Barcelona vedle výhry ztratila i Messiho a Mascherana

Špatné vzpomínky si odnese Barcelona na úterní úvodní duel čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain. Katalánce straší pohled na marodku, na které zůstali hlavní tahoun Lionel Messi a obránce Javier Mascherano. Délka Messiho nucené pauzy zatím není známá, Mascherano si nezahraje asi šest týdnů.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Mascherano se dohodl s Barcelonou na nové smlouvě

Argentinský reprezentační záložník Javier Mascherano se dohodl s Barcelonou na prodloužení smlouvy o dva roky. Osmadvacetiletý fotbalista tak bude v dresu španělského vicemistra působit až do června 2016.

Mascherano: Nikdy by mě nenapadlo, že budu obránce

Javier Mascherano byl považován za špičkového defenzivního záložníka, to se ale začalo měnit jeho loňským přestupem z Liverpoolu do Barcelony. Trenér Pep Guardiola argentinského reprezentanta raději využívá v obranné čtyřce než ve středové formaci.

Agent: Mascherano v létě rozhodně nikam nepůjde

Javier Mascherano do Itálie. Tak zněly poslední nadpisy některých italských médií, nicméně to vypadá, že se nic takového dít nebude. Agent argentinského reprezentanta totiž jasně prohlásil, že jeho klient nehodlá Barcelonu opouštět. A to prý ani kdyby ho chtěl Juventus nebo AC Milán, Mascherano zkrátka neodchází...

Mascherano brání Torresův přestup. Je to vina Liverpoolu, tvrdí

Ještě neutichla radost fanoušků Chelsea ani nářky příznivců Liverpoolu a v kauze "Torres" znovu někdo přilil olej do ohně. Bývalý hráč Reds Javier Mascherano prohlašuje, že jeho bývalý zaměstnavatel neukázal zájem udržet si svou španělskou hvězdu v kádru, a tak Torresovi nic nebránilo v odchodu z klubu.

Mascherano se upsal Barceloně na čtyři roky

Přestup argentinského záložníka Javiera Mascherana do Barcelony dnes zpečetila úspěšná lékařská kontrola. Bývalý fotbalista Liverpoolu po pětihodinové prohlídce podepsal čtyřletý kontrakt, ze kterého jej může případný zájemce vykoupit za 90 milionů eur.

Barcelona se dohodla s Liverpoolem na Mascheranově přestupu

Argentinský fotbalista Javier Mascherano je blízko odchodu z Liverpoolu do Barcelony. Kluby dnes oznámily, že se dohodly na přestupové částce za šestadvacetiletého záložníka, která by se podle médií měla pohybovat kolem 25 milionů liber (asi 787 milionů korun).

Guardiola: Pro Mascherana jsou dveře otevřené

Zůstane v Liverpoolu, odejde do Interu, do Barcelony? To byly otázky, které se neustále kladly v souvislosti s Javierem Mascheranem. A vše vyvrcholilo tím, když ho Roy Hodgson nenasadil do včerejší zápasu s tím, že Mascheranovi zamotala hlavu Barca a nebyl připraven.

Mascherano sedí. Má v hlavě Barcelonu

Manažer Liverpoolu Roy Hodgson nenominoval Javiera Mascherana ke včerejšímu ligovému utkání proti Manchesteru City. Záložník neodmítl nastoupit, jak spekulovala anglická média. Rozhodnutí udělal sám Hodgson, protože Mascherano je podle něj myšlenkami jinde než v Liverpoolu.

Hodgson: Za Mascherana musí přijít odpovídající nabídka

Manažer Liverpoolu Roy Hodgson chápe, že Javier Mascherano chce kvůli rodině odejít z Anglie, nehodlá ho ale nechat jít pod cenou. Na Anfield Road musí dorazit odpovídající nabídka, jinak argentinský záložník dodrží smlouvu, která platí ještě na dva roky.

Barcelona se znovu zaměřila na Mascherana, ten podle agenta není proti

Javier Mascherano má v plánu odejít z Liverpoolu a nakonec by místo do Interu mohl zamířit do Barcelony. Ta má o argentinského záložníka znovu zájem a sám hráč by se podle slov svého agenta přestupu do Katalánska nebránil...

Hodgson potvrdil, že Mascherano chce z Liverpoolu odejít

Kapitán argentinské reprezentace Javier Mascherano už nechce dál hrát za Liverpool. Své rozhodnutí šestadvacetiletý záložník dnes oznámil novému trenérovi "Reds" Royi Hodgsonovi. Média spekulují o tom, že Mascherano chce následovat bývalého kouče Liverpoolu Rafaela Beníteze do Interu Milán.

Mascherana už nechceme, teď nás zajímá Melo, zní z Interu

Prezident milánského Interu Massimo Moratti dnes připustil, že na přestupovém trhu obrátil svou pozornost na záložníka Felipe Mela. Tím zároveň padá možné angažování Javiera Mascherana.

Inter začal jednat o příchodu Mascherana z Liverpoolu

Trenéři často mají ve zvyku přivést si do nového prostředí i nějakého hráče z týmu svého někdejšího zaměstnavatele a nejinak tomu zřejmě bude i v případě Rafaela Beniteze. Nový kouč Interu Milán by z Liverpoolu chtěl získat kapitána argentinské reprezentace Javiera Mascherana, mezi oběma kluby už začala jednání...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele