Další články

Štajner konce kariéry nelituje, v Německu je spokojený

V červnu Jiří Štajner ukončil vrcholovou kariéru a po půl roce svého rozhodnutí nijak nelituje. Je rád, že může dál hrát za klub FC Oberlausitz Neugersdorf z páté německé ligy, kde je po českém spoluhráči Janu Nezmarovi druhým nejlepším střelcem a těší se velké přízni fanoušků.

Štajner skončil v Mladé Boleslavi, klub potvrdil jeho odchod

Vedení Mladé Boleslavi dnes potvrdilo, že po vzájemné dohodě v klubu skončil bývalý reprezentant Jiří Štajner. Osmatřicetiletý ofenzivní hráč v týmu působil od loňského léta po přestupu z Liberce, ale na jaře vypadl ze sestavy. Nyní zřejmě zamíří do páté německé ligy do Neugersdorfu.

Štajner podle agenta končí v Mladé Boleslavi, klub to nepotvrdil

Záložník Jiří Štajner podle svého agenta Jiřího Müllera po roce opouští Mladou Boleslav, s níž se prý dohodl na předčasném ukončení smlouvy. Středočeský klub to ale nepotvrdil, podle mluvčího Jiřího Korose vedením s osmatřicetiletým fotbalistou stále jedná.

Štajner: Pro Liberec je porážka s námi asi trochu krutá

Stále dokola tvrdošíjně odmítal, že by duel se "svým" Libercem bral extra prestižně. Ale na Jiřím Štajnerovi bylo znát, jak si užívá radost z výhry Mladé Boleslavi v poměru 4:0 právě nad Slovanem, odkud v létě odešel. Navíc k debaklu bývalého zaměstnavatele přispěl jednou gólovou trefou.

Zkazili jsme si to sami, litoval Štajner po debutu za Boleslav

Pouze vlastní chybou přišli fotbalisté Mladé Boleslavi o domácí výhru nad Příbramí. Tak hovořil po remíze 1:1 Jiří Štajner, jenž za domácí tým nastoupil v dohrávce úvodního kola poprvé po letním příchodu z Liberce.

Štajner: Kdyby mi Liberec nabídl smlouvu dříve, nikam neodejdu

Otálení Liberce s nabídkou nového kontraktu je podle Jiřího Štajnera hlavním důvodem, proč překvapivě opustil severočeský klub, pro který byl ústřední postavou. Ve středu se dohodl na angažmá v Mladé Boleslavi a ocenil její rychlé a konkrétní jednání. I když ho mrzí negativní reakce libereckých fanoušků, svědomí ho nehryže.

Boleslavští se těší na Štajnera, možná zkusí získat Matějovského

Šéf Mladé Boleslavi Josef Dufek je nadšený, že získal z Liberce ofenzivní hvězdu Jiřího Štajnera. Středočeši velké ambice naznačili i získáním obránce Antonína Rosy z Teplic a na přestupovém trhu chtějí být vidět i dál. Dufek naznačil, že v hledáčku je také sparťanský záložník Marek Matějovský.

Štajner opouští Liberec a míří do Boleslavi

Hvězda ligy Jiří Štajner opouští Liberec a přestupuje do Mladé Boleslavi, kde se dnes dohodl na roční smlouvě s následnou opcí. ČTK to řekl hráčův manažer Jiří Müller. V minulých dnech se spekulovalo také o Štajnerově možném odchodu do Sparty, ale sedmatřicetiletý útočník nakonec zamířil do týmu jiného libereckého rivala.

Liberecký Štajner připustil, že by o nabídce Sparty uvažoval

Klíčový liberecký fotbalista Jiří Štajner po dnešním zápase posledního ligového kola s Příbramí připustil, že o něj má zájem pražská Sparta. Případnou nabídku by určitě zvažoval, a pokud by byla konkrétní, tak by o angažmá na Letné vážně uvažoval.

Disciplinárka bude řešit výroky Baroše a Štajnera proti sudím

Disciplinární komise FAČR zahájila disciplinární řízení s Milanem Barošem z Baníku Ostrava, Ondřejem Kušnírem z Liberce a jeho spoluhráčem Jiřím Štajnerem kvůli jejich výrokům na adresu rozhodčích. Všichni tři ve svých prohlášeních do médií naznačili, že řízení sudích bylo ovlivněno. Podnět disciplinárce dala komise rozhodčích.

Štajner byl zvolen nejlepším hráčem dubna, Vrba trenérem

Liberecký útočník Jiří Štajner se stal nejlepším hráčem Gambrinus ligy za měsíc duben. Nejlepším trenérem v pátém vydání ankety Ligové fotbalové asociace (LFA) pak byl zvolen Pavel Vrba z Plzně, který navázal na svůj listopadový triumf.

Na Hráče měsíce za duben kandidují Štajner, Kováč a Procházka

Na ocenění Hráč měsíce první ligy za měsíc duben kandidují Radoslav Kováč a Jiří Štajner z Liberce společně s plzeňským Václavem Procházkou. Nominaci dnes zveřejnila Ligová fotbalová asociace (LFA). Trenérem měsíce bude jeden z trojice Pavel Vrba (Plzeň), Jaroslav Šilhavý (Liberec) a sparťan Vítězslav Lavička.

Štajner dostal zvláštní trofej

Netradiční trofej v podobě otisku svých nohou dostal dnes fotbalista Liberce Jiří Štajner. Bude mu připomínat vstup do Klubu ligových kanonýrů, což dokázal jako 62. fotbalista. Cenu si chce časem umístit doma do jedné místnosti. "Bude to taková síň slávy. Pověsím tam pár dresů a nějaké plakáty," uvedl šestatřicetiletý fotbalista.

Štajner se po gólu na Slavii dostal do Klubu ligových kanonýrů

Liberecký Jiří Štajner se stal členem Klubu ligových kanonýrů, do kterého patří hráči se sto a více góly v nejvyšších soutěžích. Šestatřicetiletý bývalý reprezentant zaznamenal jubilejní branku v dnešním utkání 20. kola první ligy na hřišti pražské Slavie, kde začínal s profesionální kariérou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele