Jaroslav Diviš Články

Další články

Do Slovácka se vrací záložník Diviš, bude hostovat z Boleslavi

První posilou 1. FC Slovácko do jarních ligových bojů je záložník Jaroslav Diviš. Dvaatřicetiletý hráč přišel do klubu z Mladé Boleslavi na hostování s opcí. Do slováckého dresu se vrací po dvou letech.

Mladou Boleslav posílil Diviš z Jablonce

Mladoboleslavské posílil záložník Jaroslav Diviš. Jednatřicetiletý křídelní hráč přestoupil do středočeského klubu z Jablonce a v novém působišti podepsal smlouvu do června 2020.

Jablonec získal ze Slovácka ofenzivní posilu Diviše

Jablonecké hráče posílí Jaroslav Diviš. Třicetiletý ofenzivní záložník či útočník přestoupil ze Slovácka, kde patřil ke klíčovým hráčům. Na severu Čech podepsal smlouvu na tři roky.

Útočník Slovácka Diviš dokonale zaskočil za kanonýra Doška

Dokonalý záskok za kanonýra Libora Doška se dnes podařil útočníkovi Slovácka Jaroslavu Divišovi. Kromě dvou gólů, kterými přispěl k ligovému vítězství 4:2 nad Teplicemi, ještě trefil tyčku a několik dalších slibných šancí neproměnil. Slovácko se před zimní přestávkou po sérii pěti nevydařených zápasů vzchopilo a dostalo se do klidnějšího středu tabulky.

Útočník Slovácka Diviš se dostal do střelecké formy

Slovácko vstřelilo v posledních třech zápasech tři góly a všechny zaznamenal devětadvacetiletý Jaroslav Diviš. Svoji bilanci si navíc ještě "vylepšil" v minulém kole při prohře 0:4 na Spartě, kde pomohl soupeři k prvnímu zásahu vlastním gólem.

Diviš úspěšně zaskočil na hrotu Slovácka za kanonýra Doška

Kouči Slovácka Svatopluku Habancovi se vydařil tah z nouze, když místo zraněného kanonýra Libora Doška postavil v dnešním duelu proti Bohemians na hrot útoku středopolaře Jaroslava Diviše. Ten svým jediným gólem pomohl ukončit nelichotivou sérii dvou zápasů bez získaného bodu a posunul Slovácko v tabulce na páté místo.

Slovácko posílí útočník Diviš ze Senice

Jaroslav Diviš přestoupil ze Senice do Slovácka. Sedmadvacetiletý útočník podepsal s klubem z Uherského Hradiště smlouvu na rok s následnou možností opce. Na svých internetových stránkách o tom informovaly slovenský i český klub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele