Jones odchází ze Schalke na hostování do Blackburnu

18.01.2011, 11:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (100)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Průměrný fotbalista po všech stránkách...V ničem nevyniká, pro Blackburn rozšíření kádru, nejsem si jist, že to bude platná posila

Reagovat
smazaný uživatel

ostatně jako všichni "američani" (uvozovky proto, že je nepovažuju za národ), ale je pravda, že tam je fotbal až za mnoha jinými sporty

Reagovat
smazaný uživatel

Australany nebo Novozélanďany taky nepovažuješ za národ?

Reagovat
soukup

no ono ve skutečnosti nic jako národ neexistuje, to je uměle vytvořená věc, která se vyvinula spolu s průmyslovou revolucí, protože bylo potřeba sdružit a udržet velké množství lidí, což už příbuzenství nebo nějaké místní uspořádání založené na tom, že se všichni znají nezvládalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Jak říkal Arnošt Gellner, je to nacionalismus kdo plodí národy, nikoli naopak..

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Josifek

Jinak Američani jsou s nadsázkou výkvět evropský (potažmo ted i hispánský) lůzy...

Reagovat
JozkokozleJ

A pre mnohych darmozracov su idealny priklad, ze i z darmozracov sa da vysvihnut na elitu.

Reagovat
niflheim

Heh nedávno tu byl o něm článek, že by chtěl hrát pravidelně LM Pro Rovers ale možná platný hráč do budoucna.

Reagovat
niflheim

Aha tak jenom na hostování...nevíte, jestli je to i s opcí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde v článcích na netu jsem nic o opci nečetl a asi podle mě to bude bez ní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tech 5 prispevku v diskuzi neni tak tezky precist, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, to jo a kde jse to našel, jestli se smím zeptat, že se jedná o opci, já používám transfermarkt a tam jsem zmínku o opci nenašel. Navíc někdy se stane, že prohledáváš od vrchu diskuzi a chceš někomu pomoct a zapomeneš na to, že jiný komentář může znamenat odpověď, kterou hledáš. Ale pardon - chyboval jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Transfermarkt je v tomhle na hovno, tam mas strasne moc nepresnosti. Ja to cetl v nejakym clanku.

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, z článku to nijak nevyplývá...Ale taky by mě to zajímalo

Reagovat
niflheim

Tak jsem našel, že má smlouvu u Schalke do 2014. Takže asi jen hostovačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to s opci.

Reagovat
miky10

do PL se hodí, měl by Rovers pomoct

Reagovat
Arne

Pro Rovers skvělá posila, do PL se hodí... Pokud se teda restartuje, na podzim to bylo zlý.

Reagovat
miky10

Reagovat
jv

Pokuď se dokáže vrátit do formy, kterou měl před zraněním... Tehdy táhl celý S04.

Reagovat
Arne

Jj, tehdy byl neskutečnej, dozadu bezchybnej a dopředu to táhl celý jaro...

Jinak viděls včera to naše trápení?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráli ste a mne vyšel tiket...

...to jste hráli tak špatně - ikdyž to nakonec bylo 1:3?

Reagovat
Arne

Tak špatně, podle mě to bylo špatný... Pak si přečtu reakce hráčů i trenéra RWO a všichni do jednoho říkají, že to bylo zasloužený vítězství, tak nevím. Proti Fortuně je ale třeba přidat, tohle by na ní nestačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

vítězství zasloužený bylo, to ale nic nemění na tom, že to byla strašná bramboračka, nejvíc zásluhou toho napomádovanýho Turka

Reagovat
Arne

No, moc to nezvládl... Ale furt lepší než Rafati, ten v sobotu v Norimberku byl ještě horší.

Ale máš pravdu, bylo to hrozně rozkouskovaný, když měl pískonout, nepískl, když měl nechat běžet, tak faul. Ty penalty byly tak ještě na hraně, ale to je tak to nejmenší, co bych vytýkal.

Reagovat
smazaný uživatel

a to Rafati ještě nebyl jedinej, i když byl nejhorší... jestli by rozhodčí nepotřebovali delší zimní přestávku, jsou nějak z formy

penalta podle mě nebyla ani jedna, ale to je jedno... vítězství dobrý, ale všechny tři goly z úplnejch hoven, speciálně druhej a třetí, kdy to zařídil Lasogga, jsem radši, že hraje mladej kluk a ne ten trouba Friend, ale všechno to má z toho, že do toho jde, že napadá, žádnej superfotbalista to není ...ještě měl dát gola Schulz

Reagovat
jv

Tak hlavně, že ty góly dává... Nikdo se nebude ptát, jak je dal, ale v krvi to rozhodně má, protože vždycky je tam, kde má být.

Reagovat
smazaný uživatel

včera mu obránci a brankář nabídli takový situace, do kterejch se v BL nedostane, po tom co odešel David Rozehnal

Reagovat
jv

To asi ne no. Ale tak v BL hrát stejně asi nebude, někdo přijde.

Reagovat
Arne

No já bych se regulérně posral, kdyby přišel Pante... Sice už by si to nevodil tolik co dřív, ale furt by na to měl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna o víkendu jsem si na něj vzpomněl na kluka, todleto Favremu s Hoenessem nikdy nezapomenu

Reagovat
Arne

Nj, zase ale když chtěl takový prachy a na pět let... Samozřejmě nikde není psaný, že to tak fakt bylo, ale jednoho dne by stejnak odešel a radši dřív než zruinovat klub.

Já si na něj vzpomněl, když o něm v nějakým rozhovoru mluvil Ebert... Že byl u něj během svátků v Bělehradě, že by nám stále byl schopen pomoci a že by se Patty vzdal části platu, aby se Pante dal zaplatit. Ale konec snění, to už nevyjde.

Reagovat
jv

Jak to vůbec vypadá s tím Ebertem, už bude schopnej hrát? Podle mě by vám hodně pomoh...

Jo ještě jsem se chtěl zeptat na Beichlera, na livescore jsem viděl, že dal v nějakém přáteláku dva góly. Tak jak vidíš jeho šance se prosadit? Na to kolik mu je, tak už hrál dva roky stabilně rakouskou Bundesligu a vůbec neměl špatný statistiky...

Reagovat
Arne

Eberta v příštích 2-3 zápasech čekám ve hře, akorát jsem teda zvědav, kde to bude... V tom 4-1-4-1 by mohl hrát vedle Raffaela na středu, ačkoliv já ho jinde než na kraji snad neviděl. Uvidíme, vrátil se trochu dřív, makal neskutečně, až bude 100 %, tak to bude vodit.

Beichler snad taky dostane šanci... Na podzim nejdřív zranění, pak asi nebojoval o tréninku, nebo nevím co. Babbel ho nechával často na tribuně, ale přípravu měl snad nejvydařenější ze všech a já jsem čekal, že aspoň jako střídající bude v Oberhausenu hrát. Šanci by ale měl dostat a dostane ji, ale je šílený, že za nás ještě v soutěžním utkání nenastoupil.

Reagovat
jv

Na Eberta se těším. On je ten, kterej s tý generace okolo Boatengů, Fathiho, Dejagaha jako jedinej zůstal. Jinak teď jsem kouknula na TM a on je vaším odchovancem i Schorch, co přišel do Kölnu z rezervy Realu. To je jenom škoda, že jste tyhle hráče neudržely o něco dýl.

Jj, já právě nechápal, proč nehraje. Vždyť ve Sturmu Graz hrál hodně důležitou roli, právě on by se mohl stát tím rozdílovým hráčem...

Reagovat
Arne

Jj, já jsem za Eberta moc rád, že zůstal, ač ho chtěl třeba Werder nebo Hoffe... Jinak odchod toho Schorche pamatuju, hold chtěl to zkusit a nabídli mil. € za absolutního niemanda, takže se to vzalo. Pro Köln to zatím není žádná výhra, ale má potenciál, třeba z něj něco vyroste.

Reagovat
jv

Teď máte v kádru těch talentovanejch mladíků ještě víc, takže budoucnost tam je. Navíc DH už je u Vlků.

Reagovat
Arne

To jo, ta naše akademie ročně spolyká 4,5 mil. eur, což je na poměry docela dost... Tak už je na čase, abychom z toho měli taky nějakej pořádnej užitek.

Jinak odchod DH je pozitivní, ale na druhou stranu všecko se na něj taky házet nedá... V Berlíně je prostě strašnej tlak a problematický prostředí, na rozdíl třeba od Leverkusenu nebo Werderu. Tenkrát o tom mluvil Salihović, že Berlín je skvělý město, jeho domov, atd., ale když byl u nás, tak ho vždycky něco odtáhlo a nemohl se pořádně soustředit na fotbal.

Reagovat
jv

Tak podle mě teď máte jedno z nejtalontovanějších mužstev v Německu. Jinak 4,5 mil eur je docela dost... Na DH se všechno sice házet nedá, ale právě on stál za těma nepovedenejma přestupama,jestli se nepletu? Případem za všechny je ten Lima. Jinak koukám, že na KPB jste docela vydělali, 8 mil. eur to je pěkný.

Jinak s tím tlakem to chápu, přecejen je to hlavní město, velký město... Když se to srovná třeba s Leverkusenem, tak to je asi neporovnatelný.

Reagovat
Arne

Jj, DH jednou prohlásil, že 10 let v Berlíně je jako 30 v Brémách, co se týče psychickýho opotřebování... Ty jeho nákupy byli šílený, ale není to jen Lima, spíš dřív třeba Alves nebo Luizao, Goor byl taky drahej - tihle nás zranili nejvíc.

Reagovat
jv

S tím se dá souhlasit. Vidět je to i na tom, jak dlouho se tam drží Schaaf s Allofsem.

Ale zase některý přestupy se mu i povedly, viz. Marcelinho, Raffael, i když toho si přived Favre. Jinak koukám, že za vás hrál i Ali Daei, ale moc se mu nedařilo...

Reagovat
Arne

Jj, chvilku u nás byl... Já si ho samozřejmě nepamatuju, ale ze sestřihů si nelze nepamatovat, jak dvěma góly odstřelil doma Chelsea nebo vyrovnal v Miláně.

Reagovat
jv

Já nechápu, proč mi nejde ten sport 1, protože tam vždycky dávali různý sestřihy, góly, atd.

Jak to vypadá s Chermitim? Já totiž myslel, že odešel jenom na hostování a nedávno jsem koukal na TM, že má ve Švýcarsku smlouvu až do roku 2014.

Reagovat
Arne

S tím je amen, odešel natrvalo... On hostoval někde v Arábii nebo doma v Tunisku, aby zůstal v reprezentaci, jenže když se vrátil, tak na tom byl prý hodně bídně, asi tam pořádně netrénovali. Je to ale určitě škoda, potenciál jsem u něj viděl velikej, třeba se v FCZ pod Gämperlem, kterej tam asistuje, zase rozjede.

Reagovat
jv

Jj, škoda to určitě je... Ale zase nemá cenu si takovýho hráče nechávat.

Reagovat
Arne

Jinak Lell týden a Niemeyer dva týdny mimo hru, Bigalke prodloužil a jde hostovat do Arminie.

Reagovat
jv

Snad jim pomůže... Arminii přeju záchranu, věřím že se jim to povede. Aspoň už nemají tak úzkej kádr...

Reagovat
Arne

Uzkej ne, ale jde hlavně o kvalitu a já teda nejsem přesvědčenej, že jí nějak extrémně zvedli... Vidošić je pro mě velká neznámá, ti dva z Mnichova nevím, spíš nadějní mladíci a Bigalke taky není tím, na kom by to mělo stát. Širší kádr určitě mají, ale já jím nevěřím, i když bych jim záchranu přál.

Reagovat
jv

Jj, to jo. Ale zase tam pořád ještě zůstala kostra co má zkušenosti z BL. Eilhoff je špička 2.BL, zkušenosti z Bl mají obránci Schuler, Bollmann, Lense a Fischer, záložníci Kauf, Delura k tomu pár zkušených druholigistů a ve předu je Fořt, Berisha, navíc přišli Tadić, Vidošic a Denneboom. Podle mě tam ta kvalita na záchranu je, akorát se nesmí zranit tolik hráčů, co na podzim a Lienen to musí dobře poskládat. Ta baráž je i přes velkou ztrátu pořád hratelná, navíc kdyby spadli, tak by to mohlo znamenat totální konec...

Reagovat
Arne

Denneboom je ten nizozemskej bombarďák? Jinak střelce potřebují jako sůl, kdyby se chytil ten Fořt, tak by se mohl na Almu stát nesmrtelným. Konec snad ne, ale museli by začínat od píky, no. Co jsem zažil tu záchranu Lauternu před třemi lety, tak věřím no, ale růžový to teda neni.

Reagovat
jv

No tak bombarďák... V Eredivisie má statistiku 167/38, takže tak slavný to zase nebude, ale pomoct by jim měl. Fořt dal loni 10 fíků, ten by se jim teď hodil, podle TM by měl bejt fit na konci února. Jianak s tou záchranou jsme na tom podobně, Arminia minimálně do tý 2.BL patří.

Reagovat
Arne

No, já ho nikdy hrát neviděl a ani nevím, jak vypadá, ale když jsem tak před pěti lety hrál nějakýho primitiního manažera, tak za Heerenveen řádil a nějak se mi dostal do podvědomí. Uvidíme no, já jim přát budu, na druhou stranu to asi nebudu tak prožívat jako u FCK.

Reagovat
jv

Jj, k FCK mám o hodně blíž, než k Arminii. Ale přál bych si, aby se udrželi, i když ztrácí už 10 bodů.

Reagovat
Arne

Hold možná si vymění místo s Hansou, no... FCK mělo v té sezóně osmibodovou ztrátu čtyři kola před koncem tuším, tehdy sestupovali ještě čtyři. Předposlední kolo Sippel zavinil zbytečnou penaltu a hráli jen 2:2 snad v Jeně nebo někde východněji, naštěstí ale Köln porazil Mainz už měl postup jistý. Nastoupil pak třeba Kessler a ten tam pak zachytal božsky, naštěstí to nestačilo.

Reagovat
jv

Já si vybavuju jenom to poslední kolo, kdy FCK musel porazit Köln. Daum tu sestavu tehdy dost pozměnil a Lautern nakonec vyhrál... Pamatuju si, že dva góly dával Ziemer, jo a Sippel začal chytat snad až někdy v průběhu sezóny, kdy vystřídal Fromlowitze, ani nevím jestli to bylo kvůli zranění nebo špatným výkonům.

Reagovat
jv

Jinak Šašić je dobrej trenér, třeba mu ten postup vyjde teď s MSV.

Reagovat
Arne

Jj, já mu moc přeju, snad mu to vyjde. MSV hraje fotbal parádní, na oko podle mě nejhezčí v lize.

Co se týče toho Sippela s Fromlowitzem, tak já jsem to tenkrát nějak nezachytil, ale dost možná Flo nechytal kvůli tomu, že nechtěl prodloužit. Ale jako nevím, ono jim to možná bylo jedno, protože v té době už byli oba cca. na stejné úrovni.

Reagovat
jv

Tohle Šašić umí, pod ním hrál výborně i Lautern.

Jj, asi jo. Stejně je tam ta brankářská škola úžasná, už teď je tam za Sippela připravená náhrada v podobě Trappa. Ehrmann tam odvádí skvělou práci.

Reagovat
Arne

Jj, o tom Trappovi jdou taky dobrý zvěsti... Akorát jejich trojka asi nic extra, viděl jsem část düsseldorfského turnaje, kde hrálo FCK s Gladbachem, a prakticky přihrál de Camargovi na gól.

Reagovat
jv

Knaller no... Je to sice taky bývalej reprezentant rakouský U-21, ale jinak asi nic moc brankář. Vypovídá o tom i to, že z rezervy přšel do áčka dřív o tři roky mladší Trapp.

Reagovat
Arne

Jj, Knaller... Vím, že říkali "Knaller-Fehler" a hráli si s dvojsmyslem, že to jako je pořádná chyba nebo tak.

Reagovat
jv

Jj, je to on. Ten si stejně nezachytá za áčko, protože za Trappem jsou další talenti. Třeba odejde za tátou, kterej dělá ve 2. rak. lize trenéra brankářů...

Reagovat
jv

Ten se mi v Herthě vždycky líbil. Nakonec ono to není ani tak nereálný, koukni na jeho statistiku na TM, většinou nastupuje jako střídající a přesto má bilanci 11/5.

Reagovat
Arne

Jo jo, já si u něj cením hlavně toho napadání a celkově pohybu, má ho dobrý na to, jakou má postavu... Akorát určitě hlavičku by měl zlepšit, včera někdy ještě za stavu 0:0 to tam měl dát.

Friend snad odejde, na začátku sezóny jsem mu věřil a říkal jsem si, že s návratem Eberta a jeho centry bude dávat ještě víc. Jenže už to fakt nevypadá, že by se měl zvednout.

S těmi rozhodčími souhlas, včera jsem koukal na Spieltag Analyse a dost jim teda dávali... Rafati, pak ten blb, co pískal St. Pauli. To prostě bylo neskutečný.

Reagovat
jv

Sice jsem se chtěl koukat, ale nakonec z toho sešlo... Musel jsem se, ač nerad připravovat na zápočet z ANJ. Ale nakonec toho nelituju, protože zápočet jsem udělal a na zápas se můžu zpětně podívat na Eurosport Playeru.

Jinak samozdřejmě gratulace k vítězství , ale soudím podle reakce, že to nebylo ono.

Reagovat
Arne

Díky... Ono to fakt nebylo, asi jsme byli o trochu lepší a gól jsme dostali z penalty, která být neměla (faul tak na hraně + ofsajd). Ale druhou půli až do gólu na 1:2 nás přehrávali, to jsem si říkal, že to zase bude bez bodu, pak jim levej bek dal debilní malou domů a brankář jí netrefil. Lasogga je přítomen skoro všude, takže jen zasunul.

Reagovat
jv

Já se určitě alespoň na záznam gólů podívám... Pro vás je teď nejdůležitější vítězit a udržovat si náskok. Co koukám, tak letos to bude ohromně vyrovnaný, minimálně o tu baráž se strhne boj...

Třeba taková Bochum se už dotáhla a může reálně myslet na postup a to měla katastrofální úvod. Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli nevíš, proč na podzim nehrál Azaouagh? Protože teď už byl proti TSV 1860 v základu a odehrál celej zápas...

Reagovat
Arne

Funkel ho vyřadil, já ho někdy zahlídl psanýho za rezervu (možná na livescore, že dával gól, ale teď fakt nevím, kde bych se k tomu dostal)... Teď se to asi zase otočilo, odepsanej je Federico a Azaouagha potřebují, aby tam v té záloze měli aspoň nějakou kreativitu.

Ještě se zastavím u Groteho - nevím, proč ho pouštěli, to je plejer, kterej reálně může pomýšlet na bundesligu... Včera tam prakticky nejvíc zlobil a co ho kouč stáhnul, už Oberhausen nebyl dopředu ani trochu nebezpečnej.

Reagovat
jv

Jj, máš pravdu, kouknul jsem na TM a na podzim hrál opravdu za rezervu. Já to právě nechápal, proč nehraje, zvlášť, když se jak týmu, tak Federicovi nedařilo... Ten byl dobrej v Karlsruhe a loni v Arminii, ale v Bochumi mu to nesedlo. A hlavně Azaouagh patřil v Bochumi vždycky k tomu lepšímu...

Toho Groteho taky nechápu. Pamatuju si, jak loni zařídil tu výhru v Hamburku, gól si už přesně nevybavím, ale vím, že šel do hry jako třídající už v první půli. Navíc je to v podstatě odchovanec, asi chtěl změnu, je tam už dlouho... Ale potom nevím, proč si vybral zrovna Oberhausen, s ním bude hrát maximálně o záchranu ve 2.BL.

Reagovat
Arne

Nevím, no... Kdoví co za tím je, třeba má smlouvu jen na 2. ligu a při sestupu zase odejde.

Reagovat
jv

Jj, to je možný.

Reagovat
Arne

Jinak Bochum jsem viděl sestřih a docela měla kliku... První gól a vyloučení Bülowa jim daroval sudí, druhej gól jim daroval Gábor a jinak je TSV i v deseti přehrávalo. Jako pět nebo šest výher za sebou asi nebudou náhodný, ale já se nemůžu zbavit dojmu, že teď maj strašnou haluz.

Reagovat
jv

Já to sice neviděl, protože už mi nejde sport 1 a nevím proč... Jinak je pravda, že ty jejich výhry jsou hlavně venku vždycky o gól. Z Bochumi se mě líbí ten Severokorejec Chong Tese, ten se jim za ty peníze neskutečně vyplácí.

Zajímavýho střelce teď koupilo i Karlsruher z Dinama Bukurešť, jmenuje se Andrei Cristea a loni to byl nejlepší střelec rumunský ligy, navíc reprezentant. Nevím na co ho nalákali?

Reagovat
Arne

Jj, já psal expresku asi včera o tom... Ale vůbec ho neznám a nevidim do toho.

Reagovat
jv

Jj, já to četl právě tady a potom ještě na TM, tak nevím. Podle mě pro KSC hodně dobrá posila.

Reagovat
Arne

http://www.youtube.com/watch?v=UwgCFuJiQsQ Tady je sestřih, podle něj mělo RWO šancí min. stejně a to je tam neukázaly všechny, co si tak pamatuju... Navíc ty góly všechny takový z ničeho nic, obě penalty nanicovatý. Asi jsem po víkendu BL byl moc namlsanej, ale ta úroveň mi taky přišla tak na českou ligu šitá.

Reagovat
jv

Díky...

Reagovat
smazaný uživatel

na hostovanie paradny, na prestup by som ho uz nebral

Reagovat
Arne

Tak v tom je ten smysl toho hostování s opcí... Když se neprosadí, tak žádnej přestup nebude.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zranění už se nechytl no. Změna prostředí mu prospěje, myslím, že na to klidně má. V Schalke taky už ztrácel motivaci

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

...on si stěžuje, že nehraje a přitom je neusále zraněnej (mj. také důvod proč nechtěl hrát za německou repre ) nevim kde B´burn vzal to s výdrží... ale tak už s Roquem se jim povedlo udržet zdravého skleněného útočníka

Reagovat
jv

Co si pamatuju, tak před zraněním na tom byl fyzicky výborně. Viz. jak píše Arne, tak stíhal bránit i útočit, byl gólovej...

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to už je asi přes rok zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Babel v Hoffe (TM)

Reagovat
Arne

Zatím jen podle Bildu, ne? Ale jo, nejspíš to bude pravda.

Reagovat
Arne

Tak Bildu to potvrdil Hopp, takže jo, je to pravda... Zítra zdravotní prohlídka.

Reagovat
jv

Na TM píšou 7 mil. eur. Uvidíme jak se mu povede.

Reagovat
jv

Dembovu roli bude stejně plnit Obasi, teda až se uzdraví.

Reagovat
Arne

Kus za kus místo Demby asi, i když Demba uměl zahrát na hrotu asi líp než tenhle... No uvidíme, ten Pecajouli vypadá schopně, akorát teda mě nasral hnedka v Brémách... Werder je jasně přehraje a on že prej měli 12 šancí - počítá i všecky šmudly z dálky, atd. Ale fajn, Hoffe sympaťky nepotřebuje.

Reagovat
jv

Jj, asi jo... V Hoffe by mu to mohlo sednout. Jedničkou asi bude místo Demby Obasi, teda jestli se po zranění vrátí do formy. Hlavně aby tenhle přestup nebrzdil Mlapu, ten se mi jako jeden z mála v Hoffe přijde alespoň trochu sympatickej.

Reagovat
Arne

Jo, Mlapa mě se líbí taky, hlavně v tom prvním kole, co jsem ho živě viděl, mě uchvátil... Hoffe je taková neznámá pro mě, kdyby pravidelně nepodělávali závěry zápasů, tak jsou snad druzí, v boji o poháry bych s nima počítal.

Reagovat
jv

Ač nerad, tak musím souhlasit. Navíc ten tým je hodně mladej, je tam velkej potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se mi zprotivil. Doufám, že se tam chytne, už ho u nás nechci vidět

Reagovat
jv

OT: Tohle je taky zajímavý... Bielefeld nabízí lístky zdarma

Trápící se tým druhé německé ligy Arminia Bielefeld nabídl svým fanouškům lístky na příští domácí zápas zdarma. Potřebuje totiž jejich pomoc v boji o udržení v soutěži. Bielefeld spustil akci "Lístek s jistotou vítězství" po remízovém utkání s FSV Frankfurt. Všech zhruba 13.000 fanoušků, kteří na zápase byli, mají právo na výměnu vstupenky z tohoto duelu za vstup na utkání s Herthou Berlín, jež se hraje 30. ledna.

Reagovat
Arne

Já teda nevím, co to má za smysl... Třináct tisíc je dost, finance ztratí a proti nám by tam měla být návštěva snad nejvyšší v sezóně. Kdyby to udělali na jinej zápas, třeba proti konkurentovi, tak pochopím, ale tohle mi nejde moc do hlavy.

Reagovat
jv

Právě no... Tohle určitě není zápas, kde by se měli chytit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele