Další články

Obránce Trousila mrzely po prohře s Libercem laciné góly

Po dvou důležitých výhrách se Slovácku na domácím trávníku nepodařilo připsat si v duelu s Libercem alespoň bod, který by zvýšil naděje na záchranu v první lize. Podle Jana Trousila byla jednou z příčin skutečnost, že Slovácko hrálo v úvodu hodně bázlivě a ze soupeře mělo až přehnaný respekt.

Trousila těšila výhra Slovácka, v závěru ligy ale ještě čeká boj

Kapitánovi Slovácka Janu Trousilovi se hodně ulevilo, když jeho tým porazil poslední České Budějovice 2:0 a vzdálil se sestupovému pásmu. Zkušený stoper však krotí předčasnou euforii a nabádá k maximální koncentraci ve zbývajících pěti kolech první ligy.

Vyloučený a sešitý Trousil si po zápase užíval vítězství Slovácka

Kapitán Slovácka Jan Trousil si ve včerejším duelu proti Mladé Boleslavi zahrál pouze pětadvacet minut. Ve zbývajícím čase jej vyřadilo nejprve ošetřování zranění a ve 37. minutě byl vyloučen. O to více si užil vítězství 3:1.

Kapitán Slovácka Trousil považuje situaci týmu za kritickou

Velmi kritická slova volí kapitán Slovácka Jan Trousil, když se ohlíží za nepovedeným vstupem týmu do nejvyšší soutěže. Jihomoravané ze tří zápasů nemají jediný získaný bod a zmar prohloubila včerejší domácí prohra 1:4 se Spartou. Trousila ani netěšilo, že sám skóroval.

Trousil: Zápas s Olomoucí byl špatný od začátku do konce

Obránce Slovácka Jana Trousila zklamalo, jakým způsobem se jeho tým postavil k utkání s Olomoucí, v němž domácí inkasovali rozhodující gól v úplném závěru i přesto, že část utkání hráli v početní výhodě. Podle Trousila se Slovácko vůbec nedokázalo vyrovnat s olomouckou taktikou. I proto byl zkušený zadák po zápase hodně zasmušilý.

Slovácko po prohře s Příbramí žehrá na špatnou produktivitu

Už výsledky v přípravě signalizovaly, že slabinou Slovácka v letošním ligovém ročníku zřejmě bude produktivita a první ligové kolo to potvrdilo. Hráči Slovácka včera proti Příbrami zahazovali jednu vyloženou šanci za druhou a stálo je to dobrý start do nejvyšší soutěže.

Útok Slovácka posílí zkušený Libor Došek, obranu vyztuží Trousil

Fotbalisty prvoligového Slovácka posílí třiatřicetiletý útočník Libor Došek, který podepsal dvouletou smlouvu. Vedení klubu také uzavřelo kontrakt s pětatřicetiletým obráncem Janem Trousilem, jenž zamířil do Slovácka po sedmi sezonách strávených v Brně.

Švancara bude trénovat s druholigovým Brnem

Útočník prvoligového Slovácka Petr Švancara se bude do konce června připravovat v Brně s druholigovou Zbrojovkou. Opačným směrem a za stejných podmínek míří do Slovácka brněnský obránce Jan Trousil. Oba kluby se domluvily, že do té doby dořeší podmínky případného vzájemného přestupu obou hráčů.

Trousil a Polách po odchodu z Brna posílí Dubnicu

Jan Trousil a Tomáš Polách, se kterými po podzimní části první ligy přestalo počítat vedení Zbrojovky Brno, se stali posilami Dubnice. S posledním týmem slovenské nejvyšší soutěže v minulých dnech už trénovali a dnes byl jejich příchod stvrzen oficiálně. Informoval o tom server profutbal.sk.

Večeřa už nepočítá s Trousilem a Poláchem

Trenér Zbrojovky Brno Karel Večeřa nepočítá pro jarní záchranářské boje v první lize s dvěma oporami týmu obráncem Janem Trousilem a středopolařem Tomášem Poláchem. Oběma hráčům dnes podle klubových stránek kouč a současně sportovní ředitel Večeřa oznámil, že si mohou hledat nové angažmá.

Kapitán Brna Trousil má zlomené žebro, tři týdny bude bez fotbalu

Fotbalistům Brna bude zhruba tři týdny chybět kapitán Jan Trousil, který má zlomené žebro. Třiatřicetiletý obránce se zranil před týdnem v ligovém utkání s Kladnem, které Brno porazilo 3:0.

Trousil ve všech sestavách

Brněnský obránce Jan Trousil je jediným fotbalistou, který se dostal do všech devíti ideálních sestav českých médií za výkon v úvodním jarním a celkově 17. kole první ligy. Jen o jednu nominaci méně si vysloužili ofenzivní záložník Kladna Tomáš Strnad, další brněnský hráč Tomáš Polách a jablonecký útočník Jan Vošahlík.

Brněnský obránce Trousil podstoupí příští týden opět operaci

Pouze poločas dnes odehrál kapitán brněnských fotbalistů Jan Trousil při návratu na trávník po devítiměsíční přestávce po zlomenině zánártní kůstky. V zápase proti Českým Budějovicím, který domácí prohráli 0:3, jej noha začala bolet už po deseti minutách, ale se sebezapřením vydržel hrát až do přestávky.

Trousil má prasklou zánártní kost

Brněnský obránce Jan Trousil si zhruba měsíc odpočine od fotbalu kvůli zranění. V nedělním ligovém zápasu s Bohemians Praha mu praskla zánártní kost a dnes se podrobí v Brně operaci. Lékaři mu zraněné místo zpevní šroubem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele