Spekulace končí, Mascherano prodloužil v Barceloně

07.06.2014, 22:27
Aktuality
Javier Mascherano udělal tlustou čáru za spekulacemi o možném odchodu z Barcelony. Deník Mundo Deportivo dnes přinesl informace o prodloužení smlouvy mezi katalánským celkem a argentinským defenzivním univerzálem do června 2018, klub následně večer vše potvrdil...

Součástí dohody je i opce pro ligovou sezonu 2018/2019 a hráči byla vedle délky kontraktu navýšena i výkupní klauzule, ta nyní činí sto milionů eur.

Mascherano tak dostal předčasný dárek k zítřejším 30. narozeninám. Do Barcelony přišel koncem srpna roku 2010 z Liverpoolu za 22 milionů eur a vybojoval si místo v základní sestavě, kde nastupuje na pozici stopera.

Argentinský defenzivní fotbalista se nyní připravuje na světový šampionát v Brazílii. Prodloužením kontraktu definitivně končí spekulace o možném přestupu do Neapole.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (206)

Přidat komentář
Billy McClane

Chvala bohu

Reagovat
smazaný uživatel

Buducnost barcelonskej obrany

Reagovat
Diego2

Snad bude alternativa na DM a na stoperu uz se neobjevi....

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Roman Abramovich buying Segunda Division club RCD Mallorca.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

kupuje nové místo pro oblíbence Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V lete tam bude živo predpokladám čo sa týka transferov

Reagovat
fenixLFC

holt sa vsetci ti mladici do vitesse uz asi nezmestia

Reagovat
salaminoo

tak, a teď si vás kůpím všecky

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se za nekolik let dostala nahorua postoupila do LM tak by ji nemohla hrat nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

V te době, už Chelsea nebude hrat ani o EL, takže bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim ze sa pod Romanom Mallorca dostane do LM . To by musel este viac tam liat peniaze ako do Chelsea . Ale myslim ze by to dovolili

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorce fandim celej život

Reagovat
Leo Rekordman

viac urcite nie

Reagovat
Talker

Nemyslím si, že by Roman kupoval druholigový klub, který sotva, sotva udržel tu druhou ligu kvůli postupu do LM. To mi přijde jako blbost.

Spíš to bude líheň pro talenty, kteří přeroste juniorku, aklimatizační centrum pro neevropské talenty. Ti půjdou buď do Vitesse nebo do Mallorcy a nebudeme muset řešit, jestli je ten klub bude hrát nebo ne - tady bude trenér, jehož prvořadým úkolem bude hrát naše hráče.

Protože v Anglii není B-tým v ligovém systému (bude za pár let, ale stejně max do league one a začínat se bude ještě o dvě soutěže níže), tak se prostě vytvoří ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je perfektny system skupovat vsetkych talentov sveta a nasledne ich posielat do Vitesse alebo Mallorci kde aj keby zahviezdili tak nemaju ziadnu sancu do Chelsea Acka kedze tam si znova nakupite dalisch hracov . Kto tento dokonaly system vymyslel je boh !

Reagovat
Talker

Tak on je problém v tom, že u vás ty hráče testujete v druhé lize, kde toho získávají hodně - anglické týmy mají juniorku a pak obrovský skok a ligu. Můžeš mezi to narvat hostovačku, ale tam je to o tom, že kluby preferují většinou svoje hráče (což je absolutně logické)...

A nikdo z trenérů (až na Ancelottiho) neměl moc koule testovat mladé hráče a riskovat to, že dostane padáka - vždyť ani Lukaku si u nás nekopl...

Takže tohle je logický krok.

Reagovat
smazaný uživatel

No uz v 3 lige Ale mne sa zda ze tento system je stanoveny pre zahranicnych hracov a nie pre Anglickych co je velka chyba .

Reagovat
Talker

Nechápu, jak to myslíš... Že Angličani budou pořád pobíhat po hostovačkách v Anglii? To si nemyslím, podle mého tam budeme posílat případně ty nejlepší hráče, kteří se nedostanou do A-týmu. Dodá se tam trenér, který bude umět anglicky a navíc jistota, že budou hrát v základu v Segundě/primeře je lepší, než nejistota, jestli si kopnou v Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ti viem kolko anglickych hracov sa presadilo v Spanielskej lige ? Spanielska liga je dost specificka na techniku . Pre Anglickych hracov dost zakazane ovocie . A mlady anglicania by sa skor mali adaptovat na tu vlastnu ligu .

Reagovat
Talker

Tak to záleží ale na tom, jak se ten klub povede. Nemusí hrát vyloženě španělský typ fotbalu, ale nějaký mix. Může tam být trenér, který bude umět anglicky, takže i v tomhle to budou mít jednodušší, může navazovat automaticky na to, co se učili hráči v akademii. Nehledě na to, že se ti hráči opět něco nového naučí, bude to nová, větší výzva. Jak jsi sám psal, je dost specifická na techniku, což se jim v budoucnu může hodit, naučit se jiný styl fotbalu.

Ono pokud by šlo především o rozvoj hráčů a trenér ty hráče podržel, tak by jim to jenom pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto anglicani neudelali na sampionatu uz dlouho zadny uspech.je tam potreba trochu rozmanitosti a vic techniky a rychlejsi mysleni jim jenom pomuze.kolik spanelu se bez problemu prosadilo v anglii?celkem dost ale ve spanelsku anglicani uz zas tak ne(ten pocet hracu je samozrejme nizsi protoze je v anglii vic spickovych klubu ktere stoprocentne pokryji nabidku slusnych anglickych hracu).

Reagovat
fenixLFC

chelsea to vyuziva aby sa zmestila do FFP

Reagovat
Talker

A ještě poznámka - ono tohle dělá i Udinese - jejich vlastník koupil ještě Granadu a Watford - v Granadě má 5 hráčů a Watford má na hostování rovnou 11 hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

faaakt?

Reagovat
Talker

Ty jsi věděl, že ve Watfordu bylo letos 11 hráčů na hostovačce?

Reagovat
smazaný uživatel

hejky

lebo si čítam články o Primere a v každom druhom je spomínané Udine, Watford a hráči z hosťovania

Reagovat
smazaný uživatel

s tim jsem pocital ze by to udelal takhle a proto jsem napsal par let.ale pokud tam da slusny penize na rozjezd a pak tam postupne prijde par hracu chelsea na rozehrani/vypracovani tak by mohli hrat zajimavou roli i v lize.staci se podivat ktery hrace pustila na hostovani v poslednich letech.ale pokud tam chce posilat hrace tak stejne musi postoupit co nejrychleji do prvni ligy a pak se muze stat cokoliv

Reagovat
Talker

Tak záleží, jaké budou cíle - spekuluje se o tom, že by to byl klub pro jeho syna, aby se zaučil, než převezme CFC. V tom případě by tam nějaké investice mohly být. Spíš to ale vidím jako farmu talentů, kdy se nedá očekávat investice do hráčů. Do zázemí, do rozvoje juniorky a scoutingu a do platů. A pak samozřejmě hráči jako je Kalas, Omeruo, Piazon, Thorgan, Oriol, Atsu a možná angličani jako McEachran a Baker, kteří jsou technicky zdatní (na angličany).

Ale nemyslím si, že bychom tam nechávali dlouhodobě hráče jako jsou Courtois a Lukaku, kteří už jsou na té nejvyšší úrovni - ti by šli tak jako tak po roce do týmů jako jsou Everton, Atletico, kde zažijí evropské poháry a pravou konkurenci.

A s tímhle uhrát poháry by byl menší zázrak - může se to povést jeden rok, kdy si to všechno sedne a ti talenti ze sebe vydají maximum, ale nemyslím si, že by z toho bylo dlouhodobě více, než právě ten střed tabulky. Zvlášť když se nedá očekávat, že ti nejtalentovanější by tam zůstali déle - buď půjdou do A-týmu CFC nebo se prodají.

Spíš to vidím na střed/slabší střed tabulky, který bude dlouhodobě cílem.

Reagovat
smazaný uživatel

talenti realu práve vypadli zo Segundy, takže vôbec neni isté, že by tie CFC hviezdičky hrali v Primere stred tabuľky

Reagovat
Talker

Neříkám, že by hráli střed tabulky - spíš by to byl cíl hrát střed/slabší střed tabulky.Poháry by byla naprostá šílenost.

Ona je u nás celkem výhoda, že proti Realu máme mnohem širší výběr mezi talenty - na hostovačkách nám jich pobíhá 20-30 a akademie každoročně vyhraje nějakou soutěž (za posledních 5 let v FA Youth cupu 3x vítězství, 1x finále, 1x semifinále). Letos k tomu ještě přidala U-21 výhru v jejich soutěži. Loni finále nextgenu, kdy jsme (s mladším výběrem) porazili třeba mládež Barcelony...

Ale uvidíme, jak se to vyvine - třeba Mallorcu Abra ani nekoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tie vaše povestné talenty

chalanisko vyhrá ligu majstrov juniorov a za odmenu na hosťovačku do Segundy nemyslím to zle, len mi to príde ako vtipná situácia

a po tej Piazonovej anabáze v Malage by som nejak tie talenty nepreceňoval...

Reagovat
Talker

Já ale neříkám, že celá soupiska bude z U-21 hráčů - těch bude třeba polovina...

Jinak juniorská LM je stále juniorská LM, není to soutěž s dospěláky, ale loni jsme ukázali, že se může naše akademie poměřovat s tou Barcelonskou a i jí porazit (v deseti lidech navíc )... A to jsme tam měli v rámci všech týmů nejmladší základní jedenáctku, druhého nejmladšího (o 2 dny) hráče (který hrál navíc už v 15ti v základu U-19) atd.

To prostě o něčem vypovídá. A to tam byli vyloženě hráči z akademie - žádný Piazon, Hazard mladší, žádný Omeruo, Kalas, Traore, Atsu ani jiní koupení hráči.

Kdyby se to vhodně doplnilo hráči, kteří by tu kvalitu na PD měli, tak by to v klidu mohl být klidný střed tabulky.

Ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

vypovedá to o tom, že sú dobrí, ale to ešte nič neznamená, dôležité je ich začlenenie do mužstva, čo už u vás tak trochu pokulháva

aj naši porazili Barcu aj Real aj Atlétov a aj tak skončia niekde v Sestau, Compostele a v podobných srajdách, pri veľkom šťastí si kopnú segundu niekde v Lugu alebo Alcorcóne

Reagovat
Talker

Právě o tom ale mluvím - pokud koupí Abra Mallorcu kvůli tomu, aby v ní vytvořil farmu pro CFC, tak budou mít ti hráči mnohem jednodušší ten postup nahoru - protože se můžou rovnou podívat do prvoligového/druholigového fotbalu. A na trenéra by byl primární tlak na začlenování talentů, ne na výsledky (protože s Mallorcou vyhrát ligu nebo LM asi půjde těžko v rámci FFP).

Tím by se jim vyšlo dost naproti - místo nejisté budoucnosti na hostování by měli jistou budoucnost v druho/prvoligovém týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je mnohem pravdepodobnejsi.ale jak si zminil jeho syna tak me napadlo jestli by byl nejaky problem kdyby to vlastnil jeho syn,postoupil do primery a nakoupil by si tam treba drahyho hrace a hned ho poslal do chelsea na hostovani aby nemela problem s FFP.jestli to takhle vubec jde aby byl nejaky klub ktery nema zajem hrat evropsky pohary silne ztratovy a zasoboval jiny klub spickovyma hracema aby byl v pohode

Reagovat
Talker

Tak my bychom neměli mít absolutně žádné problémy s FFP, takže pochybuju, že je tohle cíl. Navíc by tohle asi neprošlo, respektive když se koukneš na pokuty pro City a PSG, tak Romanovi by se asi nechtělo platit 60 mega každé 2-3 roky navíc jen na pokutách...

Reagovat
smazaný uživatel

jj chelsea ma ffp v pohode.ale me to napadlo prave v souvislosti s psg a monakem.kdyby si oni koupili jeste jeden klub treba ve spanelsku,mel by ho jiny clen rodiny, a pak by si tam nakoupili drahy hrace ktery by pak poslali na hostovani a hlavni klub by si tak chranili pred ffp.ten jejich druhy klub by pokutu neplatil pokud by nechtel hrat evropsky pohary ne?nebo je to zamereny proti komukoliv zadluzenymu i kdyz nema zajem u nich hrat.treba kdyby si to udelali pres nejaky cisnky klub

Reagovat
Talker

Nevěřím, že by na tuhle mžnost nepřišli - ono by stačilo, aby koupili tým v okresním přeboru a prali prachy přes něj, nemusel by to být ani druholigový klub. Tohle bude omezeno podle mého tím, že pokud vlastní jeden majitel více klubů, tak se to sčítá.

Reagovat
smazaný uživatel

no a prave kdyz to bude vlastnit jiny clen rodiny tak to je jiny majitel.ale mas pravdu ze kdyby to nejak slo tak by si to uz zaridili

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne bola by skoda keby ten cirkus strati jedneho zo svojich najlepsich cirkusantov

Reagovat
F.Torres

Hráči byla vedle délky kontraktu navýšena i výkupní klauzule, ta nyní činí sto milionů eur.

Myslím si, že by stačilo i 30 milionů eur a ani to by za něj nikdo nedal.

Reagovat
2miguel1

Ter Stegen-Cuardado,Marquinhos,Pique,Alba-Busquets,Rakitic-Neymar,Iniesta,Reus-Messi

.

Lavicka:Willy,Adriano,Bartra,Montoya,Masch,Song,Xavi,Pedro,Rafinha,Delfoeu

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola parada . A na lavicku moze iba 7 hracov . Cize Deulof , Rafinha , Montoya na tribunu

Reagovat
olis

vam s tym Cuadradom dobre hrabe na tom bekovy

Reagovat
2miguel1

u nás tá pozícia nieje vyslovene bek ...viď Dani

Reagovat
olis

ak to ma byt teda hrac co sa ma starat len utocenie a disciplina a takticka vyspelost mu vela hovorit nemusia tak idealny hrac

Reagovat
2miguel1

Cuardado sedí Barce ako riť na šerbel ...ked toho nekúpia tak ja už fakt neviem kde maju všetci oči v tej Barcelone

Reagovat
olis

ked myslis... snad sa potom mylim ja

Reagovat
smazaný uživatel

nemýliš

Reagovat
Leo Rekordman

hovno,nesedi tam vobec

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale...aky rozsafny to pojdes za cenu navysenia dlhu do takych prestupov? este vas caka navysenie pokuty zhruba na 50 mil. eur

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujem spanielsku repre a pokial si niekto mysli, ze staci v Barcelone vymenit Kokeho za Xaviho a vsetko bude ok, tak sa mu musim poriadne vysmiat.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
alcantara

Budeme mat predsa Rakitica, ten ho nahradi lavou zadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets (Alonso) - Mascherano - Fabregas (Gerrard)

Reagovat
smazaný uživatel

je tam roberto.. ten by ho mohl v budoucnu nahradit..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co hovorite na Ramiresa v Reale ? Ja som za .. Na lavicku paradny . 1000 minut dostane a bude mat horsiu poziciu ako Illarra . A ked sa vrati Jese tak na tribunu dobry . Len ta cena

Reagovat
smazaný uživatel

A jako k cemu takovej hrac? Za koho? Kam? Na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavicku a tribunu keby nahovou sa niekto zranil Ked uz tak chcu kupovat noveho zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

Neni potreba. A kdyz nekdo za Khediru (kteryho bych treba ja osobne jako jedinyho hrace prodal), tak takovej hrac, aby mohl hrat za Modrice. A ne takovyho nefotbalovyho Atleta.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu ale Modric bude oddychovat mozno kazdy 5 zapas . A to je taka pozicia ktora neni prilis moc dobra pre typ hracov ako Pogba , Kovacic . Verratti alebo Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Ale najdou se hraci, kteri se na to hodi. Dokonce i mezi odchovancema

Reagovat
Kokesh

Jako jediného hráče? Hm...

Reagovat
smazaný uživatel

A koho? Ty hostovacky nebo moznosti se zpetnym odkupem nepocitam. A jeho bych prodal, protoze se mi za prve nikdy nelibil a za druhe letosni sezona ukazala, ze vubec neni potreba a ze s odchodem Mourinha jeho dulezitost pro tym skoncila. Je to Joseho kun a Carlo ho nepotrebuje.

Reagovat
Kokesh

Aha, já četl neprodal. Tím pádem souhlas, taky by se mi líbilo pro příští sezonu "oživení" kádru.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Ho chtěl vždy nejvíc mere ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Kdyz jsme se o tom bavili, tak jsme se na nem shodli. Navic kdyz jsem o tom driv premyslel, tak me taky napadl jako prvni. Za Luku by byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

v ziadnom pripade jasny zaklad modric alonso di maria na lavicke khedira a illarra ak nikoho nepredaju netreba nikoho kupovat...dal by som sancu aspon v pohary aj josemu

Reagovat
smazaný uživatel

kiez by.. Ja vidim zaklad trochu inak

Reagovat
smazaný uživatel

koho vidis v zaklade? podla mna ten stred je jasny ak nikto nepride

Reagovat
smazaný uživatel

Di maria - Isco - Modric

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sak uvidis finale ukazalo spravnu cestu

Reagovat
smazaný uživatel

a kto bude branit? alonso sa bude tazko nahradzovat

Reagovat
smazaný uživatel

No Modric sa bude musiet zlepsit

Reagovat
Kokesh

O to nejde, jak píše kolega nade mnou, Alonsa nejde nahradit. Luka jeho pozici v Realu nebude nikdy hrát, doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso uz tento rok bude musiet dostavat menej minut ci to pojde nahradit alebo nie . Pretoze aj tie vykoni uz tento rok mal kolisave . A roky bezia . A zalezi to aj na tom ako tu ulohu zvladne Illarra ak Illarra vyhori tak si myslim ze tam bude stavat Modrica .

Reagovat
Kokesh

To by nikdy nefungovalo, potřebuješ zametače. I když už se v poslední době od totálního DMka upustilo, Luka pro tuto pozici určitě není vhodný. Šanci dostane stopro vice Illara, ale Xabi mu nedá nic zadarmo...v nejhorším případě nový hráč.

Reagovat
Kokesh

To by nikdy nefungovalo, potřebuješ zametače. I když už se v poslední době od totálního DMka upustilo, Luka pro tuto pozici určitě není vhodný. Šanci dostane stopro vice Illara, ale Xabi mu nedá nic zadarmo...v nejhorším případě nový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty nie a nie a nie No sak sa uvidi pretoze to som nemyslel ze to pojde hned .

Reagovat
Miguel19

Ramires je skvělý hráč. Žádný lavičkový nebo tribunový hráč to není..

Reagovat
Manik...

Jen kdyby to nebyl hráč Chelsei co? Trošku soudnosti. Já Chelseu taky hodně sleduji, takže vím co je to zač...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsei a Chelseu Nauč se sklonovat vole.

Reagovat
Svatej

ježiši

Reagovat
Manik...

V žádným případě jako toho vůbec nepotřebujeme, nemá potenciál a ještě je to takový zmr*eček . Nehledě na to, že jeho výkony jsou jako počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte si ho. Občas neumí přihrát ani na metr.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečný, navíc si myslím, že to je jenom další hovno z marcy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho v ziadnom pripade. V otazke prestupov si absolutne nerozumieme. To uz lepsie Veratti, toho preferujem oproti hlavnemu kandidatovi Vidalovi hlavne preto, ze je o 6 rokov mladsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Já jsem pro Za 30 mega je váš

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt skoda, kdyz o takovym hraci clovek cte, jak ho fanousci Barcy davaji na lavicku a pisou v souvislosti s nim o nejake alternaci atd.. Kdyz ho clovek vidi za Argentinu, tak je to podle me furt TOP 3 DM, o nic moc horsi nez Busquets. Vsude jinde by to mohl bejt jasnej lidr zalohy a zakladni stavebni kamen tymu. Je na tom porad skvele fyzicky, takticky, balony odebira tak, jako by to byla ta nejsnadnejsi vec na svete, a k tomu se naucil skvele rozdavat pasy, ktery se priblizuji tem Xabiho. Uvidime, co s nim Enrique zamysli, ale pral bych mu dulezitejsi roli v tymu.

Reagovat
LAM

Nevíš co je s Pipitou.Měl by bejt už dávno v poho,ale nehrál přípraváky.Doufám že 16.6 bude v základu s Messim,Di mariou a Kunem,protože v kvaldě takhle hráli parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, koukal jsme ted na marcu a neni tam o nem od konce kvetna jedinej clanek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, dnes hral úžasne v zálohe Busquets sa môže skryť pri takýchto jeho výkonoch

Reagovat
smazaný uživatel

ty mu to prajes? vidno komu asi fandis

Reagovat
smazaný uživatel

No megalomanstvi jako v tvym pripade to nebude, to mi ver.

Reagovat
smazaný uživatel

priat hracovi uhlavneho rivala? za toto by ta Ultras poslali na ARO aj s urokmi

Reagovat
fantomas

A že Ultras obyčejně bejvaj rozumní hoši.

Reagovat
smazaný uživatel

najdes medzi fanusikmi aj ortodoxnych Madridistas a tiez rvacov

Reagovat
fantomas

Hmmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasy jaa te dostanu... Na Ha Ha Ha Ha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty o tom víš?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zrovna ultras sur sú fakt povestní svojou inteligenciou a hlavne spôsobom fandenia...

Reagovat
fantomas

Leccos o anglický scéně, to mi stačí. Něco takovýho se napříč regiony tolik lišit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak souvisí ultras s anglickou scénou? V Anglii skoro žádní ultras nejsou.

Reagovat
fantomas

Byli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy a kde? V Anglii se fandilo a fandí jiným než italským stylem, který je vlastní ultras. Pokud vím, tak většina fanouškovských táborů je konzervativní. Snad jen Crystal Palace se trochu vymykali. Jinak na ostrovech se ultras vyskytovali při Celticu (Green Brigade) a Aberdeenu (Red Ultras).

Reagovat
smazaný uživatel

Ty skoro vždy reaguješ na "útoky" na oblast ultras.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě palcuješ? Kdybys viděl, jak se tu před notebookem červenám...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě, zvlášť když někdo napíše o tomhle tématu blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom toho, na tom přece není nic špatnýho, když člověk diskutuje o tématu, o který se zajímá. Nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdil jsem, že je to špatně – není. A vim, že ty o ultras víš dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za prve mezi nekomu prat a neco nekomu prat je rozdil, on Mascherano zadnej muj oblibenec neni. A i kdyby byl, tak je to uplne fuk, kdyz se podivam, kolik Madridistu uznava a ma v oblibe treba Iniestu. A za treti nikoho nezajimas, radsi bez promyslet, koho treba kupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Prial by si mu dolezitejsiu ulohu v teamu. A nikoho nezaujimaju tvoje zelene smajly miesto diskusie

Reagovat
smazaný uživatel

ultras sur

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

me na nem hrozne stve ze obcas hraje az moc tvrde a zbytecne zakerne.hlavne ty jeho skluzy na pulce pri zakladani utoku soupere jsou dost na hrane a je otazka casu kdy nekoho neprijemne zrani.

Reagovat
LAM

Paráda

Luis řikal že s nim počítá na pozici DM kde se má střídat se Sergiem.Tahle pozice mu sedí parádně a proti určitým typům týmú se tam i víc hodí.Navíc hraje vždy na 100%,takže dobrej krok.

Jinak Song kam?Chceme za něj prej 15mega což v dnešní době problém asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky domů

Reagovat
smazaný uživatel

Masch je borec ale ted se dívám, že u nás za ty čtyři sezony nedal ani jeden gól doclela unikát

Reagovat
alcantara

Nase Becko skoncilo tretie v Segunde A Madridske zostupuje o ligu nizsie...

Reagovat
Leo Rekordman

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

wow....zachranili ste sezonu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To prebolí, neboj nič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ved je to pravda, iny uspech ste tento rok ani nezaznamenali

Reagovat
X-bano-X

mlč predposlední decimo

Reagovat
Billy McClane

To preboli, neboj nic

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes Mascherano super výkon hlavne 1.polčas passy lepšie jak Xavi dával

Reagovat
smazaný uživatel

To ma velmi tesi, i ked som zapas nevidel. Docela by ma zaujimalo zostava Iniesta - Mascherano - Busquets. Tata to skusal so Songom na Dm, ale v tom jednom zapase to az tak nefungovalo V repre Xabi - Busquets funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

To by fungovat mohlo. A mozna by Masch byl pro vasi zalohu ta vubec nejlepsi posila. Akorat by se tam vic hodil Cesc nez Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne si myslím, že aktuálne nemáme hráčov na 4-3-3 ale skôr na niečo ako 4-1-4-1....máme veľa stredových hráčov do zálohy, pri systéme 4-3-3 môžeš z nich využiť len jedneho na správnom poste, pri 4-1-4-1 ich môžeš využiť troch ! Máme Busquetsa, Mascherana, Xaviho, Cesca, teraz bude aj Rafinha a osobne si myslím že Messi hral v jari lepšie keď si chodil do stredu po lopty a aj ich odtiaľ rozdával ....ale zase pri našom poňatí a prevedení 4-3-3 hrajú traja záložníci v strede zálohy akokeby a po krajoch lietajú beci taže tak no, neviem či ma niekto pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte sa v strede v dobrom svetle ukázal aj Sergi Roberto v niektorých zápasoch

Reagovat
Kokesh

To už dnes dává kdekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Xabi - Ramos - Villa = gól. Sergio to tam vrátil libově.

Reagovat
Kokesh

Sergio za chvíli začne vyučovat, co to znamená světová forma.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ángel di María 22

Xabi tam ty pasy rozdává luxusně. Vidim teda jen druhej poločas, ale líbí se mi. Klidně bych to na nějaký lehčí zápasy postavil Xabi - Koke - Iniesta. Busquets neměl žádnou skvělou sezónu, aby musel bejt nutně v základu. Na těžší soupeře to je otázka, tam už to asi bude potřeba ve středu víc zavřít, ale rozhodně je i tohle dobrá varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets hral pocas sezony v repre vzdy velmi dobre. To, ze nemal v klube bohvieaku sezonu, neznamena, ze nema formu.

Reagovat
X-bano-X

Kdežo Alonso mal sezónu ako boh. V prvom polčase sa hralo na jednu bránu, súper zatiahnutý pár metrov ped vápno, tak z tých pasov bolo len posúvanie najbližšiemu hráčovi, prípadne pokus o pas na hráča ktorý bol obsadený 2-3 hráčmi súpera (viď Pedro)

Reagovat
hntlyl

Prípadne pokus o pas na hráča, ktorý bol ve vápně faulovaný.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi za tych 15 minut vyborny.

Reagovat
X-bano-X

jj nejaký nabudený bol.

Reagovat
fantomas

Vyspěl vážně v neskutečnýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šla by varianta, že by hrál on DM, Sergio se posunul na Xaviho pozici a Iniesta (Rakitić, Rafa)? To mě nikdy nenapadlo, ale špatně to nevypadá. Naopak je to ta nejlevnější možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zalezi kdo prijde na stopera.mascherano dm uhraje s velkym prehledem a podle me by mu to sedelo vic nez stoper.ale sergio misto xaviho si moc nedokazu predstavit.umi podrzet mic a davt prihravky ale chybi mu takovy to kouzlo a prekvapeni.ale zase by byla skoda kdyby nehral ale ja bych tam videl radeji iniesta + rakitic(rafinha)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.footyheadlines.com/2013/12/exclusive-new-real-madrid-14-15-away.html

až na ten ružovej se to letos fakt povedlo božsky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten růžovej

Reagovat
smazaný uživatel

aj home aj alternate su pekne. Co sa tyka toho kriklaveho ruzoveho away kitu, nebudeme si klamat, ten je naozaj strasny, asi najhorsi dres co som v poslednych rokoch videl, ale malo by to byt na podporu proti rakovine a teda je to mierene na dobru vec, tak to tak treba aj chapat.

Reagovat
Al Capone

Třetí ano, ale ty domácí jsou taky horší než loni. Ty byli jedny z nejhezčích co jsme kdy měli.

Reagovat
Al Capone

No ted tam vidím toho draka tak to beru zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou červenou to je zajimavy a libi se mi to, i ty stuplny vypadaji pěkně .)

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=vv7BSuAAoo8

Messi měl zas nějakej problém.Tohle se opakuje už tak 2 roky a nikdo neví proč.

Reagovat
smazaný uživatel

vie sa o tom uz dlhsie, ved nech sa vygrca, da si zvejku aby mu nesmrdzelo z huby a potom dava goly inak je to mozno od nervov, moj spoluziak pravidelne grca rano pred skuskou od nervov a vzdy sa mu potom ulavi a je mu lepsie. mozno je to aj Messiho pripad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma tolik dluhu, tolik obvinění a tolik soudnich tahanic, až je mu z toho zle no. Je měkkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tak snáď sa aj dodrží to, že Śéf sa vráti do zálohy.

Ináč som čítal niečo o tom, že prezident PSG blokne prestup Marquinhosa. To snáď nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to bolo jasne uz od kedy odisiel Alex

Reagovat
Godwinson

Mají tři stopery, ten už holt nepůjde :)

Reagovat
blaugrana

Kúpia si Benatiu za 60.

Reagovat
Godwinson

Barcelona, s tím souhlasím. Ale podle mě za menší cenu :)

Reagovat
blaugrana

Nn. Barca Marquinhosa za polovicu + Alves.

Reagovat
Godwinson

Vyloučit to nelze, ale že si PSG koupí stopera je vysoce nepravděpodobné. Od toho bych odvíjel ostatní.

Reagovat
blaugrana

Ja verím, že Alves Marquinhosa privedie.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš vy.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ano

Reagovat
blaugrana

Koho si predstavuješ vedľa Piqueho?

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherana.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Al Capone

proč kazit něco co nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

My potrebujeme poriadneho trenera a mozno aj modernizaciu tiki taka. V Mascheranovi problem nevidim.

Reagovat
Al Capone

Co by sis představil jako modernizaci tiki taka?

Reagovat
smazaný uživatel

nahrazeni utocnika zaloznikem... oh, wait

Reagovat
Leo Rekordman

Coze,on je najvecsi traged na stoperovi aky som kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

modernizacia tiki taka je vlastne co? to co uz je obkukane nahradit obkukanym?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

kdyby raději koupili Kadeřábka na rb :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spanish Police investigation investigates Messis foundation: money laundering, tax evasion, drug cartels

http://deportes.elpais.com/deportes/2014/06/07/actualidad/1402165208_753156.html

Reagovat
blaugrana

Mám taky pocit, že do novej sezóny pôjdeme asi fakt s dvojicou Pique-Masch.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. Sice z hladiska prestupov robi vedenie velke chyby, ale myslim, ze tento rok sa nakoniec uz ten novy obranca podari

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele