Valenta vystřelil Slovácku první výhru v Olomouci

01.05.2011, 20:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

asi to bylo prodany

Reagovat
AjaxFans

Kdo?Drobek?

Reagovat
soukup

aspoň bude mít Slovácko dost bodů, aby to mohlo pustit nám

Reagovat
smazaný uživatel

No ty se směješ, ale přesně o tomhle každej mluvil po zápase. Výkon zcela odpovídal prodanýmu zápasu a docela to dává smysl, my definitivně zachránili Slovácko, aby ono mohlo zachránit Brno. Klasická moravská výpomoc. Ne že bych vám to nepřál, ale nevidím to moc rád, když mě to stojí 70 Kč.

Reagovat
soukup

no já nevím, mě to přijde přitažený za vlasy, kor když my klidně sme schopní rupnout i když to bude Slovácko pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Ale jinak moc nevím, proč bychom to jako měli pouštět. A kdybys to dnes viděl, tak to byl ukázkovej zápas. Hráči sami před gólmanem radši nahrajou, udělají kličku, nebo pošlou balon do háje....nulový nasazení. Takový zápasy jsem viděl za život tak 3-4 a většinou to teda bylo proti Zlínu, kterej nakonec ale i přes tyhle velkorysosti spadl. A posledně mi to tak přišlo letos na jaře u vás, tak snad aspoň tohle pomůže k záchraně, pokud ani to ne, tak to je konec a už se radši do té ligy ani nevracejte.

Reagovat
soukup

no já zas nevím jestli je ta velkorysost k něčemu dobrá, pokud se udržíme a Pros tady zůstane, tak se vůbec nic nezmění a budem se plácat kolem sestupu i za rok, teda pokud dostanem tu licenci

Reagovat
smazaný uživatel

No to by mně jeblo, kdybychom vám "dali" přímo či nepřímo 6 bodů, o nějakej bodík jste se zachránili a pak nedostali licenci.

Reagovat
soukup

tak já věřím, že má Pros pud sebezáchovy a nebude riskovat svoje zdraví tím, že potopí Zbrojovku a poštve proti sobě lidi z místa, kde podniká a musí se tu někdy i fyzicky ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

On to udělal chytře. Nejdřív vyhnal všechny fanoušky, teď už to skoro nikoho nezajímá a z těch 10 lidí, co tam ještě chodí fandit, už takovej strach nejde, takže to klidně potopí.

Reagovat
AjaxFans

Ser na 70 ká,pohotovost je dražší

Reagovat
sosna

Trošku tě nechápu. V Kauze Kapr obhajuješ Sigmu jak to jen jde a teď tu hlásáš že prodáváme zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o prodej, ale o to, že tým nechce vyhrát. Což je určitě neprofesionální, na jednu stranu sviňárna vůči fair play a fanouškům, a na druhou stranu jde tým sám proti sobě, ale když to není podpořené penězma soupeře, tak to snad ani není proti pravidlům. A hlavně když v tom není koupený rozhodčí, nebo třeba nějaký hráč. Kdyby šlo Zbrojovce poslední kolo o titul a měla hrát na Andráku a vyhrát, tak se ani nemusí hrát, tři body má jasné, zvlášť když by nám o nic nešlo. A divákům by to snad ani nevadilo.

Reagovat
sosna

Nevim no. Psotka hlásá, jak chcou hrát pěknej fotbal s hodně gólama a nálakat diváky, zaplnit stadion. Slovácko nepotřebovalo nutně naši výpomoc. A když sem viděl reakce hráčů a hlavně trenérů během zápasu...Nedokážu si představit, že by hráli takovou komedii. Můj názor je, že pokud by sme dali góla v první půlhodině tak to bude 2-3 nula a všichni jsou spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem viděl jenom první půlku a je fakt že se hráč docela snažili. Podle mě se na to po tom gólu a betonu Slovácka na to vysrali, s tím že to nemajou zapotřebí a že jim to neublíží a Slovácku pomůže. Ta motivace tam zkrátka nabyla. Proti Spartě a nebo Baníku by asi makali, ale takhle to vypustili.

Reagovat
sosna

S tou motivací máš pravdu. Hlavně po tom gólu. Náš kotel byl přeřvanej fandama Slovácka a vypatlanci z hlavní tribuny pořvávali a pískali na naše hráče - to nebyla domácí atmosféra a je to hodně velká ostuda. Přesto hráči celkem dřeli, hlavně teda na některých bylo jasně vidět, že chcou vyhrát. Mě hlavně zklamal Kuba Petr, kterej hrál na Spartě jak z partesu a včera to odchodil. Šulty s Dolym nehráli nic a Ordži to tam sám měl těžký. Navíc viditelně chyběl Rossi a Hořa s Bájou dost kazili přihrávky. Bylo vidět, že chtěli, ale byla to křeč jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, prodanej je možná špatný slovo. Spíš domluvenej. A holt říkám, co vidím. Kauza Střížkov mi nedává smysl a zápas podezřelý nebyl, včerejšek smrděl jako sviňa.

Reagovat
sosna

Podle mě to vidíš moc černobíle. Je potřeba hledat konkrétní chyby na hřišti, a že jich bylo...a né hned že to schválně pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych je hledal. Ale když od několika lidí slyším, že v neděli vyhraje Slovácko a pak vidím ten náš výkon, kdy si hráči v gólovkách zbytečně nahrávají a kličkujou, tak jsem prostě lehce nedůvěřivej. Sepsat chyby našich hráčů, to bych tady byl do zítřka.

Reagovat
raduinho

Konečně Slováckoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bylo prodané tak je to ta lepší varianta. Jestli to byl maximální výkon kterého sme schopní, tak budem mět v poháru problémy. Sakra, Slovácko je už v pohodě zachráněné, nemusí spoléhat na žádnou Moravskou solidaritu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Brno do toho doufám půjdem na 100%,aby nebyly kecy o nějakém uplácení. A Brno má rozhodně velkou šanci přes Příbram, nakonec vlastně budou hrát ještě spolu, určitě bych jim to přál víc než Příbrami a jestli ani je nedají tak nemají v lize co dělat....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se ani o uplácení nejedná. Spíš se takové zápasy tak nějak solidárně vypouští. Upřímně, pokud byste byli na sestup a my třeba 8, tak bych tu prohru bral v pohodě, ale protože ještě bojujem (nebo se tváříme že bojujem ) o poháry, a vy ste za vodou, tak mě to sere.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele