Další články

Jermaine Jones posílí New England Revolution

Nového zaměstnavatele si našel Jermaine Jones, jenž po konci smlouvy v Schalke odešel jakožto volný hráč do Major League Soccer, kde posílí New England Revolution.

Jones si našel nové angažmá, bude hrát za Beşiktaş

Jermaine Jones ukončil své angažmá v Schalke a zamířil na hostování do konce sezony do tureckého Beşiktaşe. Americký záložník se následně do německého klubu už nevrátí, koncem června mu totiž vyprší kontrakt a stane se volným hráčem...

Suspendovaný záložník Jones během pauzy operaci neabsolvuje

Suspendovaný záložník Schalke Jermaine Jones se nakonec během nucené pauzy operaci kolena nepodrobí. Byť americký reprezentant v neděli po vynesení trestu za špatný výkon v bundesligovém zápase s Hoffenheimem oznámil, že volný čas využije pro plánovaný zákrok, dnes překvapil opačným rozhodnutím.

Záložník Schalke Jones po vyřazení z kádru půjde na operaci

Vedení Schalke 04 dočasně vyřadilo z kádru amerického reprezentanta Jermaina Jonese. Důvodem byl záložníkův špatný výkon v sobotním utkání německé ligy s Hoffenheimem, na jehož hřišti hosté neudrželi dvougólové vedení a remizovali 3:3.

Jones s trestem na osm týdnů

Schalke přišlo na šest bundesligových zápasů o záložníka Jermaina Jonese. Disciplinární komise německého svazu třicetiletého fotbalistu potrestala zákazem startu do začátku března za to, že v pohárovém utkání šlápl Marku Reusovi z Mönchengladbachu na zraněnou nohu.

Jones čelí kvůli šlápnutí na protihráče trestním oznámením

Na státním zastupitelství německého Mönchengladbachu se sešlo několik trestních oznámení na záložníka Jermainea Jonese ze Schalke pro ublížení na zdraví. Patrně fanoušci tamní Borussie chtějí vidět třicetiletého Američana pykat před soudem za to, že ve středečním pohárovém utkání šlápl hvězdě soupeřova týmu Marcu Reusovi na zraněnou nohu.

Jones odchází ze Schalke na hostování do Blackburnu

Americký fotbalista Jermaine Jones dohraje sezonu v Blackburnu, kam odchází na hostování ze Schalke. Devětadvacetiletý reprezentační záložník upadl v nemilost kouče Felixe Magatha, jenž ho kvůli špatným výkonům přeřadil do rezervního týmu.

Jones přiznal, že uvažuje o odchodu ze Schalke

Ze Schalke by v příštím přestupovém období mohl odejít další dlouholetý hráč. Americký záložník Jermaine Jones totiž vážně uvažuje o změně působiště. Podle 29letého fotbalisty je důvodem snaha hrát pravidelně Ligu mistrů.

Jones chce hrát za USA. Příčinou je Löw

Jermaine Jones se nedávno rozhodl, že místo Německa bude reprezentovat Spojené státy americké. Nyní prozradil, co jej k tomuto rozhodnutí vedlo. Hlavním důvodem byla prý osoba trenéra Joachima Löwa.

Schalke chce vyhrát Ligu mistrů

Jenom ty nejvyšší cíle si pro příští sezonu dávají v Schalke. Generální manažer německého klubu Andreas Müller hodlá v týmu udržet současné hvězdy a rád by zaútočil na triumf v Lize mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele