutuje o systému VAR, který výrazně ovlivnil průběh zápasů na londýnských stadionech. Poškozeným klubům (Arsenalu a Brightonu) se sice komise rozhodčích oficiálně omluvila, ale výsledek 1:1 zůstal v platnosti.

Chelsea nadále sází na mladé, z Atlética si vypůjčila Félixe

Chelsea se v uplynulých měsících vůbec nedaří a cestu z krize mají londýnskému klubu ukázat mladé posily. Tou nejnovější je João Félix, stále teprve třiadvacetiletý portugalský útočník přišel na hostování do konce sezony z madridského Atlética...

Nepřemýšlím nad odchodem z Atlética Madrid, uvedl João Félix

João Félix byl spojován s odchodem z Atlética Madrid, potencionální zájemci si však musí nechat zajít chuť. Portugalský útočník nepřemýšlí nad změnou působiště...

Atlético dohraje sezonu bez Félixe, chybět mu bude i Lemar

Ve španělské lize je podle všeho rozhodnuto o mistrovském titulu, stále je ale o co hrát a hodně dramatická by mohla být bitva o pozice zaručující Ligu mistrů. Čtvrtou příčku drží Atlético Madrid a o víkendu zaznamenalo dvě ztráty, zranili se mu totiž dva hráči...

Portugalský útočník Félix se po Euru podrobil operaci kotníku

Útočník Atlética Madrid João Félix se po vyřazení Portugalska na mistrovství Evropy podrobil operaci pravého kotníku. Oznámili to zástupci klubu. Podle španělských médií čeká jednadvacetiletého reprezentanta zhruba dvouměsíční pauza, Atlético ale doufá, že bude fit do zahájení sezony.

Simeone po výhře nad Salcburkem chválil rekordní posilu Félixe

Portugalský fotbalista Atlética Madrid Joao Félix v úterním druhém kole Ligy mistrů pomohl dvěma góly k domácí výhře 3:2 nad Salcburkem a odehrál jeden z nejlepších zápasů od rekordního přestupu z Benficy Lisabon. Trenér Diego Simeone pochválil dvacetiletého útočníka za možná nejkomplexnější výkon v dresu "Colchoneros".

Anketu Golden Boy letos suverénně vyhrál João Félix

João Félix patří mezi největší talenty světového fotbalu a potvrdila to i letošní anketa Golden Boy o nejlepšího hráče do 21 let působícího v Evropě. Jejím vítězem se stal právě portugalský útočník ve službách Atlética Madrid, které za něho Benfice v červenci zaplatilo 126 milionů eur...

Talentovaný Félix: Klíčový pro přestup do Atlética byl Simeone

Jediný rozhovor s koučem Atlética Madrid Diegem Simeonem prý stačil portugalskému mladíkovi Joao Félixovi, aby se rozhodl pro přestup do tohoto klubu. A že si devatenáctiletý supertalent mohl vybírat. Zájem o něj totiž deklarovalo hned několik velkých klubů z celé Evropy.

João Félix přestoupil z Benficy do Atlética Madrid

Atlético Madrid oficiálně získalo Joãa Félixe. Jeden z největších talentů evropského fotbalu se do Španělska vydává z Benficy Lisabon, která za svůj klenot obdržela 126 milionů eur...

Joao Félix má namířeno do Atlética Madrid. To prý zaplatí výstupní klauzuli

Portugalský talent Joao Félix je nesmírně blízko přestupu z Benfiky Lisabon do Atlética Madrid. Informuje o tom španělský deník Marca. Podle něj dá devatenáctiletý ofenzivní fotbalista přednost nabídce Rojiblancos před Manchesterem City.

Jsem v Benfice šťastný, vyhlásil João Félix

João Félix patří k největším talentům na evropském kontinentu a není proto divu, že se spekuluje o jeho odchodu z Benficy. Teprve 19letý ofenzivní hráč ovšem ze svého současného působiště nespěchá...

Félix z Benficy se stal nejmladším střelcem hattricku v EL

Portugalský ofenzivní hráč João Félix z Benficy Lisabon se ve čtvrtek stal nejmladším střelcem hattricku v historii Evropské ligy. Devatenáctiletý útočník v úvodním čtvrtfinále pomohl třemi góly k domácí výhře 4:2 nad Frankfurtem a ještě zvýšil zájem velkoklubů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele