Další články

Valenta se stává dalším, už třetím Čechem v Kazachstánu

Do kazašského klubu Šachtar Karaganda zamířil v krátké době další český fotbalista. Aktuálně osmý celek tamní nejvyšší soutěže získal po obránci Jakubu Chlebounovi také záložníka Jiřího Valentu, který do postsovětské destinace přestoupil z Mladé Boleslavi.

Za Mladou Boleslav bude hrát záložník Valenta ze Slovácka

Zkušený záložník Jiří Valenta odchází ze Slovácka do Mladé Boleslavi. Středočeský klub na svém webu oznámil, že osmadvacetiletý hráč s 203 ligovými starty a 27 góly na kontě podepsal tříletou smlouvu.

Střelci Slovácka Valentovi remíza s Teplicemi nestačila

Remíza 2:2 s Teplicemi v dnešní ligové předehrávce alespoň částečně ukončila výsledkové trápení fotbalistů Slovácka v domácích zápasech. Po pěti porážkách před vlastním publikem ale zisk bodu domácí hráče neuspokojil. V celém utkání měli územní převahu, ale dlouho čekali na ukončení střelecké mizérie.

Slovácko si pojistilo Valentu a získalo Dočekala

Slovácko získalo útočníka Tomáše Dočekala na hostování do konce roku z polského Piastu Gliwice. Klub z Uherského Hradiště také prodloužil smlouvu se záložníkem Jiřím Valentou do 30. června 2016.

Valenta vystřelil Slovácku první výhru v Olomouci

Prokletí Androva stadionu je prolomeno - fotbalisté Slovácka díky dvěma gólům v druhé půli dokázali vyhrát poprvé ve své prvoligové historii na olomouckém trávníku. Vítězstvím 2:0 si navíc podle všeho definitivně zajistili záchranu.

Slovácko nasměrovali k remíze s Plzní Valenta a Filipko

Z hříšníka se v průběhu pouhých dvou minut v dnešním duelu fotbalistů Slovácka s vedoucím ligovým týmem Plzní stal hrdina zápasu. Třiadvacetiletý středopolař Jiří Valenta v 64. minutě zahrál po Horváthově trestném kopu rukou a rozhodčí Mikel nařídil pokutový kop, který ale plzeňský Rezek neproměnil. Hned z protiútoku vstřelil Jiří Valenta druhý gól Slovácka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele