Další články

Šimák se na rok upsal Českým Budějovicím

České Budějovice posílil tři týdny před startem druhé ligy zkušený Jan Šimák. Šestatřicetiletý záložník podepsal s Dynamem roční smlouvu a chce mu pomoci k návratu do nejvyšší soutěže.

České Budějovice by mohl posílit záložník Šimák

České Budějovice by mohl ve druhé lize posílit záložník Jan Šimák. Šestatřicetiletý bývalý hráč Hannoveru, Leverkusenu, Stuttgartu nebo Sparty je v klubu na testech. Jihočeský celek o tom informoval na svém webu.

Šimák bude po odchodu z Táborska hrát ČFL na Střížkově

Bývalý český reprezentant Jan Šimák bude v kariéře pokračovat v ČFL. Po srpnové dohodě o ukončení smlouvy s druholigovým Táborskem bude šestatřicetiletý ofenzivní záložník hostovat v týmu FK Bohemians Praha se sídlem na Střížkově.

Šimák skončil v druholigovém Táborsku

Jan Šimák už nebude hrát za druholigové Táborsko. Pětatřicetiletý záložník se v minulém týdnu dohodl s vedením jihočeského klubu, v němž strávil dva roky, na ukončení smlouvy. Podle webu iSport.cz byly důvodem tohoto kroku zdravotní a rodinné problémy.

Táborsko posílí ve druhé lize na půl roku záložník Šimák

Za FC MAS Táborsko bude ve druhé lize v podzimní části sezony nastupovat někdejší velký talent Jan Šimák. Třiatřicetiletý záložník dosud hrál v německé Jeně a po skončení půlročního angažmá na jihu Čech by chtěl znovu zamířit do zahraničí.

Šimák bude po třech letech znovu hrát za Jenu

Jan Šimák se vrací do FC Carl Zeiss Jena, v jehož dresu před třemi lety restartoval svojí kariéru. Dvaatřicetiletý český záložník přichází do třetiligového německého celku coby volný hráč z Mainzu a podepsal zde roční smlouvu s výdělkem závislým na odvedených výkonech...

Šimák zůstává v Mohuči, jiné angažmá nenašel

Jan Šimák nakonec zůstává v bundesligové Mohuči, kde má smlouvu do léta. Dvaatřicetiletý záložník si během ledna snažil najít jiné angažmá, ale neúspěšně. Podle magazínu Kicker jednal Šimák s několika týmy z druhé německé ligy, ale s žádným se nedohodl na podmínkách.

Šimák zřejmě opustí Mohuč, chce se vrátit do české ligy

Jan Šimák se v zimní přestávce s největší pravděpodobností rozloučí s německou Mohučí, za kterou na podzim nastoupil v bundeslize v jediném zápase. Podle agentury DPA se dvaatřicetiletý záložník chce vrátit do české ligy.

Při Štajnerově loučení s Hannoverem si zahraje i Šimák

Liberecký útočník Jiří Štajner se na podzim vrátí do Hannoveru, aby se oficiálně rozloučil v benefičním zápase s tamním bundesligovým klubem, za který nastupoval uplynulých osm let. Exhibičního utkání, které je naplánováno na sobotu 9. října, se má zúčastnit i další bývalá opora Hannoveru Jan Šimák, jenž nyní působí v Mohuči.

Šimák má problémy s přitahovačem svalu a bude Mainzu chybět

Český fotbalista Jan Šimák má krátce po svém přestupu do Mainzu zdravotní problémy. Ve svém druhém utkání s novými spoluhráči si poranil přitahovač stehenního svalu a do dalšího zápasu už nenastoupil. A vynechá i víkendový zápas s Herthou.

Šimák zůstává v bundeslize, bude hrát za Mainz

Český fotbalista Jan Šimák přestoupil v rámci německé bundesligy ze Stuttgartu do Mainzu. V týmu nováčka nejvyšší soutěže má jednatřicetiletý záložník připravenu smlouvu do 30. června 2011.

Šimák zatím zůstává ve Stuttgartu, z přestupu do Bielefeldu sešlo

Záložník Jan Šimák do druholigové Arminie Bielefeld nepřestoupí. Ve Stuttgartu sice s českým fotbalistou i nadále nepočítají, chystaný transfer ale zřejmě ztroskotal na dohodě mezi kluby. Uvedla to agentura DPA. Šimákova budoucnost je nejasná.

Bielefeld a St. Pauli chtějí angažovat Šimáka na boj o postup

Jan Šimák by mohl na jaře pomáhat Bielefeldu v boji o postup do nejvyšší německé soutěže. Podle německých médií má momentálně třetí tým druhé bundesligy o českého záložníka zájem. Dalším uchazečem o Šimákovy služby je prý St. Pauli, které je v tabulce druhé o tři body před Bielefeldem.

Šimák v zimě opustí Stuttgart

Vysedávání na lavičce ve Stuttgartu se pro Jana Šimáka podle všeho chýlí ke konci. Jednatřicetiletý záložník, který v bundeslize nastoupil v této sezoně pouze ke dvěma utkáním v srpnu, v zimním přestupovém období klub opustí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele