Šimák stráví podzim ve Stuttgartu, klub chce široký kádr

S nezvykle početným kádrem čítajícím 28 jmen zakončil fotbalový klub ze Stuttgartu letní přestupové období. Tým v pondělí večer doplnil ještě Srb Zdravko Kuzmanovič, který přišel za osm milionů eur (asi 205 milionů korun) z Fiorentiny. Neodejde ani český záložník Jan Šimák, o nějž měl po příchodu Bělorusa Alexandra Hleba údajně zájem Hannover.

Šimák se do Hannoveru nevrátí, klub nabídl Stuttgartu málo

Český fotbalista Jan Šimák se do Hannoveru nevrátí. Stuttgart za třicetiletého záložníka požaduje 500.000 eur, což však vedení Hannoveru podle agentury DPA odmítlo zaplatit.

Hannover předloží Stuttgartu nabídku na Šimákův přestup

Český fotbalista Jan Šimák by se skutečně mohl vrátit do Hannoveru. Vedení jeho bývalého klubu hodlá předložit Stuttgartu nabídku na přestup kontroverzního záložníka.

Hannover se zajímá o Šimáka, Stuttgart ho zatím prodat nechce

Jan Šimák možná současně se začátkem bundesligy změní dres. Třicetiletý záložník, jehož ze sestavy Stuttgartu vytlačil příchod Bělorusa Aljaksandra Hleba, totiž upoutal pozornost Hannoveru, v němž už v minulosti dvakrát působil. S odkazem na magazín Kicker o tom dnes informovala agentura DPA

Šimák chce ze Stuttgartu

VfB Stuttgart v loňské sezoně až do posledního kola bojoval o německý titul, nakonec však skončil třetí. Českému fotbalistovi Janu Šimákovi v letní pauze přibyla konkurence ve středu hřiště v podobě Aljaksandra Hleba. Pro třicetiletého rodáka z Tábora tak už není v týmu místo.

Šimák zaplatí za poničený byt

Český fotbalista Jan Šimák stále ještě doplácí na své bohémské období, v němž se víc než fotbalu věnoval hernám a alkoholu. Soud v Hannoveru podle deníku Bild v úterý nařídil stuttgartskému záložníkovi zaplatit 15.500 eur, tedy přibližně 374.000 korun jako odškodné za byt, který v roce 2003 notně poničil.

Šimák opět zářil, ale radost mu zkazila inkasovaná branka

Český záložník Jan Šimák předvedl ve druhém předkole Poháru UEFA další ze svých podařených vystoupení v dresu Stuttgartu, ale jen těsná domácí výhra 2:1 nad maďarským Györem mu zkazila radost. Litoval hlavně inkasované branky.

Podle kouče Stuttgartu patří Šimák k nejlepším hráčům bundesligy

Český záložník Jan Šimák je podle trenéra Stuttgartu Armina Veha jedním z nejlepších fotbalistů německé ligy. Po povedených výkonech v přípravě a Poháru Intertoto si prý Šimák řekl o místo tvůrce hry na úkor tureckého reprezentanta Yildiraye Bastürka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele