Pastore je neprodejný, odmítá nabídky Zamparini

Javier Pastore v létě i přes velký zájem zůstal hráčem Palerma a to samé by mělo platit i v nejbližšich přestupových obdobích. Argentinského útočníka by sice chtělo do svého kádru hned několik klubů, prezident sicilského celku Maurizio Zamparini ale svůj klenot prodávat nehodlá...

Pastore zůstává v Palermu, ujišťuje agent

Javier Pastore poutá svými výkony pozornost nejlepších klubů z celé Evropy, mladý útočník by ale měl dál hrát za Palermo. Hráčův agent zdůrazňuje, že přestup není na pořadu dne.

Pastore v Palermu zaujal a hlásí se o něj AC Milán

Javieru Pastoremu se první evropská sezona vydařila. Svými výkony v Palermu zaujal a prezident sicilského klubu Mauro Zamparini tvrdí, že vážný zájem o něj má AC Milán. Zároveň ale dodává, že argentinského útočníka do Milána pouštět nehodlá.

Chceme vyhrát Scudetto, prohlásil Zenga

Do své první sezóny na lavičce Palerma vstupuje velmi optimisticky Walter Zenga, jenž pro sebe a svůj tým vytyčuje jen ty nejvyšší cíle. 49letý trenér se nechal slyšet, že chce najít srdce sicilského týmu a vyhrát s ním Scudetto...

Palermo získalo na pět let Pastoreho z Huracánu

Argentinský Kaká. I tak se přezdívá záložníkovi Javieru Pastorovi, který definitivně přestupuje z CA Huracán do italského Palerma. S vedením sicilského týmu se dohodl na pětileté smlouvě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele