Další články

Žídek prodloužil s Karvinou a znovu si zahraje FORTUNA:LIGU

Obránce Jan Žídek prodloužil s prvoligovým nováčkem Karvinou smlouvu. Slezané o podpisu se svým kapitánem, který v úterý oslaví 38. narozeniny, informovali na svém webu, délku kontraktu ale neuvedli. V klubu naopak skončili dva slovenští hráči Jaroslav Mihalík a Adam Krčík.

Žídek musí na operaci s kolenem

Opavskému Janu Žídkovi předčasně skončila sezona. Pětatřicetiletý kapitán slezského týmu si v sobotním utkání 30. ligového kola proti Bohemians 1905 přetrhl zkřížený vaz levého kolena a čeká ho operace. Mimo hru bude řadu měsíců. Poslední celek tabulky nejvyšší soutěže o tom informoval na svém webu.

Žídek: Převládá zklamání a naštvání, ztratili jsme vyhraný zápas

Opavští prohráli ve 2. ligovém kole ve slezském derby s Karvinou 1:2. Po bezbrankové první půli sice domácí celek poslal do vedení Karol Mondek, hosté ale díky trefám Michala Papadopulose a střídajícího Rajmunda Mikuše otočili skóre. Opava ani podruhé v sezoně nebodovala, naopak Karvinští slaví první vítězství a zůstávají neporaženi.

Podle kapitána Opavy je dvakrát přerušená liga neregulérní

Kapitán Opavy Jan Žídek je proti dohrání prvoligové skupiny o záchranu, ve které slezskému celku patří o skóre předposlední místo. Pětatřicetiletý obránce v rozhovoru pro klubový web uvedl, že soutěž dvakrát přerušená kvůli koronaviru už dávno není regulérní.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele