Další články

Do zápasu s Izraelem nepůjdeme s tím, že chceme remizovat, řekl Suchopárek

Podle trenéra Jana Suchopárka budou čeští hráči do 21 let v posledním utkání skupiny C na mistrovství Evropy proti Izraeli hrát na vítězství, přestože jim k postupu do čtvrtfinále stačí bod. Po dnešní nečekané výhře 2:1 nad úřadujícími šampiony Němci pochválil brankáře Vítězslava Jaroše.

Šampionát nekončí, zápas s Anglií musí hráče motivovat, řekl Suchopárek

Trenér Jan Suchopárek si v žádném případě nemyslí, že by pro české hráče do 21 let po úvodní prohře 0:2 s Anglií mistrovství Evropy skončilo. Myslí si, že hráče musí zápas motivovat do další práce díky vyrovnanému výkonu s favoritem.

Suchopárek si nemyslí, že zopakovat semifinále je úplně nereálné

Hráči pražské Slavie v roce 1996 jako dosud jediný český klub v samostatné historii došli v evropských pohárech do semifinále a jedna z opor obránce Jan Suchopárek věří, že tehdejší tým by někdy mohl mít následovníky. Pražané si podle bývalého reprezentanta věřili i na Bordeaux, které se jim zdálo ze tří soupeřů mezi poslední čtyřkou Poháru UEFA nejhratelnější. S Girondins však dvakrát prohráli 0:1 a se soutěží, která předcházela dnešní Evropské lize, se rozloučili.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele