Palermo získalo na pět let Pastoreho z Huracánu

11.07.2009, 12:56
Aktuality
Argentinský Kaká. I tak se přezdívá záložníkovi Javieru Pastorovi, který definitivně přestupuje z CA Huracán do italského Palerma. S vedením sicilského týmu se dohodl na pětileté smlouvě.

"Vedení Palerma by rádo uvedlo, že uzavřelo smlouvu s Javierem Pastorem. Jeho kontrakt vyprší 30. června 2014," stojí v oficiálním prohlášení sicilského klubu.

Palermo se o získání ofenzivního záložníka snažilo již delší dobu, nakonec se tedy klub za své úsilí přece jen dočkal. V pomyslném boji o tohoto hráče zvítězil nad mnohem věhlasnějšími kluby z celé Evropy. Již v dubnu například o Javiera Pastora vehementně usiloval Manchester United.

Ten za hráče prý nabízel 10 milionů euro. Agent hráče Simoniano ale tlumočil, že 20letý fotbalista na Old Trafford jít nechce. Simoniano tehdy tvrdil, že jeho klient by chtěl jít do klubu, kde bude pravidelně nastupovat. V Palermu k tomu má ideální příležitost.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Tunaku, ty jsi říkal, že je už teď lepší než Riquelme, ne?

Reagovat
SniperxXx

Říkal to no

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Podle mě do tří let lepší, než Kaká. Pro Palermo vynikající nákup

Reagovat
smazaný uživatel

na tohodle chlápka jsem zvědavej...

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
risk je zisk

Argentinský Kaká nechám se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinský Zidane, spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Beru si ho ve fantě!

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem o něm slyšel tak skvělý hráč, v palermu by mu to mělo sednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite za kolik ho ziskalo Palermo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal dobre , je pekny ze mysli na svou budoucnost , nez nekde v MU vysedavat radsi bude hrat pravidelne , ale mel jit do tymu s vysimi ambicemi , kde by hral pohary , myslim ze takova FIORENTINA, AS Rim nebo Udinese by pro nej bylo lepsi volbou , ale i v Palkermu bude na tom dobre , proto Pastore , Palermo dobry nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu slavit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele