Štajner letos jednu ostudu zažil, ve středu se jí chce vyhnout

Reprezentant Jiří Štajner už v letošní sezoně zažil, jak "chutná" blamáž s velkým outsiderem. Jeho Hannover si v srpnu uřízl pořádnou ostudu, když v prvním kole Německého poháru vypadl s Trevírem, hrajícím čtvrtou nejvyšší soutěž. I proto si Štajner nedovede představit, že by další trapas měl zažít ve středečním duelu světové kvalifikace proti San Marinu.

Štajner už s návratem do reprezentace příliš nepočítal

Velký návrat do české reprezentace zažívá útočník Jiří Štajner. Třiatřicetiletý hráč německého Hannoveru oblékl národní dres naposledy před třemi lety a přiznal, že už pozvánku do týmu příliš nečekal. Nominace nového kouče Ivana Haška ho hodně potěšila.

Hašek vzal na přípravu s Belgií navrátilce Štajnera a Sivoka

Útočník Hannoveru Jiří Štajner a obránce Besiktase Istanbul Tomáš Sivok se po delší době objevili v nominaci české reprezentace na přípravný duel s Belgií, který se v Teplicích uskuteční příští středu. Nový trenér a zároveň svazový předseda Ivan Hašek pozval i útočníky Milana Baroše a Václava Svěrkoše.

Štajner málem jel k porodu rovnou ze hřiště

Jiří Štajner by se v nejbližších dnech měl stát podruhé otcem. Jeho manželka Lenka očekává narození druhé dcery 12. července, ovšem bývalý reprezentant kvůli blížícímu se porodu málem opustil již úterní rozehrané přípravné utkání Hannoveru.

Štajner prodloužil o dva roky smlouvu v Hannoveru

Český fotbalista Jiří Štajner prodloužil o dva roky smlouvu v Hannoveru, kde mu po této sezoně měl kontrakt vypršet. Dvaatřicetiletý ofenzivní univerzál a aktuálně nejdéle sloužící hráč Hannoveru tak v německém klubu zůstane až do června roku 2011. Informovala o tom dnes německá média.

Štajner si poranil hýžďový sval, zřejmě zmešká několik týdnů

Jiří Štajner zřejmě zmešká nejbližší jeden až dva zápasy svého Hannoveru. Dvaatřicetiletý hráč si totiž v nedělním utkání s Chotěbuzí namohl bez soupeřova přičinění hýžďový sval takovým způsobem, že zápas dohrál jen se sebezapřením. Bližší podrobnosti o méně běžném zranění se hráč dozví až po dnešním podrobném vyšetření.

Štajnera čeká perné jaro: aby mohl prodloužit smlouvu, musí hrát

Nezvyklý úkol čeká v jarní části německé ligy Jiřího Štajnera. 32letému útočníkovi totiž skončí v Hannoveru v létě smlouva, a aby mohl uplatnit opci na další rok, musí odehrát alespoň poločas v 25 zápasech v sezoně. A protože takových odehrál na podzim jen devět, může ve zbývajících 17 jarních duelech chybět jen jednou.

Štajner litoval, že jeho branka nepřinesla Hannoveru vítězství

Útočník Hannoveru Jiří Štajner se dostal do velké střelecké formy. V závěrečném utkání podzimní části německé bundesligy proti Bielefeldu zaznamenal čtvrtou branku z posledních šesti odehraných utkání, ale radost mu pokazila konečná remíza 1:1, po níž jeho celek přezimuje nebezpečně blízko sestupovým vodám.

Štajner bude hrát za Hannover i v příští sezoně

Útočník Jiří Štajner stráví v Hannoveru minimálně ještě jednu sezonu. Jednatřicetiletý český fotbalista prodloužil s německým klubem smlouvu na příští ročník bundesligy, kontrakt navíc obsahuje opci i na další rok.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele